Şimdi Ara

1500 TL Bütçem Var Oyun Bilgisayarı [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1500 TL bütçem var oyun bilgisayarı almak istiyorum vatan'ın %25 indirimini beklemekten sıkıldım bir arkadaşımdan kredi kartıda buldum alınacak yer sorun değil yani. sadece vericeğim fiyata değsin COD PES NFS'in serilerini oynayabileceğim bir bilgisayar tavsiye edebilirseniz sevinirim. OC bilmediğim için yapılmıyacaktır. 1500 liraya kasa + monitör dahildir. Yorumlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurbyram

Arkadaşlar 1500 TL bütçem var oyun bilgisayarı almak istiyorum vatan'ın %25 indirimini beklemekten sıkıldım bir arkadaşımdan kredi kartıda buldum alınacak yer sorun değil yani. sadece vericeğim fiyata değsin COD PES NFS'in serilerini oynayabileceğim bir bilgisayar tavsiye edebilirseniz sevinirim. OC bilmediğim için yapılmıyacaktır. 1500 liraya kasa + monitör dahildir. Yorumlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar...

Anakart : (ASUS M5A97)
    İşlemci : FX 4100
    Bellek : DDR3 1600 2x2GB DUAL
    HDD : seagate 500GB 7200 SATA 3
    DVD RW
    Ekran kartı : HD 6850
    Monitör : samsung 21,5”
    PSU : 500W 80+
    Kasa : Mid Tower USB 3.0 (max. 150 TL)
    ~1.600 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 10 Mayıs 2012; 11:12:11 >
  • Vatanda bu hafta sonu indirim var sık disini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Vatanda bu hafta sonu indirim var sık disini

OEM Ürünlere de gelir inşallah bekleyelim bakalım sende ona göre sistem tavsiye edebilir misin ?
  • quote:

quote:

Vatanda bu hafta sonu indirim var sık disini

OEM Ürünlere de gelir inşallah bekleyelim bakalım sende ona göre sistem tavsiye edebilir misin ?

Tum urunlere gelecek
    Mobildeyim pcye gecersem atarim ama soz vermiyorum
  • Atabilirsen sevinirim %25 indirim olduğu zaman mağazaya gidip alabiliyoruz dimi bi keresinde bi ürünlerini almak istemiştim 1300 TL ye hp masaüstü pc sadece internete özel demişlerdi alamamıştım bu da öyle olmasın da :)
  • beyler ben izmirde yaşıyorum bornovadaki vatancomputer a gittim dün ekime kqadar gelmicekmiş indir öyle dedi adam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Atabilirsen sevinirim %25 indirim olduğu zaman mağazaya gidip alabiliyoruz dimi bi keresinde bi ürünlerini almak istemiştim 1300 TL ye hp masaüstü pc sadece internete özel demişlerdi alamamıştım bu da öyle olmasın da :)

Icerden adamin olmali
    Bu arada %25 degil %20 olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: elvan1993

beyler ben izmirde yaşıyorum bornovadaki vatancomputer a gittim dün ekime kqadar gelmicekmiş indir öyle dedi adam

Öyle birşey yoktur inşallah hevesim kursağımda kalır.
  • quote:

quote:

Atabilirsen sevinirim %25 indirim olduğu zaman mağazaya gidip alabiliyoruz dimi bi keresinde bi ürünlerini almak istemiştim 1300 TL ye hp masaüstü pc sadece internete özel demişlerdi alamamıştım bu da öyle olmasın da :)

Icerden adamin olmali

%20'de olur erkenden gidip almayı düşünüyorum kalır heralde dimi gerçi orda çalışanlar böyle indirim zamanında çoğu ürünü kendilerine alıp sonradan satıyolarmış diye okudum sanki ama yoktur inşallah öyle bir şey. bizi mağdur duruma sokacaklar yoksa.

• quote:

quote:

quote:

Icerden adamin olmali

%20'de olur erkenden gidip almayı düşünüyorum kalır heralde dimi gerçi orda çalışanlar böyle indirim zamanında çoğu ürünü kendilerine alıp sonradan satıyolarmış diye okudum sanki ama yoktur inşallah öyle bir şey. bizi mağdur duruma sokacaklar yoksa.

Kandirmislar seniyok oyle birsey

• quote:

quote:

beyler ben izmirde yaşıyorum bornovadaki vatancomputer a gittim dün ekime kqadar gelmicekmiş indir öyle dedi adam

Bende bizim orada Vatan daki elemana sordum. Eylül-Ekim e kadar olmaz dedi. Artık tüm ürünlerde olmayacakmış.

Reyon a özel olacakmış. Bunun sebebi de diğer firmaların Vatan ı haksız rekabet yapıyor diye şikayet etmesiymiş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Icerden adamin olmali

Kandirmislar seniyok oyle birsey

sabah sabah kalkip gidip ordan istediğimi alamadan da dönmek istemiyorum açıkçası. Nerede okuduğumu hatırlayamadığım için birşey diyemem de inşallah kandırılmışımdır da gidip alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

quote:

Bende bizim orada Vatan daki elemana sordum. Eylül-Ekim e kadar olmaz dedi. Artık tüm ürünlerde olmayacakmış.

Reyon a özel olacakmış. Bunun sebebi de diğer firmaların Vatan ı haksız rekabet yapıyor diye şikayet etmesiymiş.

Yazık olmuş o zaman 1-1.5 aydır umutla bekliyorum indirim gelecek diye @inuh un dediği gibi olur inşallah bu haftasonu %20 olsun bizim olsun

• quote:

Vatan'dan alamazsan şöyle birşey tavsiye ederim.

ASUS M5A78L LE
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4321

AMD Phenom II X4 965
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2312

G.SKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz CL9 8GB
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3412

MSI R6850
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5167

WD Caviar Blue 500GB
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3597

AEROCOOL Strike-X-GT-550W
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5205

Monitör olarak da bunu alırsın güzel olur.
    http://www.teknolojix.com/?urun-15736-21-5%C2%B4%C2%B4-INCA-IL1021-LCD-MONiTOR--MM-2MS-DVI-VGA-FULL-HD-.html

Teşekkürler yorumun için haftasonu indirim olmazsa eğer buna bakabilirim.

• arkadaşlar inventus gerçekten güvenilirmi ben izmirde oturuyrum onlar istanbuldaa şimdi alsam sorun çıkarmı alan arkadaşlar varmı
  • quote:

arkadaşlar inventus gerçekten güvenilirmi ben izmirde oturuyrum onlar istanbuldaa şimdi alsam sorun çıkarmı alan arkadaşlar varmı

Çoğu kişi inventustan tavsiye ediyor güvenilir site heralde yinede bilen alışveriş yapan biri yorum atsa iyi olur.
  • quote:

arkadaşlar inventus gerçekten güvenilirmi ben izmirde oturuyrum onlar istanbuldaa şimdi alsam sorun çıkarmı alan arkadaşlar varmı

Ne gibi bir sorun ? İnentus’a güvenebilrisin sağlam firmadır.

Sistem toplayacaksan sistemi test edip öyle gönderiyorlar.
  • quote:

quote:

Ne gibi bir sorun ? İnentus’a güvenebilrisin sağlam firmadır.

Sistem toplayacaksan sistemi test edip öyle gönderiyorlar.

anladım saolasın eğer sorun yaşayan yoksa oradan toplayabilirm pc yi nasipse..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.