Şimdi Ara

150 TL'ye kadar kafaüstü kulaklık önerisi(mdr zx600 nasıldır?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kulaklık alacağım.150 liraya kadar kafaüstü kulaklıklara baktım en iyi seçim zx600 gibi gözüküyor.Nasıldır?İncelemelere baktım genellikle olumlu yorumlar var.Kullanan arkadaşlar hala memnun mu?Ses kalitesinde bozulma oldu mu?

    Başka tavsiyelere açığım.Ses kalitesi benim için 1. planda,şıklığı 2. planda tutuyorum.Ses kalitesi bakımından bu fiyat aralığında tatmin eden kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Edit:Yabancı pop,R&B ağırlıklı müzik dinliyorum.

    Edit 2: Zx 600 aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tiger1 -- 18 Haziran 2014; 17:23:38 >



  • Eklemeyi unutmuşum.Zx600 kullanan arkadaşlar bende kulakiçi olarak ep-630 var bu kulaklıkla ses kalitesini karşılaştırabilir misiniz?
  • Updullah
  • zx600 o fiyat bandında herkesin tavsiye ettiği benimde önerebileceğim fiyatına göre iyi bir performansı olan bir kulaklık.
  • px100 ii

    hem şık , hem portatif , hemde ses güzel daha ne olsun

    hemde metan garantili

    olması gereken herşey bu fiyat bandında var

    ...



    almak istersen alalı 1 ay olmayan kulaklık satabilirim , garantisi vs her şey var ama kulaklık benim değil arkadaşımın onla konuşup , anlaşman lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 16 Haziran 2014; 13:42:56 >
  • Sağol dostum ikinci el düşünmüyorum.
  • 2 gün önce sipariş ettiğim zx600 sonunda geldi.İlk izlenimim tablet üzerinde kullanmak oldu.Birkaç şarkıda test etim ve çakma beats solo hd ve ep-630'dan daha kötü bassları var.Mid ve tiz dengesi gayet yerinde.Açıkçası basslardan beklentim yüksekti amma ve-lakin beklentimi karşılamadı diyebilirim.Beatsimdeki boğuk ses yok gayet temiz ve net sesi var.

    Pc'ye geçtiğimde ise basslar resmen coştu ama hala çakma beatsimin verdiği bası alamadım.Zx600 bassları daha yumuşak ve biraz zayıf vuruyor.Beatsimde ise basslar tok ve güçlü bir şekilde vuruyor.Bakalım burn-in olduktan sonra çakma beatsimin verdiği bassları alabilecek miyim.
  • Kulaklik bayağı bir açıldı. Basslarda sorun kalmadi. Artik çakma beatsimdeki basslari alabiliyorum. Basslar gayet iyi. Sesi yayarak subwoofer etkisiyle vuruyor. Yalniz mid sesler biraz az geliyor. Basslar biraz boğuyor gibi ama 90TL'ye göre tam bir f/p.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.