Şimdi Ara

155 k dan 20-30 k yapılabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben mezunum sıfırdan hatta eksiden başlamıştım bu sınava ilk yılımda 1milyon yaptım ikinci yılımda 250k bu yılda 155k yaptım sizce diş hekimliği kazanabilirmiyim bu sene gerçekten cevaplarsanız sevinirim tavsiyeleriniz fikirlerinizi önemsiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 93k dan 11kya geldim hocam sayısal burda bunun çok daha iyi örnekleri var. Yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnewAaron kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet olmazsa anlatırmısınız biraz çalışmalarınızdan

• Hocam 17 mezunuyum 2 kere mezuna kaldım. Birinde 18k diğerinde 20k yaptım tercih yapıp gittim. 2020 ve 21de sadece deneme çözdüğüm için oraları es geçiyorum. 18 mezunda hayvan gibi mat geo çalıştım acil yayınları ve karekök falan çözüyordum. Fizik özel ders aldığım hocamın sorularını. Kimya palme. Biyolojiyi sadece deneme sınavlarında çözdüm. Uyku düzenim kötüydü akşam 6 gibi uyanıp 8 gibi çalışmaya oturuyodum. Yaklaşık 4 5 saat aktif çalışıyodum bu şekilde. Son 2 ay denemelere geçiyodum. Nolursa olsun her gün geometri çözüyodum 20 30 demeden derspektif diye bir yayın vardı o zamanlar baya zorluyordu beni. Genel olarak hatırladıklarım bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnewAaron kullanıcısına yanıt
    Teşekkür hocam saolun

• bro su an ders calısıyom sana pmden detaylıca anlatırım ben de 4.yıla kaldım ege tıp ıcın 19 mezunu gormek sevındırıyo :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    D&R 250/50 10 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.