Şimdi Ara

1500 liraya PC önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komşumuz bilgisayar toplamak istiyor. Vatana gitmiş ona gt730 dandik birşey önermişler. Allah'tan bana gösterdi almadan önce bende bunu alma daha iyisini ben toplarım sana dedim. Bütçe 1500 lira. Şimdiden teşekkürler.

Önerim birinci sistem fakat ekstra işlemci soğutucu almanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDivision -- 20 Şubat 2015; 19:59:56 >

Zevkin ucuzu olmaz bana göre, tutupta bu kartla medium da zar zor oynayacağına oynama daha iyi. Yoksa çok moral bozan bişeydir frame düşmesi, kendim çok yaşadım ordan biliyorum. Enazindan sağlam bir kartla çok daha güzel oynamış olursun. Ya da en kötü ihtimalle 2.el hazır pc satanlardan alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Bu dolar kuru ile parayi çöpe atmış olursunuz bence, bu parayla sağlam sistem çıkmaz. Bari en az gtx770 alinda aldığıniza değsin.

Zevkin ucuzu olmaz bana göre, tutupta bu kartla medium da zar zor oynayacağına oynama daha iyi. Yoksa çok moral bozan bişeydir frame düşmesi, kendim çok yaşadım ordan biliyorum. Enazindan sağlam bir kartla çok daha güzel oynamış olursun. Ya da en kötü ihtimalle 2.el hazır pc satanlardan alabilirsin.

PC'yi kendime almıyorum zaten. Komşuma alıyorum durumları da çok iyi değil. Oğlunun okul vs gereği ile PC'ye ihtiyacı var. Almışken oyunda oynansın.

GTX 770 alıp, aldığımıza değmeside çok saçma. Sadece Dota, LoL, CS oynayan adam o ekran kartını ne yapsın. PC oyuncularının %80'i bu oyunları oynuyor. Başka oyun oynamak isterse de konsol alıyor. Hardcore kesim harici dediğin tarzda yüksek performanslı ekran kartı alan kişiler çok az.

• Tormintor kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız, önerdiğim sistemler gayet yeterli ve çoğu oyunu oynatıcaktır.

Orijinalden alıntı: TheDivision

R7 265 (Biraz daha ekleyip R9 270 alınabilir) - FX 6300 - M5a97 RE 2.0 - 4GB Gskill 1600 Mhz 1600 Mhz - 1 TB Seagate HDD - TT Versa 2 500Watt
    veya
    GTX 750 Ti - i3 4160 - 4 GB Gskill 1600 Mhz - H81M-D - 1 TB Seagate HDD - CMP 350 500Watt

Önerim birinci sistem fakat ekstra işlemci soğutucu almanız lazım.

fx6300 ile i5 4460 arasında çok fark var mı

bide işlemci soğutucu alınca ses sorunu felan gider mi

Ayrıca FX6300' ün stock soğutucusu yetersiz kalıyor, fazla ses yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDivision -- 20 Şubat 2015; 20:16:40 >
    Daha Fazla Göster
  • Tormintor kullanıcısına yanıt
    Sen oynayacağı oyunu söyleseydin ona göre cevap verirdim. Pc oyuncusu istediği her oyunu highta oynamak ister benim 'genelde' me göre ona bakarsan.

AMD FX6300, SAPPHIRE HD7870XT, ASUS M5A97 LE R2.0, WD Cavier Blue 1TB 7200Rpm, CORSAIR Vengeance 4GB DDR3 1600Mhz CL9, XIGMATEK Asgard 382.
  • G3258
    H81m plus
    R9 280
    bu ucluyu al hem ucuz hem performansli

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.