Şimdi Ara

150 TL ye Ekran kartı Önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle belirteyim Ekran Kartı almak istiyorum bilgisayarım kasmadan League of Legends oynamak için alıyorum.
    İnternetten 2 adet ekran kartı buldum.Bu 2 ekran kartı sizce bilgisayarıma ve bütçeme uygunmudur uygunsa hangisini almalıyım bilgisayarımı darboğaz edermi kazıklanırmıyım?
    Bütçem:100-150.

Ekran Kartı 2.El:ASUS EAH5770 CuCore 1GB GDDR5 DX11 HD EKRAN KARTI (2-3 sene kullanılmış resimlerde temiz gözüküyor) Fiyat:160TL
    Ekran Kartı Sıfır: Powercolor Ati Radeon HD6570 1GB 128Bit DDR3 (DX11) PCI-E 2.1 Ekran Kartı (AX6570 1GBD3-HV2E) Fiyat:170TL

SİSTEMİM

Bilgisayar Türü: ACPI Uniprocessor PC

Anakart: AMD Asus M2N-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

İşlemci: AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+

Ekran Kartı: GeCube Radeon X1550 Series (512 MB)

Ram: 3072 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Kasa: A Open PSU:300W

İşletim Sistemi: Windows XP Service Pack 3 (32bit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caycuara -- 31 Mayıs 2016; 19:59:50 >

• 1. Islemcin yazmiyor.
    2. 5770 e 120 liradan fazlasi gunah tabiri caizse. 100 lira anca eder her iki kart da. Lol oynuyacaksan ikisi de full de acar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciyi atlamışım şimdi ekledim.

Araştırmalarıma göre bu fiyatları bulabildim sizin buldugunuz önereceğiniz bir yer varsa 100 tl fiyatında ordan alabilirim? Yani benim için büyük önem taşıyan Lol. Full de açan başka ekran kartı önerileriniz varmı daha fiyat açısından da sistemim açısından da uygun olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caycuara -- 29 Mayıs 2016; 21:16:35 >
  • İkisi içinde o paralar fazla. 5770 tercih edilmeli tüm oyunlar da daha yüksek fps alırsın 5770ile. Ama 6570 de lol için yeterli o psu kullanılacaksa 56xx 57xx 65xx ve ustu r7240.gt 730 630 da olabilir. Öncelikli tercih 67xx 66xx 65xx olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8C133B34 -- 30 Mayıs 2016; 0:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle öneriniz için teşekkür ederim fakat daha detaylı ekran kartı özellikleri yazarsanız sevinirim 67xx 66xx 65xx demişsiniz bunların bellek boyutu, kaç bit olması vb özellikleri yazarsanız ona göre araştırma yapabilirim bir de bütçeme uygun olması ve lolu kasmadan oynayabilmem gerek.
  • Yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Her iki ekran kartida fazlasiyla darbogaz yapacaktir islemci cok cok kotu...

Amd athlon x2 5200+ ve uzeri bir islemci satin almalisin piyasada 30lira civari bulunabiliyor :)

Ekran kartida sifir alacaksan gt710 alinabilir zaten 300w powerin var 5770 icin va yetersiz gelecektir

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt710-gddr3-1gb-64bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Ben geforce210 ile lol oynadim gayet akici oynanabiliyor 710da daha iyi performans sunacaktir

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-x2-5000-soket-am2-sorunsuz-islemci-226152734/detay
    Ornek islemci bira arastirin daha ust modelleri bufiyatada bulabilirsiniz hatta aliexpressde bu islemciler 4-5 dolar civarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 31 Mayıs 2016; 21:33:12 >

• Peki yollladığınız MSI GT710, Nvidia destekli olmuyor mu AMD işlemci için uyumlu olurmu?

Eğer öyleyse hemen alayım. Şunlarıda söylemek isterim internetten şipariş vermek istiyorum kredi kartı ile o yüzden 2. ele pek güvenemiyorum ama 5 6 ay sonra pc yi komple toplama olarak parça parça satın alıcam daha iyi bir ekran kartı o zaman alabilirim şimdilik beni idare ettirecek lol'u kasmayacak kadar yani rahat oynattıran sistemime uygun bir ekran kartı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caycuara -- 1 Haziran 2016; 0:01:26 >
  • Sorunsuzca calıstırabilirsiniz bilgisayarınızda bu ekran kartını :)

Ayrıca dediğim işlemciyide alın toplamda 150 liraya cıkarsınız bu işin içerisinden :)

Edit: Mesajımın üzerindeki cevapla butonunu kullanırsanız daha hızlı dönüş yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 1 Haziran 2016; 1:24:01 >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    işlemcileri araştırdım 50 tl civarı 2. el Amd athlon x2 5200+ bulabildim daha ucuzu 5200 altında oluyor internetten sipariş edeceğim için sahibinden.com'un güvenli e ticareti olan ilanları almak istiyorum riske atmak istemem o yüzden 180 tl civarına geliyor bu da benim bütçemi aşıyor malesef ekran kartı konusunda tamamım fakat işlemci işi bozuyor başka bir sitede araştırma yaptım şunu buldum uygunmudur?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amd-ahtlon-x2-5200-sorunsuz-am2-islemci-223530283

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caycuara -- 1 Haziran 2016; 18:47:09 >
  • Uygun bayagi dostum alabilirsin :)

• bende satılık hd 5850 pcs + var 150 tl den satabilirim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeseskane -- 1 Haziran 2016; 19:23:59 >
    Şimdi ben bu ikisi aldığımda lolu full ayarlarda rahatca açabilirmiyim?

Bu arada LOL'ün Önerilen Sistem Gereksinimleri

3 GHz işlemci
    2 GB RAM (Windows Vista ve 7 kullanıcıları için 4 GB ya da daha fazla RAM)
    12 GB boş sabit disk alanı
    GeForce 8800 ya da eşdeğeri ekran kartı (Paylaşımlı GPU’lar için en az 512MB Ekran Kartı Belleği (VRAM))
    DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caycuara -- 1 Haziran 2016; 20:10:06 >
  • 720p shadows kapalıyken yüksek ayarlarda rahatça oynarsın bu ikisini aldığında emin ol harcadığın şu az paraya değecek bir olay ayrıca cs go da oynanabilir :)
    Daha üst model işlemci buldum almışken daha iyisini alayım dedim satan kişi aynı 10 tl fark ile sizce değermi yoksa diğerimi daha uygundur?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amd-ahtlon-ii-240-am3-sorunsuz-islemci-218868899
  • Malesef anakartınız bu modeli desteklememekte... En fazla amd athlon x2 5600 takabilrisiniz anakartınıza :) 5200lede arasında öyle pek bir fark yok zaten :)
    Peki önerileriniz için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ürünleri aldığım da size tekrar mesaj atarım.
    İyi Günler.
  • Hayirli olsun :)

Teşekkür ederim ekran kartı daha erken gelicekmiş gibi gözüküyor ekran kartını işlemci gelmeden taksam kullansam sorun olurmudur hocam?
  • Hiçbişey olmaz tak ve keyfini cıkartmaya başla :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.