Bildirim
1500-2000 Bütçe
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-z5070-intel-core-i7-4510u-20ghz-31ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-424603/productDetails.aspx?productId=bd601173&categoryId=98 buna bakabilrsin günlük işlerde ve oyunda performasnı iyidir bu arada evet o çözünürlükle arasında fark biraz fazladır bunu yüksek çözünürlükte film felan izlerken hissedersin.
-
17.3 inc bu fıyata olmazmı -
hp dv7 5000et temiz durumda , irtibat 5468709742
Intel Core i7-620LM 2.00 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 4 MB Cache Bellek İşlemci
» RAM:4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
» SABİT DİSK:640 GB SATA (5400 Rpm) HDD
» EKRAN : 17.3"
» EKRAN KARTI:ATI Mobility Radeon HD 5650 Max. 2714 MB Ekran Kartı
»4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
»640 GB SATA (5400 Rpm) HDD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedvedk85 -- 23 Ağustos 2014; 23:23:07 > -
Olmaz olsa bile iyi özelliklerde 17 zor bulursun -
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-core-i5-4200m-250ghz-8gb-1tb-2gb-173-w81-tasinabilir-bilgisayar.html bu gün aldım canavar gibi makine full hd 17,3 full hd -
merhaba hocam öncelikle hayırlı olsun kaç kere bu makineyi almak icin yeltendim ama casper işte . insan cayıyor ister istemez.daha yeni almışşsın bu soru sorulmaz ama genel izlenimlerin nasıl oyunlardaki performansı,günlük rutin işlerdeki performansı nasıl? -
quote:
Orijinalden alıntı: Iresco
merhaba hocam öncelikle hayırlı olsun kaç kere bu makineyi almak icin yeltendim ama casper işte . insan cayıyor ister istemez.daha yeni almışşsın bu soru sorulmaz ama genel izlenimlerin nasıl oyunlardaki performansı,günlük rutin işlerdeki performansı nasıl?
ben pek oyun oynama dead trigger 2 oynadım 10 numara gerek görüntü gerek performans,özellikle film müzik vs için aldığım için 2 sinden de oldukça memnun kaldım ısınması falan olmadı fan gayet iyi çalışıyor şarjda ortalama 2-3 saat giiyor özellikle ses kalitesinde beni olumlu anlamda şaşırtt.Başka sorunuz varsa sorabilirsinz -
quote:
Orijinalden alıntı: strange01
quote:
Orijinalden alıntı: Iresco
merhaba hocam öncelikle hayırlı olsun kaç kere bu makineyi almak icin yeltendim ama casper işte . insan cayıyor ister istemez.daha yeni almışşsın bu soru sorulmaz ama genel izlenimlerin nasıl oyunlardaki performansı,günlük rutin işlerdeki performansı nasıl?
ben pek oyun oynama dead trigger 2 oynadım 10 numara gerek görüntü gerek performans,özellikle film müzik vs için aldığım için 2 sinden de oldukça memnun kaldım ısınması falan olmadı fan gayet iyi çalışıyor şarjda ortalama 2-3 saat giiyor özellikle ses kalitesinde beni olumlu anlamda şaşırtt.Başka sorunuz varsa sorabilirsinz
Yalnız o telefon oyunu pc nin gücünü onla mı ölçtün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu pc cok ucuz duruyor ama casper fullhd olmasi ilgimi cekti ama casper hic onerilmeyen bir bilgisayar pc ile deneyimlerinizi zaman zaman paylasirsaniz iyi olur Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17. inc olarak bildiğim kadarıyla acer ve victor g 601 var.Aceri araştır. -
dediğim gibi oyun oynamam,bilemeyeceğim diğer konularda bir sıkıntısı yok. ayrıyetten dead trigger 2 de gayet güzel oynanıyor laptoptan tamam mı :SS:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X