Bildirim
1500-2000 TL arası telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
zenfone 2 olabilir yada huawei p9 -
Xperia X -
Zenfone 2 iyi ama sıkıntı çıkarabilir güncelleme konusunda. S6 iyidir uzun yıllar götürür. Veya J5 2016 j7 2016 gibi telefonlara da bakabilirsin 1200-1000 tl arası fiyatları da uygun. G4 almanı tavsiye etmem. -
Mate8(64gb) bakılabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-
Mate8(64gb) bakılabilir.
Bahsettiğiniz model S6'dan daha iyi bir telefon mu sizce ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mertyilmazdeu
quote:
Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-
Mate8(64gb) bakılabilir.
Bahsettiğiniz model S6'dan daha iyi bir telefon mu sizce ?
Bana göre iyi.
Başkalarına göre bilemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende G2 den Xperia X e geçmeyi düşünüyorum 1 aya kadar bakalım -
Bende g2 den Xperia x'e geçmeyi düşünüyorum :) p2 kafamı karıştırdı birde zuk z2 çıkacakmış onumu beklesem dedim ama x alacağım gibi varmı yerine telefon öneren -
Samsung Galaxy S6 xperia x den daha iyi değil mi neden xperia x ? -
300 tl var aralarında -
Arkadaşım merhaba. S6 sizin fiyat aralığınızda alabileceğiniz güzel ürünlerden bir tanesi. Kamerası, performansı ve tasarımı güzel bir ürün. Alınca pişman olmazsınız.
Huawei P9 çift hat ve Mate 8 güzel ürünler. Ancak Mate 8 in büyük olması ve P9 un ithalatçı garanti olması gibi handikapları var.
İkinci el düşünürseniz eğer S7 veya Note 5 bulabilirsiniz. -
Mate 8 veya P9 diyorum ben -
1500-2000 arasına bana kalırsa huawei marka telefonlardan mate serisi yada p serisi tercih edebilirsiniz. Ya da Sony xperia z5 de bulabilirsiniz o fiyata şu anda hepsiburada da 1800tl olması lazımdı. Sony her açıdan sizi daha çok tatmin eder. Samsunglar çok dayanıksız oluyor malesef. -
Arkadaşlar 1500tl ye 2. el 3 aylık bir iPhone SE aldım 2 gün önce çok memnunum tavsiye ederim -
---
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 8 Ocak 2017; 14:39:7 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X