Şimdi Ara

1500'e Kadar Tel Önerisi [hepsiburada fiyatı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg g4 diye dusunuyorum 1299 fiyatı çok iyi geldi ama sorunlu diyen çok forumda sozlukte vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İthalatçı firma garantili tele güven olur mu?
  • telefonun kamerası iyi sadece. bataryayla uğraşır durrusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

telefonun kamerası iyi sadece. bataryayla uğraşır durrusun

Ne onerirsin hocam?

• Usta ya 1000-1400₺ bandında tel alıp 10000 Mah taşınabilir batarya alıcaksın ya da note 4 - z3 compact - HTC M8 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsy -- 5 Nisan 2016; 20:16:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsy

Usta ya 1000-1400₺ bandında tel alıp 10000 Mah taşınabilir batarya alıcaksın ya da note 4 - z3 compact - HTC M8 tavsiye ederim.

Hocam çokta eski tel olsun istemiyorum 1.5-2 yıl idare etcek güncelleme alacak tel iyi olur.

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam bir yazılım sürümünde olucaksınız. Zaten androidte yeni bir sürüm tam tanıtıldıktan sonra 3 ay içinde geliyor güncelleme. Her halukarda cynogen os lar var. 1500 e alınır telefon kaç tane var allasen..

• quote:

Orijinalden alıntı: srsy

Sağlam bir yazılım sürümünde olucaksınız. Zaten androidte yeni bir sürüm tam tanıtıldıktan sonra 3 ay içinde geliyor güncelleme. Her halukarda cynogen os lar var. 1500 e alınır telefon kaç tane var allasen..

2000 desem ne önerirsin dostum?
  • Desmond kullanıcısına yanıt
    Ben z5-z5p one m9 s6-s6 edge note 4 baya var yani hocam o segmentte.

2000₺'yi telefona verme derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: motorsuz adam

Ben z5-z5p one m9 s6-s6 edge note 4 baya var yani hocam o segmentte.

Zorlasam Z5 Premium alırım da değmez diye düşünüyorum LG G4 cidden kötü mü ya sarj konusunda?
    Cidden kötü hocam. Bir arkadaşımda var geçen baktım anlık şarj %94 ekran süresi 8 dakikaydı. Ona göre sen düşün. Bir arkadaş daha demiş 2000TL telefona verme diye bencede verme. 1300> e lenovo vibe p1 var bataryası muazzam ve telefonda kaliteli tek handikapı kamerası bir tık altta fiyatına göre ama bence gayet yeterliydi. Değerlendir derim.

• Biraz taraflı gibi olcak ama bence de cihazlar çok pahalı olduğu için önerim GM 5 Plus'u beklemek olur. Lenovo da iyi bi tercih olabilir ama yazılımını hiç kullanmadığım için net bir yorum yapmak istemiyorum kafa karıştırmamak için. İlla 1500e kadar çıkılcak diyorsan Z3 compact önerebilirim 2 gb ram var sony rame aşırı yüklenmediği için cihaz gayet sağlam performans ve şarj konusunda. Güncellemede de z1'in bile hala güncelleme aldığını hesaba katarsak rahat rahat götürür.
  • 1600e z5 compact al.

• note4 şarj konusunda iyidir, inceleyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.