Şimdi Ara

1500-2000 Bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığı gibi 1500-2000 bütçem var. Uzun zamandır masaüstü kullanıyorum ama koşullar değişti dizüstü geçmem lazım. Arkadaşın laptopunda denedim ama ekran biraz küçük geldi 15,6ydı onunki. Bende 17" lere baktım ama bu fiyata yok gibi. Birde 1366x768 ile 1920x1080 arasında çok fark varmı?

• http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-z5070-intel-core-i7-4510u-20ghz-31ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-424603/productDetails.aspx?productId=bd601173&categoryId=98 buna bakabilrsin günlük işlerde ve oyunda performasnı iyidir bu arada evet o çözünürlükle arasında fark biraz fazladır bunu yüksek çözünürlükte film felan izlerken hissedersin.

• 17.3 inc bu fıyata olmazmı
  • hp dv7 5000et temiz durumda , irtibat 5468709742

Intel Core i7-620LM 2.00 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 4 MB Cache Bellek İşlemci
    » RAM:4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    » SABİT DİSK:640 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » EKRAN : 17.3"
    » EKRAN KARTI:ATI Mobility Radeon HD 5650 Max. 2714 MB Ekran Kartı
    »4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    »640 GB SATA (5400 Rpm) HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedvedk85 -- 23 Ağustos 2014; 23:23:07 >
  • Horus13 kullanıcısına yanıt
    Olmaz olsa bile iyi özelliklerde 17 zor bulursun
  • strange01 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle hayırlı olsun kaç kere bu makineyi almak icin yeltendim ama casper işte . insan cayıyor ister istemez.daha yeni almışşsın bu soru sorulmaz ama genel izlenimlerin nasıl oyunlardaki performansı,günlük rutin işlerdeki performansı nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

merhaba hocam öncelikle hayırlı olsun kaç kere bu makineyi almak icin yeltendim ama casper işte . insan cayıyor ister istemez.daha yeni almışşsın bu soru sorulmaz ama genel izlenimlerin nasıl oyunlardaki performansı,günlük rutin işlerdeki performansı nasıl?

ben pek oyun oynama dead trigger 2 oynadım 10 numara gerek görüntü gerek performans,özellikle film müzik vs için aldığım için 2 sinden de oldukça memnun kaldım ısınması falan olmadı fan gayet iyi çalışıyor şarjda ortalama 2-3 saat giiyor özellikle ses kalitesinde beni olumlu anlamda şaşırtt.Başka sorunuz varsa sorabilirsinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: strange01

quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

ben pek oyun oynama dead trigger 2 oynadım 10 numara gerek görüntü gerek performans,özellikle film müzik vs için aldığım için 2 sinden de oldukça memnun kaldım ısınması falan olmadı fan gayet iyi çalışıyor şarjda ortalama 2-3 saat giiyor özellikle ses kalitesinde beni olumlu anlamda şaşırtt.Başka sorunuz varsa sorabilirsinz

Yalnız o telefon oyunu pc nin gücünü onla mı ölçtün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu pc cok ucuz duruyor ama casper fullhd olmasi ilgimi cekti ama casper hic onerilmeyen bir bilgisayar pc ile deneyimlerinizi zaman zaman paylasirsaniz iyi olur Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17. inc olarak bildiğim kadarıyla acer ve victor g 601 var.Aceri araştır.
  • dediğim gibi oyun oynamam,bilemeyeceğim diğer konularda bir sıkıntısı yok. ayrıyetten dead trigger 2 de gayet güzel oynanıyor laptoptan tamam mı :SS:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.