Şimdi Ara

150-160.000 TL CİVARI 2 TANE ARAÇ(SUBARU FORESTER VE SONATA İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba Çok sevdiğim bir abim kendinin ve ailesinin kullanacağı 2 tane araç alıcak En azından birinin 0 Km olacağını söyledi herhangi bir kriteri yok hoşuna giden Yürütme masrafı onu çok zorlamayacak her türlü arac tavsiyesine açık onun isteği üzerine konuyu açıyorum benim şuanki tavsiyem alttaki araçlar kendiside özellikle subaru'yu epey beğendi Hyundai'yede sıcak ama sizinde bir fikrinizi almak istedik sizce alt linkteki araçlar alınabilirmi?Bence evin önünde güzel ikili olurlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-quartz-mavi-turbo-178376049/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hedef-auto-2004-hyundai-sonata-fuul-plus-60.000-km-plus-sedef-beyaz-179348429/detay

• Forester'ın yürütme maliyetlerinin yüksek olacağını düşünüyorum. 150.000'lere sıfır almak daha uygun olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JDMSaMSuN kullanıcısına yanıt
    Bence 1.6 DCİ 130 320 Nissan QQ black edition artı VW GOLF 1.4 TSI 122 Comfortline
  • Subaru forester alabilseydim hemen gider Subaru forester larin arasından begendigim Subaru forester i alirdim.

• Tamamen zevk bu. Herkes kendine göre tavsiyelerde bulunur. Mesela bir arkadaş dizel QQ önermiş + golf. Bence turbo Forester niyetine giren adamın en son bakacağı bir suv. Bir yanda piyasadaki premium 2.0 dizeller ile kendini kral sananları tokatlayan bir suv diğeri ise sadece ekonomik bence.

Sonata temiz ise bence kombinasyon güzel. Yürütme maliyeti ise görece kimi için aylık 1000 lira bir otomobile bütçe ayırmak lüks iken, kimine göre bu sınır 2000-3000 belki 5000.
  • Yürütme maliyeti düşük ve SOnata

Bence Forester güzel ama o kasa Sonata Alınmaz.

Ben olsam bir SsangYong Rexton alırım.Sıfır en boşu 110 en dolusu 128.000TL bayide tabiki bu fiyatı indirirler diyorum hatta seno 120.000TL'ye kadar inebilir.

Yanına da 40.000TL kalsa.5.000TL ekler şöyle bir Sonata bakardım:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2010-model-hyundai-sonata-kazasiz-boyasiz-fullll-173230082/detay

Ama o kasa Sonata asla almam.

Ya da 2.el olarak Hyundai Santa Fe alırım.Güncel kasadan bir önceki temizleri 80-90 civarı.Ya da 2.el bir Rexton bakarım.

Yanına da 70.000Tllik sıfır bir araç bakardım.Hem az yakan bir araç olurdu şehiriçi kullanırdım hem de yürütme maliyetleri az olurdu.

Bir seçenekte Renault Koleos 60 civarı alırım.

100.000TL'ye de Mercedes B serisi ya da BMW 1 serisi bir araç bakardım.Bir seçenekte A serisi.

Böyle olabilir ama bana Rexton+Sonata mantıklı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Tamamen zevk bu. Herkes kendine göre tavsiyelerde bulunur. Mesela bir arkadaş dizel QQ önermiş + golf. Bence turbo Forester niyetine giren adamın en son bakacağı bir suv. Bir yanda piyasadaki premium 2.0 dizeller ile kendini kral sananları tokatlayan bir suv diğeri ise sadece ekonomik bence.

Sonata temiz ise bence kombinasyon güzel. Yürütme maliyeti ise görece kimi için aylık 1000 lira bir otomobile bütçe ayırmak lüks iken, kimine göre bu sınır 2000-3000 belki 5000.

Araçları alıcak olan abim İlandaki araçların yürütme maaliyetini rahatlıkla karşılayabilecek gelire sahip.Eğer bu araçlar gibi tavsiyeniz varsa alabilirim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Yürütme maliyeti düşük ve SOnata

Bence Forester güzel ama o kasa Sonata Alınmaz.

Ben olsam bir SsangYong Rexton alırım.Sıfır en boşu 110 en dolusu 128.000TL bayide tabiki bu fiyatı indirirler diyorum hatta seno 120.000TL'ye kadar inebilir.

Yanına da 40.000TL kalsa.5.000TL ekler şöyle bir Sonata bakardım:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2010-model-hyundai-sonata-kazasiz-boyasiz-fullll-173230082/detay

Ama o kasa Sonata asla almam.

Ya da 2.el olarak Hyundai Santa Fe alırım.Güncel kasadan bir önceki temizleri 80-90 civarı.Ya da 2.el bir Rexton bakarım.

Yanına da 70.000Tllik sıfır bir araç bakardım.Hem az yakan bir araç olurdu şehiriçi kullanırdım hem de yürütme maliyetleri az olurdu.

Bir seçenekte Renault Koleos 60 civarı alırım.

100.000TL'ye de Mercedes B serisi ya da BMW 1 serisi bir araç bakardım.Bir seçenekte A serisi.

Böyle olabilir ama bana Rexton+Sonata mantıklı geliyor.

Şuan yanımda kendisi Dizel sonata'ya okey vermiyorTraktör değil araba alıcam diyor

O zaman söyleyeyim traktör almak benzinlik almaktan daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O zaman söyleyeyim traktör almak benzinlik almaktan daha ucuz.

Hocam bu araçlar ortalama 10-11 LT Civarı benzin tüketir fikrindeyim hatta Forester sakin kullanıldığında daha az bile yakıyor Sonata ise LPG'li Peki sonata'yı Bir üst kasa 2.4 4 Silinidir alsa yakıt tüketiminde 2.7 V6 İle epey fark olurmu?
    Şehiriçi 4 litreye yakın benzin farkı olur teknik verilere göre.

Yine abiniz trafktör diyecek ama bir de şunu düşünün derim.

Kia Optima 1.7 Crdi(Sıfırı bulunmasa da bildiğim kadarıyla sıfır ayarında araçlar var) + Hyundai Santa Fe
  • bu kadar cırkın ıc ve dıs tasarıma sahıp bir otomobıl subaru forester ama her nasılsa burda cok hayranı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

bu kadar cırkın ıc ve dıs tasarıma sahıp bir otomobıl subaru forester ama her nasılsa burda cok hayranı var

mekaniği iyi çalışıyormuş
  • Bir araca 130bin verip yurutme masrafini dusunmek

• quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

bu kadar cırkın ıc ve dıs tasarıma sahıp bir otomobıl subaru forester ama her nasılsa burda cok hayranı var

Aynen. Neyi var bu tipsizin anlamiyorum. Onune gelen forester diyr arkadas

• 70000 e boş Polo + 90000 e 2013 50bin km Golf

• T4 S60 + ASX
    XC60 + Swift
    Passat + Golf
    İnsignia+ Tiguan
    320 + Fiesta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 2 araba alma da amaç ne? Birisi şehir içi birisi şehir dışımı kullanılacak? Ya da birini kendi diğerini hanımı mı kullanacak? Eğer amacı net anlayabilirsek hedefe yönelik öneriler yapabiliriz.

• forester'ın benzin masrafı can sıkabilir
  • Şu video yardımcı olur sanırım

http://www.youtube.com/watch?v=oaxggGLwWHE&feature=share
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.