Şimdi Ara

1500-1600 TL OYUN LAPTOPU TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarına kadar vaktim var 1500-1600 lira civarında bir oyun laptopu almam gerekiyor. Üniversite öğrencisiyim yurtta kaldığımdan ötürü masaüstü kullanma fırsatım yok. Tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum, teşekkürler... :)

• 1600TLye oyun laptobu cok zor be. Ben bilmiyorum ama insallah vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pablosky kullanıcısına yanıt
    Konunun yeri burası değil.

Dizüstü/Ultrabook/Netbook önerileri bölümüne açın konunuzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablosky

http://www.vatanbilgisayar.com/z510-notebook-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-2gb--w8-notebook.html

nasıl bu?

gona git v580c araştır 1500 lirada bundan iyi oyun oynatanı yok
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Yarına kadar vaktim var 1500-1600 lira civarında bir oyun laptopu almam gerekiyor. Üniversite öğrencisiyim yurtta kaldığımdan ötürü masaüstü kullanma fırsatım yok. Tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum, teşekkürler... :)

Amd apulu bir notebook ta alabilirsiniz.
  • Bir öneride bulunursanız çok çok mutlu olurum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir öneride bulunursanız çok çok mutlu olurum :)

http://www.mormani.com/lenovo-z510-intel-core-i54200m-6gb-1tb-hdd8gb-sshd-156-inc-notebook-59391785/p_220703/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O butcede zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopta verimli oyun oynamak istiyorsanız bütçeyi arttırmanız lazım. eski nesil msi ge60 falan bulabilirseniz onlara bakın. ya da ikinci el.
    1500-1600 aralığındaki bilgisayarlarda genellikle gt740m var onun da performansı vasat. şu anda bile medium açıyor çoğu oyunu ileride sıkıntı olur.
    bir de lenovo z500/510'ların ekranları çok berbattır. çözünürlüklerine aldanmayın insanı cidden rahatsız edecek kadar kalitesiz ekranları var.
  • acmtncy A kullanıcısına yanıt
    Lenovo Z510 bulunmuş oldum. GT740M ekran kartlı. PAYDAY 2 oynayamıyorum kasmadan dolayı. BF3 ü de aynı sekilde kasmadan ötürü oynayamıyorum. Sistem özelliklerim yetmesine, ekran kartı yetmesine rağmen.
  • hocam hangi ayarlarda oynuyorsunuz? eğer low ayarlarda bile çok kasıyorsa 740m devreye girmiyor olabilir. bazen harici kartın devreye girmemesi gibi problemler oluyor.

şu siteden kıyaslayabilirsiniz:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

buraya göre en azından low'da yaklaşık 40fps vermesi gerekiyor bf3'te.
  • Evet lowda bile kasıyor nasıl devreye sokarım ekran kartını? Çok yabancıyım dün aldım laptopu :)
    Evet lowda bile kasıyor nasıl devreye sokarım ekran kartını? Çok yabancıyım dün aldım laptopu :)
  • laptopta oynamadığım için ben de bilmiyorum lakin hatırladığım kadarıyla nvidia control panelinden ayarlanıyordu. bir de açacağınız uygulamaya sağ tıklayıp hangi grafik seti ile oynayabileceğinizi seçiyordunuz. google'a yazın çıkar. pek yardımcı olamayacağım maalesef.
    Peki çok teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.