Şimdi Ara

150 WATT günde kaç TL eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
6.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabahtan beri pc açık ve hesapladım 150 watt harcıyo bilgisayarım bugün nekadar harcamıştır bilgisayarım

• 1 Kw elektrik ev için 18 kuruş civarı..
  • Mesele 3-5 kuruş değil yeğen mesele o odadan dışarı çıkmıyor olman.İlerde zorlanırsın sosyal hayata adapte olmakta.Çık bi iş bul zorlanmayacağın günlerini ziyan etme.
  • Fazla harcamaz. Yani oyna keke oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 watt bir şey harcamaz sanırım benim makinede 1000 lik takılı her zaman açık makinem faturalarım 90-110 tl civarı geliyor. Ne kadarı benim pc'ye ait bilmiyorum. ( üstelik 2 tane 5970 ekran kartı var ki anlayanlar nasıl bir tüketim canavarı olduğunu bilirler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 7 Haziran 2013; 17:28:33 >
  • Yani senin makina saatte 150 watt enerji harciyor. 1000watt=1kw , 1kw= 18 veya 20 kurus yapiyor. Sen hesapla

Not: yanlisim olabilir cok vurmayin

• 150 watt mı? Yahu benim pc 8000 ile 10000w arası yiyor? Faturalardan haberim yok ama yanlış bildiğim bir şey mi var açık olduğundan bu yana toplam harcama mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    11 yıl önce açıldı
    100 bin TL ye saat önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

150 watt mı? Yahu benim pc 8000 ile 10000w arası yiyor? Faturalardan haberim yok ama yanlış bildiğim bir şey mi var açık olduğundan bu yana toplam harcama mı?

Power supply kac watt senin? O gordugun deger pcyi actigindan itibaren harcadigi enerjidir. Yoksa Piyasada o gucu kaldiracak bir power supply bilmiyom ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manwe Sulimo -- 7 Haziran 2013; 17:52:19 >

• quote:

150 watt mı? Yahu benim pc 8000 ile 10000w arası yiyor? Faturalardan haberim yok ama yanlış bildiğim bir şey mi var açık olduğundan bu yana toplam harcama mı?

8 ile 10 watt o 8000 degil

• 1 kwsa 0.40 kuruş desek , eğer bilgisayarın 24 saat açıksa 150 = 108 kwsa yapar , oda net olarak 43, 2 tl lik elektrik yakar

• 8000 diyen arkadaş aylık tüketim falan olabilir o. Normal ortalama bir güç kaynağı saatte 350W civarında bir güç tüketimine sahiptir. Daha üstü olsa zaten bilirsiniz. 1000 W = 1kW = 18-22 kuruş arası. hesaplarsınız artık

@Undisclosed
    150W değildir daha fazladır. 230-350 civarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fishkopf -- 7 Haziran 2013; 18:14:47 >
  • quote:

server pc si mi aldın yanlışlıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

server pc si mi aldın yanlışlıkla

Yok daha neler

Heralde dediğin gibi 8bin watt gibisinden görünce şok olmuştum lan ben napıyorum diye

@EvenFaLL26

Hocam laptop kullanıyorum normal 240v adaptör var işte yukarıda arkadaşın dediği gibi 8 watt dır o heralde

@xXGreyWolfXx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.