Şimdi Ara

150 Bin TL'ye eski model premium mu, yeni model araba mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Bu konuda kararsız kaldım. 2009-2010 model Volvo S40, Hyundai Elentra, Opel Astra gibi üst seviye bir araç almak mı mantıklı ( km'si düşük ve hasarsız ) yoksa biraz daha yeni Hyundai I20, Renault Clio tarzı bir araç mı tercih edilmeli?



    Şu anda Hyundai Getz kullanıyorum. Açıkçası gönlüm Volvo S40'dan yana. Premium bir araç kullanmak istiyorum. Sizlerin de yorumlarınızı merak ediyorum.




  • Temizini bulursanız olur ama temizlerine de sıfır parası istendiğinden yeni model olarak oy kullanıyorum
  • Volvo yürütme maliyeti açısından orta gelire ağır gelebilir, ama elantra-civic-corolla tarzı bir araç temiz kullanıldıysa daha az risk ve muhtemel arıza durumunda daha hafif bir maliyet demektir. Bu tür araçlar on yaşa kadar fazla sürpriz yaşatmaz.

  • İ20 veya clio'yu aldığında senin aracı satıp yine senin araçtan almış gibi bir durum olabilir iyice bir değerlendirin bence o konuyu hocam.


    Eski model premium için ise bence sıfırını alamayacağın araca 2. elde de girmemek lazım. Ha elinde 500 bin vardır ama sen bu parayı tamamen yığmak istemiyorsundur. gider o paranın 150 bini ile araç alır kalanı ile başka şeyler yaparsın, kenarda bir sorun olursa harcamak için masrafın durur. O zaman premium tercih ederdim ben olsam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.