Şimdi Ara

1500 TL Civarı Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar donanımhaber üyeleri geçtiğimiz ay telefonum bozuldu bu sebepten ötürü kendime telefon almayı düşünüyorum 1500 TL civarı telefon tavsiye edermisiniz ?

Aklımda bulunan bazı telefonlar var ancak sizlerede danışmak isterim kararsızlık içindeyim Fiyat çok pahalı olmasa biraz daha iyi olur .
    Benim istediğim cihazın özellikleri

Kamerası iyi olacak hem ön hem arka hemde gece çekimleri için ( Aşırı Mükemmel olsun demiyorum zaten olacak birşeyde değil bu segmentte )
    Aşırı oyun oynayan birisi değilim ama iyi oyunları rahatlıkla kaldırabilecek bir telefon olmasını isterim

Samsung Galaxy A5
    Samsung Galaxy A7
    Reeder P10S
    LG G5 SE

Sony Xperia Xa Ultra

Öncelikle bu telefonlardan hangisi istediğim özellikleri karşılar. Bunların dışında telefon öneriniz varsa yazabilirsiniz
    Xiomi Mi 5 istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daracablack -- 15 Ocak 2017; 19:57:54 >

• Zenfone 3 alabilirsin yada lenovo moto z playde olabilir bunlara bir bak derim daha yeni ve güncel cihazlar.

İkinci el düşünürseniz 1200 civarında samsung note 4 veya biraz üstünde s6 bulabilirsiniz.
    12 yıl önce açıldı
    800 tl telefon önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.