Şimdi Ara

1500'e kadar tavsiye.Mi5?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an Sony XA kullanıyorum ama şarjdan memnun değilim bir günü zor çıkarıyor. Oyun ufak tefek oynarım sosyal ağlarda takılırım. Kamera önemli benim için ve tabiki batarya. Aklımda mi5 var ne dersiniz başka önerilere de açığım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1299₺ mi5 şuan en mantıklı tercih.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsy

1299₺ mi5 şuan en mantıklı tercih.

aynen bu fiyata her türlü
  • srsy kullanıcısına yanıt
    Onun da siyahını bulamadım yoksa hemen sipariş geçerdim herhalde, sahibindendeki satıcılara da güvenemiyorum işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Jack Randall

Şu an Sony XA kullanıyorum ama şarjdan memnun değilim bir günü zor çıkarıyor. Oyun ufak tefek oynarım sosyal ağlarda takılırım. Kamera önemli benim için ve tabiki batarya. Aklımda mi5 var ne dersiniz başka önerilere de açığım?

Hocam mi5 yerine başka telefon almak istiyorsanız.Huawei g8 var.Ama en iyi 1500tlye telefon mi5tir.

Huawei G8

Ekran: 5.5 inç 1080p IPS
    İşlemci: 1,5GHz 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615
    RAM: 3 GB
    Hafıza: 32 GB dahili, 64 GB’a kadar microSD
    Kamera: 5 MP ön, 13 MP arka
    Batarya: 3000 mAh
    İşletim sistemi: Android 5.1.1 Lollipop (Android 6.0 Marshmallow gelecek)
    Ortalama fiyat: 1499 TL

• Mi 5 1299 tl

• quote:

Mi 5 1299 tl

İthalatçı garantili olmasın o hocam disbrütör garantili 1500tl arası idi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    1300tl max telefon tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefonun burada resmi servisi yokki ne distibitörü. İthalat alayı.

@mehmet.kazan

• quote:

Bu telefonun burada resmi servisi yokki ne distibitörü. İthalat alayı.

@mehmet.kazan

Orasını biliyorumda.Bazı yerler mi5e ihtalat disbrütör diyince kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 10 Ekim 2016; 21:41:01 >
  • Onlar kelime oyunuyla akıl karıştırmaya çalışanlar. Kötü ticaret, cahil ticareti.

• quote:

Onlar kelime oyunuyla akıl karıştırmaya çalışanlar. Kötü ticaret, cahil ticareti.

Haklısınız hocam ückağıtçılık yapıp daha fazla para kazanmaya çalışan adamlar var.

• Hocam g8 çok büyük aslında teknik özellikleri iyi, bir de bu huaweilerde ekrana çok bastırınca ortaya çıkan kararma düşük basınçla bile meydana geliyor daha önce g7 kullandım onda öyleydi, mağazada g8e baktım o da öyle.

Sahibindende semers diye bi satıcı var uygun fiyat aslında siyah da var, güvenilir midir? Bir de bunlar imei kaydını falan nasıl yapıyorlar çalıntı imeileri falan mı kullanıyorlar ya da eski telefonların imeilerini?

• Ben şu arkadaşı takip ediyorum ve önümüzdeki birkaç ay içinde mi 5s'ler de gelince duruma bakıp alma kararı verirsem bu arkadaştan alacağım muhtemelen.

https://forum.donanimhaber.com/m_105284794/tm.htm

N11 ve HB'de satılan ithalatçı garantili telefonlarda servis sıkıntısı çeken arkadaşlar var, bu firmalar bana pek bir güven vermiyor açıkçası. Tabi ki bu benim fikrim
  • Meric07 M kullanıcısına yanıt
    Onların fiyatları nasıl olur acaba? Mi5s mi5e göre yaklaşık 1 cm kalın olmuş, benim gönlüm mi5den yana :)

• Aşağı yukarı mi 5'lerin piyasaya çıkış fiyatlarıyla aynı fiyatlara gelir diye tahmin ediyorum
    Şu an 1300'e mi5 alınıyor 1700'den fazlaya gelirse beni zorlar.

• Zaten yeni versiyonların türkiyeye ithalatçı garantili olarak gelmesi en az 5-6 ay ay alacaktır (bu bile iyimser bir tahmin) ancak tabi belli de olmaz daha önce de gelebilir. Bu forumlarda yakın zamanda satışa çıkacaktır diye düşünüyorum. Yeni mi'lerin dizaynını ben de çok beğenmedim, kalınlaştırmışlar telefonu. Onun dışında metal arka dizayn muhtemelen daha sağlam olacaktır. Daha önce de belirttiğim gibi, ithalatçı garantisi olayı bana pek güven vermedi. Link verdiğim satıcının ilanını değerlendirmenizi tavsiye ederim
    Bilgilendirme için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.