Bildirim
1500 Liraya R9 Fury X Aldım Pişmanım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1660 ile aşağı yukarı aynı güçte bir kart ama tabii ki tüketim vram ve eski olması ikinci el olması. Saçma bir alışveriş olmuş.
1500e ikinci el temiz 1070 bile çok daha mantıklı olurdu. -
Sıvı soğutmayı falan görünce hemen atladım. Keşke almadan önce buraya yazsaymışım. Ayrıca bir sorum daha olacak ben bu radyatörü kasanın içene monte edemedim, o yüzden kasanın dışında duruyor acaba o sorun yaşatır mı? -
Arkadaşınsa düşünmeden iade et. -
Adam 2070 in siparişini verdi bile. Ben artık fury x i iade edemem -
Biraz zorla arkadaşını ya siparişi iptal etsin ya da ürünü açmadan direkt iade etsin.Sen de kartı ona iade et.En kötü ihtimalle kartı ikinci elde aldığın fiyata satmaya çalışacaksın.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EB0316186
Adam 2070 in siparişini verdi bile. Ben artık fury x i iade edemem -
Hayırlısı olsun, ben 4096bit oluşuna fln tav olmuşsundur diye düşündüm ama soğutmasına tav olmuşsun.
Artık yapabileceğin çok birşey yok, çok kötüde bir kart değil, kullanılabilir ama belki sende satışa fln çıkarabilirsin, sunuçta bit ine soğutmasına fln tav olacak çok kişi vardır, 2.el de 4096bit e vurgu yaparsan belki kısa sürede gidebilir bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 29 Mart 2020; 16:26:35 > -
Şu an iş yerleri kapalı olduğu içinı için evdeyim o yüzden şimdilik kullanayım, birkaç ay sonra ilan veririm artık. -
Hocam o zaman bir süre kullanayım en azından eski kartıma göre oldukça iyi. Windows'u da tamamen sildim kart ile sıfırdan temiz başlayayım istiyorum. -
O zaman bir süre kullanıp yetmediği yerde satar yeni kart alırsın. Bundan sonra da aldıktan sonra değil, almadan önce araştırırsın -
Tabiki, keyif senindir, en kötü ihtimal RX580-590 civarı bişeydir o kart, gtx 960 ın üzerine baya çağ atlatır, hem kullanıp denemiş olursun. -
Hocam aslında cahillikten falan almadım zamanında bu kart çıktığında aşırı ilgimi çekmişti hbm bellek gibi yenilikle farklı gelmişti, Mesut Çevik ve Erdi Özüağ'ın incelemesini hala hatırlıyorum :) iste o zamandan kalan bir ilgi vardı bu karta, bulunca da dayanamadım hemen atladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Half Life Alyx in çıktığı bu günlerde bende Steam'den Black Mesa'yı aldım ilk onu deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4096 bit mi ?
Tamam bit her şey değil ama o kadar yüksek değere 192 bit kart ayarinda olmasi da enteresan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bu siteden hangi kartlar ile yakin performans gösterdiğini görebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1600 tlye 1660 satılıyor zaten dostum. 1660 ile Fury x arasında performans bakımından çok fazla fark yok ama güç tüketimi bakımından çok fazla fark var.
Arkadaşınızda olsa iade edin hocam. -
Hocam aldığım arkadaş yeni grafik kartının siparişini verdi bile. Mecbur ben bu kartı kullanacağım artık. -
bendede aynı sistem var ama gtx 970 olanı var r9 fury ile fps farkı ne kadar oynadı -
Hocam monitörüm 1080p 60 fps şu an bir black mesa yı denedim onuda yeni aldığım için gtx 960 da denememiştim. Black mesa yüksek ayarlada oldukça akıcı.
En Beğenilen Yanıtlar

1660 ile aşağı yukarı aynı güçte bir kart ama tabii ki tüketim vram ve eski olması ikinci el olması. Saçma bir alışveriş olmuş.
1500e ikinci el temiz 1070 bile çok daha mantıklı olurdu. |
Benzer içerikler
- g sync nasıl açılır
- gpu 100 kullanıyor
- gpu hotspot nedir
- amd hata 182
- termal pad önerisi
- 9060 xt
- amd 9000 serisi ekran kartı
- rtx 5060 laptop
- en iyi ekran kartı
- fsr 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X