Şimdi Ara

1500 Tl İle 4 Kişi Geçinebilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ev kirası olmadan 1500 tl ile 4 kişilik bir aile geçinebilirler mi?

• Geçinir bana aylık 250 tl gitmiyor tek başıma.
  • Yetmez tabi ki ama yine de yükünü biraz hafifletir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.
  • nasıl geçinecek ya.

tek başımayım evde. kira yok. tek ödedim cep tel ve internet faturası.

dışarıdan 3-4 kere yedim, 1 kere de dışarı çıktım bütün gün yeme + içme.

3 haftada 1.000 tl para harcadım tek kişi.

4 kişi 1 ay nası geçinecek bilmiyorum.

marketten de yulaf vb tarzı bi hafta idare edecek tarzda yada en ucuzndan pratik yiyeceklerden alıyorum 1-2 günlük. lüks şeyler de almıyorum. ev alışverişi yapsam demek patates, domates, peynir vb ohooo kaç katına çıkar harcama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 26 Eylül 2018; 15:41:23 >
  • Zor ama geçinilebilir.
  • Son 2 ayda gelen %20 elektrik ve doğalgaz zammıyla zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayda 60 bin tl zengin eder mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçinir annem ve ben kira ödemiyoruz ayda ort 1000 tlye geçiniyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumları okuduğumda 1500 tl değil de 1500 dolar yazdılar sanıp tekrar kontrol ettim.
    Olum manyak mısınız nasıl geçir ya tek kişi anca kira olmazsa geçinir
  • Tek kisi kira odemez ise gecinir anca o parayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kira yok evde 4 kişiyiz. Faturalar vs. sonrası elimizde 800-900 lira falan kalıyor. Bunun da ilk etapta 250 lirası falan market alışverişine gidiyor çünkü zaten maaş almaya 4-5 gün kala dolap bomboş oluyor. Elimizde kalan 650-700 lira para. Bununla da 1 ay boyunca yeme içme olarak gidiyor. Kıyafet,dışarıda yeme vs. zaten yok. Kıyafet olarak da 4 yıldır aynı ayakkabıyı kullanıyorum üstlük başlık atıyorum mayısta 2 gömlek 2 tişört 1 pantolon alırım yaz boyu değişe değişe eskilerle beraber giyerim genelde. Kışın kıyafet almıyorum botum bile yok. Yani buna geçinme dersen evet geçiniliyor. Ama bana sorarsan 4 kişi için şöyle yeme-içme-kıyafet sıkıntı olmayacaksa en kötü kafadan 4500-5000 lira gerekir temizinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Kira yok evde 4 kişiyiz. Faturalar vs. sonrası elimizde 800-900 lira falan kalıyor. Bunun da ilk etapta 250 lirası falan market alışverişine gidiyor çünkü zaten maaş almaya 4-5 gün kala dolap bomboş oluyor. Elimizde kalan 650-700 lira para. Bununla da 1 ay boyunca yeme içme olarak gidiyor. Kıyafet,dışarıda yeme vs. zaten yok. Kıyafet olarak da 4 yıldır aynı ayakkabıyı kullanıyorum üstlük başlık atıyorum mayısta 2 gömlek 2 tişört 1 pantolon alırım yaz boyu değişe değişe eskilerle beraber giyerim genelde. Kışın kıyafet almıyorum botum bile yok. Yani buna geçinme dersen evet geçiniliyor. Ama bana sorarsan 4 kişi için şöyle yeme-içme-kıyafet sıkıntı olmayacaksa en kötü kafadan 4500-5000 lira gerekir temizinden.
    Hatta yani bu en minimumu hastalık vs. olmadan ne bileyim kış gelir doğalgaz faturası gelir bilmem ne o zaman elde 400-500 kaldığı oluyor. Öyle yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.