Şimdi Ara

150 tl civarı kulak içi kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 150 tl civarına kulaklık arıyorum. Birkaç adayım var.

    Sennheiser CX 300-II
    AKG K328
    AKG K330
    AKG Q350

    AKG'lerin kulak içi tasarımları diğerlerinden farklı, seste de farklılık yaratır mı hiç denemedim de, tam kulağa oturmuyor gibi duruyor resimlerde.. Bir de K330 biraz pahalı, o farka değer mi sizce?
    Sennheiser'in sesinden hiç bir sıkıntım yok onu kullanıyordum önceden de ancak, ses şiddeti 113 db, akg 120lerde geziyor. AKGyi de düşünmemin açıkçası tek sebebi bu şu an.. Nette bu akglerin karşılaştırma incelemelerini bulamadım. Bilen varsa onu da yazarsa sevinirim.

    Bu arada telefondan dinliyorum müziği şu an, ancak bir mp3 player da almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda düzgün bişey.



  • Soru 1: Ne dinliyorsunuz?
    Soru 2: Yurt içinden alacağınız kesin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulak içi kulaklık almayı düşünüyorsan Quincy serisi kulak içi kulaklıklar çok başarılı zaten o serinin 3 kulaklığı bulunuyor ve tek kulak içi modeli de bu üründür. Performans olarak mid leri ön planda olduğu söylenebilir ama bu kulaklıklardaki amaçlan asıl şey flat özelliğe sahip olmasıdır. Bana biraz dediğim gibi mid geldi :) ama öyle olduğu söyleniyor. Kulaklığın Db seviyesi kullandığınız mp3 çalarla da ilgili... yukarıda bulunan tüm kulaklıklar 32 ohm seviyesinde o yüzden düşük empedans lı bu kulaklıkları tüm cihazlarla kullanabilirsiniz.

    bir de şu konu var sonuçta dinlediğiniz bir mp3 dosyası olduğundan dolayı ses kalitesi hiç bir zaman audio formatının yerini tutamaz o yüzden kaliteli bir kulaklıkta bile özellikle alt frekansları çok iyi algılayamazsınız . Bazı mp3 converter programları o kdr kalitesiz mp3 e çeviriyor ki dinlerken parçada bir dip sese bile sebep olabiliyor.

    Sennheiser CX-300 e o kadar para verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. yurt dışında creative ep 630 fiyatına satılan bu kulaklıklar türkiyede çeyrek altın fiyatına satılıyor. :)

    Shure kulak içi kulaklıkları özellikle tavsiye ederim. Fiyatı biraz pahalı ama özellikle yeni modellerinde kablo sorununu çözdükleri için sağlamlık konusunda mükemmeller ... ses kalitesi olarakta şunu diyebilirim. özel bir kulak süngeri kullanıyorlar slikon değil bu yüzden her şeşit kulağın yapısını kolayca alıyor. Şebnem ferahta sahnede bunları kullanıyor.

    http://www.kulaklik.com/kulak-ici-kulaklik-ucuz-fiyat/Shure/22-25

    akg nin diğer modellerinde bahsettiğin şey benimde aklımı karıştırıyor sanki kulağa tam oturmuyor gibi değil mi ? bu konuda test etmiş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim ...

    Bu arada sennheiser ın yeni kulak içi modelleri gelecek diye bir duyum almıştım doğru mudur ?




  • @kaganiskow yurt icinden alicam. Genelde rock muzik dinlerim, bass sesinden hoslaniyorum. Ama elbette genel ses kalitesi daha onemli benim icin..

    @kudretersky acikcasi mid seslerinden ziyade bassa daha cok onem veriyorum. Shure ise malesef butcem uygun degil. Player de alacagim bu arada. Cowon veya sanica gibi bir markayi ovuyorlardi.
    Akgnin q modelini cx 300e tercih ediyorsun yani. Bu urunleri ist.te alabilecegim bir magaza biliyor musunuz hep nette buldim ben sadece. Alip deneyip 14 gunluk iade hakkimla begenmezsem geri vermek icin. İnt.ten alirsam kargoyla ugrasamam iadelerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLeNDiL -- 31 Ağustos 2012; 19:54:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cx500(400-ii) almanyada 100 lira. Bunu bilip de cx300 e 160 lira verecekseniz siz bilirsiniz. Ben de rockta basa önem veririm. Ben olsam forumdan audio technica cks90 alırdım. 8 ay garantili sıfır 130 liraya satılıyor olması lazım Bası tatmin edecektir ama tiz performansının bastan biraz kısıp daha iyi olmasını istiorsanız cks77 düşünülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir süre akg 321 kullanmıştım. AKG kulakiçi modeller çok hafif, varlığını unutuyorsunuz ve kulakta fit sorunu kesinlikle yok. Ses düzeyleri diğer kulaklıklara göre yüksektir. Genelde dengeli karakterdedir, benimki hafif basslıydı, sahne ve enstruman ayrımı yönünden başarılıdır.

    AKG 328 ise üretimden kalkmış olan eski modeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.