Şimdi Ara

15000 TL C 180 Kompressor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sahibindende 80 li yılların klasiklerine bakayım derken bu aracı gördüm. yeni dolandırıcılık yöntemimi yoksa gerçek mi? gerçek olmadığı kesin de anlamadım. Yabancıdan yabancıya diyeceğim türk plakalı. böyle birşey olabiliyormu ki zaten?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-c-180-kompressor-avantgarde-aut-71329253/detay

• Kazalıdır Motor Sıfırdan yapılmıştır bu gibi ağır hasarlardan dolayı ne biliyim belki satarlar :)
  • vardır altında bir bit yeniği veya yabancıdan yabancıyadır .İlan onay sürecindeymiş daha net bilgiler yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Kazalıdır Motor Sıfırdan yapılmıştır bu gibi ağır hasarlardan dolayı ne biliyim belki satarlar :)

Çalışan, giden, duran bir mercedes C ve 15.000 TL...

Çöpten bile yapsa bu adam bunu 15.000 'den fazla eder en azından ben kazalıdan bile yapmış olsa 20 den fazla veririm.

Yabancıdan yabancıya bile daha pahalıdır.
    Sonuç saçmasapan bil ilan işte, boşuna yazdığımıza yazık.
  • ilanı daha önce görmüştüm..

yabancıdan yabancıya satış bu..
  • Yabancidan yabanciya satis nedir,bilgilendirebilirmisiniz?
  • İlanı yayından kaldırmışlar zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün ilan yayındaydı. satıcı ismi türktü ama altta yazılanlar yabancıydı yani ingilizce. ve ingilizce bir hotmail adresi vardı. Araç türk plakaydı izmirdeydi. Yabancıdan yabancıya bile olsa bu kadar ucuz mu? 2004 modeldi araç sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.