Şimdi Ara

1500-2000 TL arası telefon önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bir arkadaşım kendi telefonunun kasmasından ve sorunlarından bıktığı için(Galaxy Trend) yeni telefon almak istiyor.Bütçe aslında 1500,fakat eğer ki değecekse 2000TL'ye kadar çıkabilirim diyor.Belirli bir kriteri yok.Ne önerirsiniz?Samsung'a karşı biraz önyargılı.(Kendi telefonundan ötürü.).Yeni Samsung'lar alınır mı?Ne önerirsiniz?Kronik sorunu olmaması önemli(G4 gibi.).Yardımlarınız için teşekkür ederim.Ben G4 almasını istemiyorum(bootloop sorunu.).

• 9888 9 kullanıcısına yanıt
    Galaxy A5 2016 veya Galaxy A7 2016 önerebilirim. Eğer illaki Samsung olmaz diyorsa eğer 1800 TL civarlarında G5 satılıyor, 1800 TL'ya değer bir telefon G5
  • Bootloop sorunu filan var diyorlar hocam, arkadaşıma bildiririm dediğinizi. Yardımınız için teşekkür ederim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence o paraya alınabilecek en iyi telefon v10 ya da note 5.ama v10 daha kalite duruyor benden soylemesi.
  • Galaxy A5 ve Galaxy A7 önerilebilir.

Buna karşın bu aralıkta benim tavsiyem yeni telefon alacak biri olarak duyduğum yorumlardan hareketle;

iPhone 5S ve Samsung Galaxy S6

Yani bunlardan biri olabilir.

LG kesinlikle tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Bootloop sorunu filan var diyorlar hocam, arkadaşıma bildiririm dediğinizi. Yardımınız için teşekkür ederim .

Bootloop sorunu G4'de var hocam. G5'de olacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4500 TL Telefon Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.