Bildirim
150 TL ye kadar uydu alıcısı önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rock_er
En fazla 150 tl bütçe ayıracağım. Önerilerinizi bekliyorum. Kanal geçişleri hızlı olsun, kanal menüsünde ok tuşuna basmadan geçiş yapmasın mesela :)
Selamlar,
"Kanal menüsünde okey tuşuna basmadan geçiş yapmasın." isteğiniz tam
anlaşılamadı !?
Kanal listesi açıkken, okey tuşuna basmadan bir diğer kanal geçmesin mi istiyorsunuz?
Kanal geçişleri son derece hızlı olan Dreambox 500s receiver'i tavsiye ederim. Sıfır fiyatları
110 - 140 TL arasında değişmektedir. İkinci el 80 TL civarı edinebilirsiniz.
Kanal liste düzeni yönünden çok gelişmiş bir cihaz olup, özellikle bu özelliği ile beğeninizi
kazanacağına eminim.
Kolay gelsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_
quote:
Orijinalden alıntı: rock_er
En fazla 150 tl bütçe ayıracağım. Önerilerinizi bekliyorum. Kanal geçişleri hızlı olsun, kanal menüsünde ok tuşuna basmadan geçiş yapmasın mesela :)
Selamlar,
"Kanal menüsünde okey tuşuna basmadan geçiş yapmasın." isteğiniz tam
anlaşılamadı !?
Kanal listesi açıkken, okey tuşuna basmadan bir diğer kanal geçmesin mi istiyorsunuz?
Kanal geçişleri son derece hızlı olan Dreambox 500s receiver'i tavsiye ederim. Sıfır fiyatları
110 - 140 TL arasında değişmektedir. İkinci el 80 TL civarı edinebilirsiniz.
Kanal liste düzeni yönünden çok gelişmiş bir cihaz olup, özellikle bu özelliği ile beğeninizi
kazanacağına eminim.
Kolay gelsin.
Teşekkürler. Kastettiğim kanal menüsünde kanallar arasında gezinirken her kanalın üzerine geldiğimde o kanala geçmesin hemen. Ben gezineyim o sırada son kaldığım kanal gösterilsin sonra ben kanal bulursam ok diyeyim o kanal açılsın. Ya da bu küçük ekran olayı da olabilir. Bahsettiğiniz üründe küçük ekran var mı?
-
Dreambox bu fiyatlardaysa çakmadır diyo herkes. Başka önerebileceğiniz cihaz var mı? -
dm500s konusunda son mesajları oku
http://forum.donanimhaber.com/m_27297466/mpage_45/f_/key_//tm.htm#50704946
ozgur106 ve kemalkuzgu cihazlarını satıyorlardı alınır...
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur106
Kutusunda full içeriği ile birlikte tertemiz az kullanılmış sorunsuz hıc tamır vs gormedı ıcı acılmadı tamamı ıle orjınal ılk sayfadakı modelden DM500S satılıktır SON fıyat 65 TL istanbul içi elden de teslim olur. Referansta verebılırım şehır dısı alacaklar için...PTT kargo ıle hesaplı gonderım yaparım....
PM ile ulaşın lutfen
-
İkinci el düşünmüyorum. Sağol -
He he...
Çakma veya orijinal hususuna takılmayınız.
Yaptığı işlere göre fiyatı çok uygun kalır.
SD serisi Dreambox'larda kanal listesi açıkken, liste şeffaflaştırılarak arkada tv seyredilebilir.
Dolayısı ile de küçük ekrana ihtiyaç hissedilmemektedir.
Kolay gelsin. -
SLM SIFIR DM 500S ALTIN UCLU KABLO DAHIL 99 TL AGUSTOSA KADAR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X