Şimdi Ara

150 tl ye kulak içi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an ep-630 kulaklığım var(Cihaz cowon u3).Daha kaliteli bir kulaklık almak istiyorum.Arkadaşımda cx 300-I vardı.Denedim , daha iyi ama yetersiz geldi.
    Tizlerde yüksek seste ep630 çook kötü.Daha dengeli bir kulaklık almak istiyorum.
    Önerilerinizi bekliyorum ama sadece TR içinde bulunabilen marka/modellerden önerirseniz sevinirim...

• Slm kardes yaklaşık 5-6 ay önce sony mdr ex300sl aldım bu forumdan ve çok memnunum hem müzikte hemde film izlerken kesinlikle doyuyorum sana tavsiyem bu kulaklık olabilir. Bu arada belirtmek isterim kullandığım kulaklık ep630 2 yıla yakın kullandım ve en iyisi sanıyordum o fiyatlarda ama fark keinlikle çok ex300 siddete oneririm...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 1 Ekim 2010; 16:07:19 >
  • Kardeş önerin için teşekkürler ama bu kulaklık TR de herhangi bir mağazada veya hb,hizlial gibi bir sitede satılmıyor galiba.
    TR de satılan modeller içinde bir seçim yapmak durumundayım...
  • Yoo halen satan var ben bu sitede yahya beyin yonlendirmesiyle aldım ve çok uyguna aldım istersen sana linkinide vereyim

http://forum.donanimhaber.com/m_43439859/tm.htm

memnun kalacağına eminim malzeme ses gerçekten iyi tabi sen bilirsin
  • Verdiğin linke baktım yorumlar olumlu , fiyatta güzel ama sanki o kulaklık kulağıma tam oturmayacak gibi.Yani konfor anlamında bana sıkıntı yaşatacak gibi geliyor.
    Şekil olarak ep-630 a benzeyen bir şey bakıyorum.
    cx 200 street II , cx 350 street II ve cx 280 arasında seçim yapmam gerekirse hangisini almak mantıklı olur ?
  • cx280 , cx270 daha yeni ve daha yüksek fiyat/performanslı modeller.ya da 281 , 271
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 TL Kulaklık Tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sony mdr ex300sl kafama yattı gibi.Daha önce ep-630 kullanıp sonra bu kulaklığa geçen insanların yorumları çok olumlu.
    Bu kadar övgü alması da iyice merak uyandırdı bende
  • kardeş bende ilk olarak ep630 başladım trance house bu tür müzikler dinledığim için iyi bir sahip kulaklık arıyordum ve audio technica cks70 aldım ve gayet memnunum bas konusunda daha iyisini tanımam ben bu forumda bir arkadastan almistım 155tl eğer o tür müzikler dinliyorsan kesinlikle almanı tavsiye ederim ep630 bir süre sonra tatmin edici olmuyor ama bu kulaklığı aldığında aklına değiştirmek gelmeyecek :)
  • 150 liraya phonak perfect bass alınır ya da cks70 alınır bass performansı isteniyosa. cks70 nereee ex300 nere yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: caut

150 liraya phonak perfect bass alınır ya da cks70 alınır bass performansı isteniyosa. cks70 nereee ex300 nere yani

Aynen katılıyorum. Bu kulaklıklar varken ex300sl neden önermişsiniz anlamadım. Forumda 150 TL'ye ex300sl'yi kat kat geçecek kulaklıklar satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik13

Önerilerinizi bekliyorum ama sadece TR içinde bulunabilen marka/modellerden önerirseniz sevinirim...

güzel kulaklık öneriliyo tamam da türkiye içi istemiş arkadaş sadece.ikinci el bölümünde kulaklık dükkanındaki audio technica modellerine bakılabilir illa türkiye içi diyosan.
    mağazalarda iyi bişi bulmak zor
  • Mağazalarda iyi bir şey bulmak gerçekten zor. Türkiyede üst sınıf kulaklıklara pek talep olmadığı için kimse getirmiyor. Getirse de iki katı fiyatı oluyor. Bu yüzden yurtdışından almak ya da forumda yurtdışından getirtenlerden almak daha mantıklı.

İkinci elde kulaklık dükkanına bakmanı öneririm. 150 liraya mağazalarda bulabileceğinden çok daha kaliteli kulaklıklar var.
  • Yurtiçinden diyosa thetrooper şuan eterna v2 satıyo güncel olarak 100 liraya garanti takıntısı yoksa yurtiçinden o fiyata daha iyisi tabi bilmiyorum ama yoktur herhalde ayrıca aranan özellikler de uyuşuyo.
  • Seçenekleri ikiye indirdim.
    Buradan alırsam sennheiser cx 280 alacağım.
    Satan birini bulabilirsem Brainwavz M2 alacağım...
    Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolik13 -- 2 Ekim 2010; 18:25:41 >
  • bu seçeneklere nuforce ne-6 ve arkadaşın dediği eterna v2'yi de eklemenizi öneriyorum. Kulaklık dükkanında ayrıca 150 tL'ye alınabilecek başka kaliteli güzel kulaklıklar da var..
  • Eterna v2 satılmış zaten böyle hızlı gideceğini tahmin ediyodum ne yalan söyleyeyim Brainwavz M2 güzel seçim ama satan birini belki seneye o fiyatlarda M2'den daha iyi kulaklıklar çıkarsa bulabilirsin tahminimce acil ihtiyaç olmadığı sürece kulaklık sahipleri satmazlar gibi
  • ben sevindi nick li arkadaştan 60 ytl ye vmode 2 almıştım, ex300 de kullanmıştım ona göre çok kaliteli bir kulaklık, ayrıca cx300 ve px100 ve ksx 35 dende çok kaliteli bir kulaklık. bu fiyata alabileceğin en iyi kulaklık bence
  • Bugün Metan'a gittim ve cx 200 street , cx 350 street ve cx 400 ü deneme fırsatını buldum.
    cx 200 ep 630 la hemen hemen aynı.
    cx 350 den hiç anlayamadığım bir şekilde boğuk bir ses aldım.Berbat geldi bana.
    cx 400 en iyisi içlerinde.Ama yine beklediğimi bulamadım.
    Galiba sennheiser ın cx serisi bana göre değil
    ie serisi de çok pahalı.Başka marka ve modeller üzerine yoğunlaşmam gerekecek anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik13

Bugün Metan'a gittim ve cx 200 street , cx 350 street ve cx 400 ü deneme fırsatını buldum.
    cx 200 ep 630 la hemen hemen aynı.
    cx 350 den hiç anlayamadığım bir şekilde boğuk bir ses aldım.Berbat geldi bana.
    cx 400 en iyisi içlerinde.Ama yine beklediğimi bulamadım.
    Galiba sennheiser ın cx serisi bana göre değil
    ie serisi de çok pahalı.Başka marka ve modeller üzerine yoğunlaşmam gerekecek anlaşılan...

Dediğin doğru ama daha doğrusu bu şekilde olur:

"Cx Serisi iyi değil"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 6 Ekim 2010; 17:05:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.