Bildirim
150 CC CROSS MOTOR BÜYÜTME (kuba black cat)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende Bisan Toprak Vardı halada var 100cc iken Bazen Uzun yol Yapıldığı için 200cc Yaptım 700 Tl küsürdü Hatırlamıyorsam Ama Sanırım Ben Baya Bir Kazık Yemiştim Tavsiye Etmem . Titreşim Olabilir tabiki -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus emre yek
benim asıl sormak istediğim şu
motor yuvaya sığar mı ve 400 cc olunca motorda bi problem olur mu. veya en fazla kaç cc olabilir. krank değişmek şartıyla
Croos Motor Olduğunu Şimdi Gördüm Hiç Olmayabilirde Olursada Fazla Bişi Bekleme Max250cc Yaparlar Veya 300
Probleme Gelelim Olmaz Ama yakıt olarak Çok Fazla Yakıyolar bisan cbr250r la aynı yakıyor 200cc olmasına rağmen -
quote:
yakıt önemli değil, benim anlamadığım crosslarda neden motor büyütme olmaz
normal motorlardan daha yüksek, zeminle motor arası mesafe daha fazla ve demir malzeme kalitesi daha yüksek.
peki 300 cc olursa titreşim olurmu, bi problem çıkarırmı
Hocam Çinli Motor İllaki Çıkarıcaktır Titreşim Olabilir -
quote:
peki motorun adi kısımlarını kaliteli malzemelerle değişebilirmiyim
Hocam kaliteli istiyosan git crf 250 al onun moturunu tak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKurt -- 17 Kasım 2015; 12:14:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
peki motorun adi kısımlarını kaliteli malzemelerle değişebilirmiyim
Motor temelli adi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X