Yakın akrabalarım laptop alacak bana danıştılar bende laptoplardan fazla anlamadığım için size sorayım dedim 1500TL ye kadar oyun oynanabilecek diğer işlevleride görebilecek bir laptop lazım.
Ekran kartı mükemmel bir makina.Üzerindeki ses sistemi bir çok dizüstünde yok.İşlemci olarak belki bir seviye altta ama bütcenize uygun bir oyun makinesi;
Ekran kartında sondan 2.rakam oyun performansını gösterir kardeşim rakamın yüksek olmasına dikkat edin.
ne alaka ? şimdi 5470 - 5650 den dahamı iyi oluyor..
GBın bi önemi yoktur dostum önemlı olan hızıdır onun için sondan 2.rakamı büyük olan daima daha iyidir:)
o zaman 5470, 5850 6950 bunlardan da daha iyi öyle mi?
Oyun performansı açısından öle :) bak bellegının bı önemı yok.Önemli olan cpusudur eğer film vs seyretceksenız oyun içni değilse tamam bellek önemli ama oyun için alıyoruz sondan 2. rakam önemlıdır reklam olmasın tavsiyem level dergisi okumanız oyun incelemelerinden sonra teknik servis bölümü :)
quote:
Orijinalden alıntı: Scofield1
Oyun performansı açısından öle :) bak bellegının bı önemı yok.Önemli olan cpusudur eğer film vs seyretceksenız oyun içni değilse tamam bellek önemli ama oyun için alıyoruz sondan 2. rakam önemlıdır reklam olmasın tavsiyem level dergisi okumanız oyun incelemelerinden sonra teknik servis bölümü :)
bir git işine kafamı buluyon nabiyon anlamadım.bütün millet gerizekalı, bir sen akıllısın
bir git işine kafamı buluyon nabiyon anlamadım.bütün millet gerizekalı, bir sen akıllısın
Arkadaş Level dergisini de yanlış bilgilerine alet ettin ya :D
quote:
Orijinalden alıntı: JeanDuPaul
quote:
Orijinalden alıntı: littlestewie
quote:
Orijinalden alıntı: Scofield1
Arkadaş Level dergisini de yanlış bilgilerine alet ettin ya :D
Dostum bak bu dediğim kural sadece ati ekran kartlarında geçerli anladın.Basit bir dilde anlatıcam. ekran kartı alırken ram miktarına bakmayın mesela ati readon hd4350 1 gb bir ekran kartı fakat 64 bit ve pasif sogutmalı gpu su güçsüz bir karttır. 3450 ve 9400 gt de öyledir. bu kartlar girişseviyesi kartlarıdır. giriş seviyesi kartları söyle anlarız bastan ikinci rakamı 2,3,4,5 olan kartlar giriş seviyesi kartlardır. ekran kartı alırken buna dikkat etmeliyiz ve ekran kartı alırken bakacagımız ilk sey soldan ikinci rakam yani 6 alacagımız kartın sondan ikinci rakamı mutlaka 6 olmalı 6 orta seviye kartlardır rahat bir oyun için şarttır. bu yüzden alacagınız en düşük kart ati HD 4670 olmalıdır. daha yüksek performans sunan kartlarsa bastan ikinci rakamı 7,8 olanlardır. ati readon HD 5770 HD5830 gibi sondan ikinci rakamı ise 9 olan kartlar üst seviye yani muhteşem kartlar cift gpuya sahip kartlardır. HD 5970 gibi...
bu sıralamaya göre ekran kartı alırken bastan ikinci rakamı en az 6 olmalı ve alacagınız kart en düşük HD 4670 olsun. bütceli fakat dx11 istiyorsanız HD5670 idealdir. dx10 ama performanslı üst seviye bir kart olmasını istiyorsanız HD 4850 , HD 3850 gibi kartlar idealdir. Kısacası olay bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme