Şimdi Ara

1500-2000 TL arası telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG G2 telefonumu artık değiştirme kararı aldım çok eskidiği için.1500-2000 TL arası telefon önerilerinize ihtiyacım var.Araştırdığım kadarı ile S6 ideal gözüküyor ama sizlerin görüşlerini de almak isterim.

• zenfone 2 olabilir yada huawei p9
  • Xperia X
  • Zenfone 2 iyi ama sıkıntı çıkarabilir güncelleme konusunda. S6 iyidir uzun yıllar götürür. Veya J5 2016 j7 2016 gibi telefonlara da bakabilirsin 1200-1000 tl arası fiyatları da uygun. G4 almanı tavsiye etmem.
  • Mate8(64gb) bakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Mate8(64gb) bakılabilir.

Bahsettiğiniz model S6'dan daha iyi bir telefon mu sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertyilmazdeu

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Mate8(64gb) bakılabilir.

Bahsettiğiniz model S6'dan daha iyi bir telefon mu sizce ?

Bana göre iyi.

Başkalarına göre bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4500 TL Telefon Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende G2 den Xperia X e geçmeyi düşünüyorum 1 aya kadar bakalım
  • Bende g2 den Xperia x'e geçmeyi düşünüyorum :) p2 kafamı karıştırdı birde zuk z2 çıkacakmış onumu beklesem dedim ama x alacağım gibi varmı yerine telefon öneren
  • Samsung Galaxy S6 xperia x den daha iyi değil mi neden xperia x ?
  • mertyilmazdeu kullanıcısına yanıt
    300 tl var aralarında
  • Arkadaşım merhaba. S6 sizin fiyat aralığınızda alabileceğiniz güzel ürünlerden bir tanesi. Kamerası, performansı ve tasarımı güzel bir ürün. Alınca pişman olmazsınız.

Huawei P9 çift hat ve Mate 8 güzel ürünler. Ancak Mate 8 in büyük olması ve P9 un ithalatçı garanti olması gibi handikapları var.

İkinci el düşünürseniz eğer S7 veya Note 5 bulabilirsiniz.
  • Mate 8 veya P9 diyorum ben
  • 1500-2000 arasına bana kalırsa huawei marka telefonlardan mate serisi yada p serisi tercih edebilirsiniz. Ya da Sony xperia z5 de bulabilirsiniz o fiyata şu anda hepsiburada da 1800tl olması lazımdı. Sony her açıdan sizi daha çok tatmin eder. Samsunglar çok dayanıksız oluyor malesef.
  • Arkadaşlar 1500tl ye 2. el 3 aylık bir iPhone SE aldım 2 gün önce çok memnunum tavsiye ederim
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 8 Ocak 2017; 14:39:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.