Şimdi Ara

1500 TL'ye Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar..

    Max. 1500 TL'ye led yada lcd tv almayı düşünüyorum. Markası Samsung yada Sony istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum..



  • samsung 40d5XXX serisine bakın
  • Samsung D5500 Sony ex520 LG LV4500
  • iyi günler arkadaşlar. bende 1400-1600 tl arası bir tv almayı düşünüyorum. başlığı açan arkadaş gibi tv tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum. çoğu zaman arkadaşlar sağ olsun bir kaç ürün ismi yazıyor. daha sonra google da o ürünü bulabileceğim güvenilir bir site arıyorum. adını bilmediğim bir kaç site çıkıyor. neyse bu sitelere bi bakıyorun fiyatı normalin üstünde. neyse bu ayrı bir durum .ama o ürünü bu sefer güvenle alabileceğiniz bir site çıkıyor karşınıza bir bakıyorsunuz fiyatlar 200-300 tl fazla. neyse bu sefer şu indirimi bu indirimi ni bekliyorsunuz.tabiki sınırlı ürün sayısı çıkıyor.

    uzun zamandır forumda böyle yazışmalar geçiyor. acaba bunu daha nasıl düzgün olabilir.bu arada sakin bir firma fanatikliği yada reklam havası içinde olsun demiyorum.benim demek istediğim sonuca nasıl daha faydalı bir şekilde ulaşabilmemiz. yada konuyu belirli fiyat aralığı o aralıkta aynı özelliğe sahip ürünleri karşılaştırma yolunda bir liste hazırlamak olabilir mi.mesela bazı başlıklar nasıl sabitse.

    şimdiden tüm arkadaşlara kolay gelsin.




  • Bu güzel bir yöntem teoride bakıldığında ama pratiğe dökülünce sabitlenen başlığa kimse uğramadığı için pek verimli olmuyor bu yöntem. Kullanıcılar kriterlerini belirtip, başlık açtıklarında elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışıyoruz.

    Biliyorsunuz ki bu fiyat aralığında kullanım şekline bağlı olarak önce plasma, sonrasında LED olacak deniyorsa Toshiba öneriyorum çoğunlukla.

    Sony'de bu fiyatlarda çok iyi ürünler bulamazsınız. Eski modeller olur bu fiyat aralığında bulacağınız paneller. Genelde Sony'nin iyi modelleri biraz tuzludur. Onun dışında Samsung ve LG gibi Kore markalarında bu fiyat aralığında LED paneller bulabilirsiniz. Keza Toshiba'da Japon kalitesi söz konusudur ve SD yayınlarda en iyi görüntüyü veren modelleri mevcuttur.
  • Teşekkür ediyorum önerileriniz için..

    Toshıba'yı da bu güne kadar kimse önermemişti siz ilk oldunuz bir bakıcam sizede ayrıca teşekkürler
  • Genelde bir iki marka aktiftir öneriler konusunda. Toshiba Türkiye'de çok aktif kullanılmadığından hiç akla gelmez ama mutlaka gidin ve bir teknomarkette inceleyin derim. Kendi gözünüzle tercih yapmanızı tavsiye ederim
  • panasonic 42e30, ips panel mediamarkt'de 1400 tl, koşun.
  • Teşekkürler
  • yaklaşık 4 ay önce samsung 40d-550 lcd tv aldım ; bana göre fiyat performans kusursuz 1260 tl ye vatan
    bilgisayardan aldım , gidip incelerseniz çoğu led tv den çoğu 100hz lcd den daha iyi bir görüntü alacağınızı
    göreceksiniz ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.