Şimdi Ara

15Mt'ye HDMI (DVI) + Audio + USB Kablosu çekmek???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bu konuyu nereye açacağımı bilemediğimden en uygun burası gibi gözüktü sonuçta buda bir proje :P

şimdi benim daha önceki konu başlıklarında belirttiğim bir HTPC projem vardı. bu sistemi içeride bir odaya alıp salona yanlızca DVI-HDMI kablosunu, ses kablolarını ve usb kablosunu (uzaktan kumanda+ media center klavye için) çekmek istiyorum böylece hem göz önünde bir görüntü olmamış olucak hemde içeri odada kafama estiğinde 1-2 online oyun oynayabilicem. bu nasıl yapılır bir bilginiz varmıdır? acaba aralara güçlendirici tarzı birşeyler koymam gerekirmi ve ankarada bu işten anlayan varmıdır? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

• DVI-HDMI ile uğraşmadım, bilmiyorum. Ses sistemi için araya hiç bir şey koymadan yüzlerce metre uzağa kablo ile taşıyabilirsin. Ancak USB ile hiç uğraşma. 15 metre uzağa taşımak bir hayal. Güçlendirici müçlendirici fayda etmiyor. Sürekli sinyal kaybı yaşanıyor ve sağlıklı olmuyor. 5 metreden sonrasına ben taşıyamadım, 5 metrede bile sağlıklı olmuyor.
  • katılıyorum 20 ytl ye bu tıp kablo alabılırısn 5 mt uzunluk ucunda da guclendırıcı var ben sahsen WI-Fİ uzatmasında kullanıyorum ısımı goruyor.
    saygılar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.