Şimdi Ara

150 k olan çocuğa bilkent ctis yazdırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kuzenim 150 k da çocuk bana geldi sen biliyosun diye bende 3. tercihine bilkent ctis yazdırdım bölümün taban puanı çok düşük ygs ile alıyo diye babasıyla tartışmış bende bir suçluluk hissettim 1 e şehir bilgisayar mühendisliği yazdı 2 ye atılım bilgiyar yazdı yanlış mı yaptım çocuğa burda yazılım mühendisi oluyosun dedim linkedin de facebook ta apple da çalışan mezunları vardı bide bilkent diye düşündüm sizce beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11THdoctorr -- 8 Ağustos 2017; 16:50:17 >

• kardeşim şifreli konuşuyorsun galiba babası anlamasın diye o nasıl cümledir öyle ?
  • Bence doğrusunu yazmış ama babasından habersiz tercih yapmak da nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)Bölüm Taban olarak (%50) 360k ile kapatmış.Tavan olarak 471 Puan (Sanırım 40-50k) ile yine %50 burslu kapatmış yani her puandan insan var.

2)Bölüm hiç kötü değil aksine Bilkent Bilgisayar Müh. De olmayan Mac Laboratuvarına sahip.

3)Maddi açıdan sıkıntı yaşamayacaksa(16.600₺) iyi bir tercih.

4)80-100k ya kadar olan tüm bilgisayar İle alakalı bölümlerden daha iyi bir bölüm.

5)Kuzenin tercihi yaparken ailesine danışmamış mı?

• MontenegroVaas kullanıcısına yanıt
    şehir garanti dedi babasına teyzem biliyo zaten
  • 11THdoctorr kullanıcısına yanıt
    Şehir 171k ile kapamış garanti gelir de olayı anlayamadım çocuk Bilkent'te mi okumak istiyor du?

• ben amcan eve gelince dövücem seni bekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    evet aslında 1 e yazıcaktık ailesi ygs bölümü yüksekokul diye izin vermedi
    Keşke sitesinde girip SSS kısmını okusaydınız.

1) Lisans Diploması Alıyorsunuz

2)BoS(Yanlış Hatırlamıyorsam) Bilgisayar İle ilgili lisans programı okuduğumuza dair uluslarası geçerli diploma alıyorsunuz.

3)Sadece mühendis sıfatınız olmuyor ve bilgisayar mühendisliğindeki donanım derslerini almıyorsunuz ama bilgisayar üzerine yüksek yaparak açığı kapatabilirsiniz.(Yine mühendis sıfatı almıyorsunuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MontenegroVaas -- 8 Ağustos 2017; 17:0:43 >
    hocam bende biliyorum bunları sizce şehiir mühenislik yazmak saçma mı olmuş
    O sıralama İçin saçma olmuş bence ama hayırlısı olsun bakalım İstanbul'da olduğu İçin + olabilir.Ama atılım kesinlikle saçma olmuş Yani.

bende odtü de ceng okuyorum hocaları bilkent odtü mezunu amerika masterlı adamlar ankara ya gelirse benim kaldığım evde kalıcak
  • Valla ben 27k ile ctis yazdım, 2.senemi okuyorum. Pişman olacağını sanmıyorum fazla, takmayın kafaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.