ev icin, cok fazla cikti almayacagim, kartus problemi olmayan (ucuz veya dolumu kolay) 150 liraya kadar yazici tavsiyeniz var mi ?
tesekkurler...
quote:
Orijinalden alıntı: iliqueur
merhaba arkadaslar.
ev icin, cok fazla cikti almayacagim, kartus problemi olmayan (ucuz veya dolumu kolay) 150 liraya kadar yazici tavsiyeniz var mi ?
tesekkurler...
canon mp280... bir kac püf noktasını ögrendikten sonra kartuslarını kendin doldurabilirsin bittigi zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: meco
quote:
merhaba arkadaslar.
tesekkurler...
canon mp280... bir kac püf noktasını ögrendikten sonra kartuslarını kendin doldurabilirsin bittigi zaman.
tesekkurler hocam. bitmeyen kartuşlu mg2150 sipariş etmiştim. mp280 ile arasında kaldım ama 2150 yi seçtim. mp280 i seçsem daha mı iyi olurdu bilemiyorum ama yaptık artık bir tercih :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: meco
quote:
merhaba arkadaslar.
tesekkurler...
tesekkurler hocam. bitmeyen kartuşlu mg2150 sipariş etmiştim. mp280 ile arasında kaldım ama 2150 yi seçtim. mp280 i seçsem daha mı iyi olurdu bilemiyorum ama yaptık artık bir tercih :)
hayırlısı olsun güle güle kullanın.. mg2150 foto kalitesi bakımından mp280den daha iyidir, sadece hafif agırdır baskı hızı onun dısında baska fark yok.
tesekkur ederim.
Hayırlı olsun hocam ama keşke biraz daha bekleseydiniz tonerli yazıcılar indirime girecek az kaldı ben onları bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme