Şimdi Ara

1500 HP gücündeki Akıncı B TİHA ilk kez havalandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Millet evine ekmek götüremiyor, ekonomi batmış, insanlar işsiz, suç oranları artmış, cezaevlerinde yer kalmamış, yeni yeni cezaevleri açılıyor, uyuşturucu çok büyük tehdit olmuş, kadın cinayetleri, tarikat yurtlarında çocuklara tecavüzler, doğa katliamları, adalet desen kimsenin güveni yok, eğitim kalitesi yerlerde .....

    Kısacası acınacak bir durumdayız...

    Bunların aklı ise sadece topa, tüfeğe ve savaşa çalışıyor. Böyle cahil halka da güzel bir gelecek yerine güzel savaş argümanları kalıyor.

    Yetiştirildikleri çevre itibariyle baskıcı, içine kapanık, aşırı milliyetçi, tarikat zihniyetiyle büyütülenler bize ülkenin kurtuluşu olarak savaş malzemelerini yutturuyor..

    Akıl, bilim, demokrasi, insan hakları, eşitlik, adalet, insanca bir yaşam, hoşgörü, barış istememiz gerekirken, halkın gerçek sorunları bunlar iken bizim halk ney ile uğraşıyor. Çok yazık ve çok acı. Biz yutmuyoruz ama bunu yutan milyonlar var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Havuz medyasında ki tüm gazetecileri topla Merdan Yanardağ ın tırnağı etmez. Almış olduğu akademik eğitim, cesur gazeteciliği, haber programları vs.. Türkiye'de çok çok az gazetecinin yaptığı onurlu bir işi yapıyor Merdan Yanardağ.

    Sizin gibilere ise Fehmi Koru, Mehmet Barlas, Nazlı Ilıcak, Oral Çalışlar, Cengiz Çandar, Nagehan Alçı, Akif Beki, Veysi Ateş aaaa bak unuttum Nedim Şener ve Cem Küçük gibi ipleri bir yere bağlı gazeteciler lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bak bak meseleyi nasil başka yöne çekiyor :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Mesele ne ki?

    Oyuncaklar mı? İnandın mı oyuncak olduğuna?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Mesele bunlarin şişirilmiş balon olması sizin onlara star wars star destroyer muamelesi çekerek halki kandirmaya calismaniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Ben öyle yapmadım da Neise.


    Sayı çok önemli!


    Bunlar küçük uçaklar ama oyuncak da değiller. Bir tankı çok rahat durduracak mühimmat taşıyabilirler ve bunu yaptılar da.


    Bunların özelliği ucuz olmaları, riske atılabilir ve özellikle çok sayıda oldukları zaman avlamak da zor olduğu için bir orduyu durdurabilir.


    Misal biri israil demir kubbe 1000 tane roketi durdurdu demiş, bu yanlış. O dönem haberlerde okudum, yüzde 70 durdurmuş. Sen bin tane gönderirsen 300 tanesi kesin vuruyor demek ki bu da çok başarılı sayılmaz bence. Öyle uçan kuşu durdurmuyor yani. Öyle dedikleri için demir kubbe şişirilmiş balon bence. Bir gecede 300 füze az değil yedikleri.


    Aynı şekil bin hatta yüz tane Siha gitse 50 tank veya füze bataryası vursa başarılıdır ki daha fazlasını da yapıyor. Bin tane gönder ortada ordu kalmaz o zaman. Bunlar akıllı cihazlar, rastgele atılan roket değil, manevra yapıyor, sensörü var radar var algılıyor vs.


    Bugün hiçbir kara komşu ülke bunlarla baş edemez yeterli sayıda olunca. Hiç de abartı değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zortak Z kullanıcısına yanıt

    az okumanı geliştirsen en adama ne anlattığımı anlarsın .


    muhalifin de muhalife muhalifliği hiç çekilmiyor.

  • granma79 kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak savunma sanayi de mi olmasın diyorsunuz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    Bu çocuktan en az 5000 tane daha var memlekette. Ama nereye gittiğimiz belli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicrea kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak, dediklerimin hiç birisini yapmayan bir ülke böyle saçma sapan savaş politikaları ile bir yere gelemez. Halkı açlığa mahkum olur, yönetenler krallar gibi yaşar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • granma79 kullanıcısına yanıt

    Boş konuşuyorsun , İha siha eleştirmek de ne demek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

    İyi ya Mustafa Kemalin cumhuriyetinde 80 yılda yapaydıniz Nükleer silah , 20 yil öncesi g3 mermisine 1 $ öduyordu devlet sen ne geveliyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruyorsun, cevap vermeyi engelliyorsun. Nasıl olacak bu iş? Basbaya eleştiriyorum. Hayatı sorgulamayı seçtiğinde körü körüne kabul etmemeyi öğrenirsin. Tabii siz biat kültürü ile yetiştiğiniz için bunlar size ağır geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Kemal'in Cumhuriyeti değil. Bu cumhuriyet hepimizin. Tabii sizin gibi aklı savaştan başka bir şeye çalışmayanlara Cumhuriyet, Mustafa Kemal, özgürlük, demokrasi vs fazla gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • granma79 kullanıcısına yanıt

    Herkes aynı dertlerden muzdarip. Millet uzayda yaşamıyor. Ayrıca kimse de ülke güllük gulistanlik demiyor. Bunu bir anlayın ilk önce


    Diğer husus. Ekonomik sıkıntılar ne olursa olsun ülkemiz savunma sanayinde ilerlemek zorunda. Yıllardır çevremizde yaşanılanlar ortada, savaşlar ortada, ülkemiz için tehdit oluşturan meseleler de ortada. Bunu da anlamak lazım.


    "Akıl, bilim, demokrasi, insan hakları, eşitlik, adalet, insanca bir yaşam, hoşgörü, barış istememiz gerekirken,"

    Bu ülkenin hangi komşusu şunu istiyor ?


    Yunan fırsat bulsa topumuzu keser

    Ermeni hakeza

    Güneyde Amerika pkk devleti için yılda milyarlarca dolar döküyor

    Doğu Akdeniz'de bize dayatılan harita "Akıl, bilim, demokrasi, insan hakları, eşitlik, adalet," v.s neresine koyacan koy bakalım.


    Bırakın bu boş lafları sevgi pıtircigi savsatalarini. Dünya gerçeği ortada. Güçlü olan güçsüzü yutuyor. Ukrayna'dan da mı ibret almiyorsunuz. Bu kadar mı algilariniz yönlendirilmiş ?


    Biz "yutulacak balık " kıvamına geldiğimiz an bizi yutmak için km lik sıra oluşur bu sefer ilk ısırığı ben alacağım diye birbirlerini yerler.


    Sunu da görüyoruz net bir şekilde sırf bu projeleri milletten soğutmak için bu gibi algı çalışmalarını da bilerek yapanlar var. Bilerek ekonomik sıkıntılar üzerinden bu çalışmaları kötüleme cabası içine girenler var. Bunun altındaki sebebi de benim anlatmama gerek yok.


    3konomik sıkıntılar ne olursa olsun ülkemiz bu çalışmalara devam etmek zorunda. Ve bu çalışmalara da herkesin desteklemesi lazım.

    İşin daha da garibi bu calismalarla para da kazanıyoruz biz. Zarar eden bir sanayi değil tam tersine gayet kar ettigimiz sanayi bunlar. Yani ekonomik olarak ülkeye bir zarari da yok. Burası da sizin hiç bir vakit sözünü dahi rtmediginiz farklı bir durum..


    Son olarak


    "Yetiştirildikleri çevre itibariyle baskıcı, içine kapanık, aşırı milliyetçi, tarikat zihniyetiyle büyütülenler "


    Fikrinin altyapisini oluşturan zihniyet zaten kendini bu cümlede ortaya çıkarmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt
    Fikrimin son cümlesine alınmışsan yapacak bir şey yok. Bunları savunuyorsan sende öylesindir. Çünkü tarikatlar, cemaatlar, ırkçı milliyetçiler ülkelerin kanserli hücrelerdir.
    Bu politikayı savunmak bu zamanda ahmaklıktır.

    Tekrar diyorum: Ülkede insanlar bir ekmeğe muhtaç iken bu tarz savaş politikaları bizi daha da geri götürür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan sanki başka ülkeler yapamıyor. Sen motorunu kamerasını yapamıyorsun ne başarısından bahsediyorsunuz.Diğer parçalar eğer mühendis tadında bir adamsan biraz yazılım c++ bilgin varsa yaparsın aynısından ...

  • 1500 HP gücündeki Akıncı B TİHA ilk kez havalandı
  • Sözüm bunu çekemeyen vatan hainlerine madem kamerası diğer ekipmanları yurt dışından geliyor o getirdikleri ülkeler neden bunu yapamıyor sen ondan haber ver kardeşim birazcık içinizde vatan sevgisi olsun sonuç olarak bu ülkenin evladı ve bizim ülkemize birşeyler kazandırmanın peşinde ama sizin gibi muhaliflerde altını kazmanın peşinde yuh yazıklar olsun

  • Bu konuda kuduran tek kişi var o da bu teknoloji harikası sihaları b.k atmaya çalışıp eline yüzüne bulaştıran kişidir.Bayraktar TB2 sınıfının en combat proven ihasıdır.

    Rencide olmamak için lütfen uluslararası askeri ve savunma sanayi otoritelerini okuyun, düşünce kuruluşlarının raporlarını takip edin. Yoksa böyle rencide olursunuz (yüz varsa tabi).


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.