Şimdi Ara

159 net yapan 11. sınıflar bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepiniz einsteinmısınız maşalah 135 den aşağı cıkarmıyorlar 11. sınıf grubunda.

156 net var gelecegimden şüphe ediyorum :( böyle saçma sapan şeylerle ugraşcagınıza çalışırsanız
    belki 156 netiniz olabilir

• Hiç sorma ya bu 2014 tayfasından 130 dan aşağısı yok herkes derece yapacak galiba.Hayırlısı
  • yalancı ekip
  • Sizsiniz len yalancı :D :D :D
  • yok ben daha çalışmaya bile başlamadım her şeyi yaza bıraktım inşallah seneye de okul kasmaktan ygs lys yi unutmam sana da tavsiyem kendince en doğru olanı bul ve kimseyi takma yoksa böyle sürekli moralin bozulur ve acele iş yaparsın en azından ben öyle yapıcam
  • Ben hep dedim bu ülkede 135 ten yukarı öğrenci çıkmaz mı diye.
    Dedim dedim inanmadınız. Bakın noldu şimdi
  • 11. sınıfım
    Zaman 16'da 125 net yaptım
    Zaman 18'de 130 net yaptım

kimseye yalan borcum yok inanıp inanmamak sizin elinizde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

11. sınıfım

Eee
  • quote:

11. sınıfım

"yav he he" diye bi laf var ha işte bildin mi sen onu?
  • Ben ilkokul 5 gidiyorum şimdiden hazırlanıyorum zaman ygsde 148 net yaptım kötümü yoksa daha vaktim varmı ?
    (Aynen bu durumdalar )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

11. sınıfım

Takma sen bunları. Uzanamadığı ciğere mındar der hesabı. Benim de 11 deyken 142 leri görmüşlüğüm var. Mümkündür dostum. Tam gaz devam takma sen ahaliyi. Başta laf atarlar, sonra takdir ederler. Başarının süreci budur.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 10 Mart 2013; 23:06:54 >
  • seneye mezuna kalacaklar yandı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathan

quote:

11. sınıfım

Takma sen bunları. Uzanamadığı ciğere mındar der hesabı. Benim de 11 deyken 142 leri görmüşlüğüm var. Mümkündür dostum. Tam gaz devam takma sen ahaliyi. Başta laf atarlar, sonra takdir ederler. Başarının süreci budur.

Olm sen de her yerde kaç yaptığını yazıyon ha sırf bu yüzden mi foruma üye oldun evinin girişine falan da asmışsındır ygs sonucu Allah bilir. Kimsenin sana bişey sorduğu yok ne zaman seni görsem bi gazman havasındasın insan imzasına bile sonuç mu koyar görmemişlik böyle bişey heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin3535 -- 11 Mart 2013; 8:34:19 >

• Böyle insanların çoğu sınavda başarılı olup sosyal hayatında iki lafı bir araya getiremeyen kişiler. Bu yüzden çok da takmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 11 Mart 2013; 9:39:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Böyle insanların çoğu sınavda başarılı olup sosyal hayatında iki lafı bir araya getiremeyen kişiler. Bu yüzden çok da takmaya gerek yok.

kesinlikle haklısın yurtta öds sınıfı ile 5 gün geçirdim.Arkadaş yaptıkları espriler tam bir felaket ve öyle iğrenc esprilere gülüyorlar.Bir tanesi ölünce gotumden ateş çıkıcak diyor ötekisi asansörde kız arkadaşınızla mağsur kalsanız naparsınız diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AdreaLisT

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Böyle insanların çoğu sınavda başarılı olup sosyal hayatında iki lafı bir araya getiremeyen kişiler. Bu yüzden çok da takmaya gerek yok.

kesinlikle haklısın yurtta öds sınıfı ile 5 gün geçirdim.Arkadaş yaptıkları espriler tam bir felaket ve öyle iğrenc esprilere gülüyorlar.Bir tanesi ölünce gotumden ateş çıkıcak diyor ötekisi asansörde kız arkadaşınızla mağsur kalsanız naparsınız diyor

Eğitim konusunda kimseyi kıskanmadığım için rahatlıkla söyleyebiliyorum ki onlar gibi olup ömrüm boyunca gereksiz bir hayat yaşamaktansa daha az bir paraya gerçekten yaşarım.
    Bakın en büyük sorun şu insanlar bu dünyaya gelen ilk insan olduğunu zannediyor, ölümsüz olduğunu falan zannediyor. Hayvan gibi çalışıp didiniyor ama bilmiyor ki ne kadar çalışırsan çalış 70 ini zor göreceğin. Yani asıl amaç ölümden sonraki kısım olmalı, her manada. Şu an bizim gibi eğitim hayalleri kuran milyarlarca insan geçti bu dünyadan. Mezopotamya'dan Lidyaya Azteke Osmanlı'ya Avusturya Macaristan'a Sovyetlere İtalyanlara kadar hepsi. Ama sonund herkes ölüyor. Bizim yaşam sahnesindeki rolümüz çok kısa. Yok çok kazanayım falan diyene kadar zaten ömrün bitiyor. Boşverin o yüzden yaşayın işte güzelce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin3535

quote:

Orijinalden alıntı: mathan

quote:

11. sınıfım

Olm sen de her yerde kaç yaptığını yazıyon ha sırf bu yüzden mi foruma üye oldun evinin girişine falan da asmışsındır ygs sonucu Allah bilir. Kimsenin sana bişey sorduğu yok ne zaman seni görsem bi gazman havasındasın insan imzasına bile sonuç mu koyar görmemişlik böyle bişey heralde

ağzına sağlık kardeş hislerimi dile getirdin imzada sınav sonucu ne demek tamam iyi olabilirsin ama bunu milletin gözüne sokmanın anlamı ne

• quote:

Orijinalden alıntı: kakashi hatake

yorumuna hayranım çok güzel dile getirmişsin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.