Şimdi Ara

150 tl kasa + psu tavsiyesi (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar e7400 işlemci + 4830 e.kartım var.kasa + psu alacağım nasıl bir sey tavsiye edersiniz.(o.c yapmayı su anlık düşünmüyorum)

gıgabyte gz-x5 460w

COOLER MASTER ELITE RC-334 460w

xclio cool-box özel soğutmalı 400w (ben bunu düşünüyorum su an)
    http://www.segment.com.tr/product.asp?numPageStartPosition=1&P_ID=1693&strPageHistory=cat&strKeywords=&strSearchCriteria=&PT_ID=191

raidmax x-varrior 550w

siz neyi tavsiye edersiniz.

• bende senin gibi kasa+psu almayı düşünüyorum bu fiyat aralığında ama aldım mı hem kaliteli hemde yüksek watt olsun kasa ışıklı olmasa da en az 3 fan içersin diye düşünüyorum bakınıyorum ama düzgün bişey bulamıyorum

kasa güzelse wattı düşük oluyor hatta çok daha iyise adi herifler güçk. koymuyorlar...bu da aslında bir nevi insanları aldatma ve sömürme politikası
    genelde 400w üzeri bişey yok
    tek bi psu ya 200 e yakın para vermeye acıyorum aradan kasayı da çıkarabilsem keşke

verdiğin adrese baktım ne biçim siteyse ürünlerin fiyatı bile yok
    ama gösterdiğin kasa güzel tabi güçk. nedir gerçek wat mı veriyor kaliteli mi orası muallak
    bu konuda asus iyi derim ama onunda kasaları odun gibi :D
    aopen de beş para etmez
    hepsiburda sitesinde pirana marka kasalar var çok şekil bi bak derim.ama güçk muallak yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 8 Şubat 2009; 16:27:01 >

• Cooler Master psulari kaliteli yazdiğin kasayi ile hd4830 almistim bende gayet iyi.
  • Bu üç modelde bence hesaplı ve kaliteli memnun kalmanıza sevindim... Kullanıcı yorumları daha önemli benim için en azından
  • gz-x5 yeterli olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazer__

bende senin gibi kasa+psu almayı düşünüyorum bu fiyat aralığında ama aldım mı hem kaliteli hemde yüksek watt olsun kasa ışıklı olmasa da en az 3 fan içersin diye düşünüyorum bakınıyorum ama düzgün bişey bulamıyorum

kasa güzelse wattı düşük oluyor hatta çok daha iyise adi herifler güçk. koymuyorlar...bu da aslında bir nevi insanları aldatma ve sömürme politikası
    genelde 400w üzeri bişey yok
    tek bi psu ya 200 e yakın para vermeye acıyorum aradan kasayı da çıkarabilsem keşke

verdiğin adrese baktım ne biçim siteyse ürünlerin fiyatı bile yok
    ama gösterdiğin kasa güzel tabi güçk. nedir gerçek wat mı veriyor kaliteli mi orası muallak
    bu konuda asus iyi derim ama onunda kasaları odun gibi :D
    aopen de beş para etmez
    hepsiburda sitesinde pirana marka kasalar var çok şekil bi bak derim.ama güçk muallak yine

hocam dediğin gibi kasası güzel olanların psu su iyi olmuyor bende bu yüzden dertliyim ......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Tavsiyesi (30.000TL)
    4 ay önce açıldı
    40 bin TL kasa tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xcliodaki psu pek iyi değil. rc 334 olabilir yada lc power 550 watt psu al bıde 50 liralık kasa al işini çözer yada thermaltake rs 200 201 ler var 430 w
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.