Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.758
Cevap
357
Favori
916.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155791789

Hocam burada açıklamıştım detaylıca. Akbank ve iş bankası kullandırıyor. Ben axess ile yaptım eğer iş bankasi kredi kartı varsa 500k ya kadar 4 taksit yapıyor. Axess 200k ya kadar 4 taksit faizsiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İkinci el tapulu evler için konut kredileri ile ilgili söylenti veya haber var mı? Ne zaman yüksek oranlı krediler çıkar?

Bir tane ev buldum hiç oturulmamış sıfır ancak tapusu 2 kere el değişmiş. Bu evi hiçbir şekilde krediyle almak mümkün değil mi şimdilik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fseker48 F kullanıcısına yanıt

Hocam oncelikle cevabin icin tesekkur ederim. Durumu simdi anladim. Ama benim bildigim eksper degerinin %90 ini vermiyor mu banka ? Ben bankaya 2.800.000 tl dedim evin satis degerini ve 2.000.000 kredi istedim. Bankaci elinize masraflar kesildikten sonra elinize 1.935.000 gibi bir sey gecer dedi. Mutaahhit aradi beni dedi on onay alirsaniz parayi yatirmadan once bana haber verin ben sube mudurunu arayacagim 200.000 yatirirsiniz hesaba dedi. 600.000 elden aliriz dedi. Evin satis bedelini 2.000.000 gosteririz dedi. Bu sartlar altinda bana 1.800.000 kredi verip ustune 200.000 nakit verirsem 2.000.000 tl olmus olacak. Benim geriye yine 800.000 vermem gerekiyor. Ki bu da benim nakit dengem acisindan mumkun degil. Demem o ki mutaahhit benden 200.000 daha fazla istiyor boylelikle. Dogru mu ? Mutaahhit evin satis bedeline banka nezdinde mudahele edebilir mi ? Sube muduruyle gorusecegim demesi sanirim mudahele edebilecegini gosteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramazmert -- 26 Mayıs 2023; 21:19:3 >
  • kdrklc54 kullanıcısına yanıt
    Konut nerde istanbul mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • leprikonn L kullanıcısına yanıt

Yapıkredi World mobil ile ödeyince 3 taksit yaptı.

• aramazmert kullanıcısına yanıt
    Hocam size özelden telefon numaramı yazdım. Arayın detaylı anlatayım size

• Arkadaşlar 0.99 için maaşın %50si şartı esnetilebiliyor mu? Tecrübe eden oldu mu halkbanka başvuru yapacağım ancak %50 kuralı sebebi ile istediğim tutarı çekemiyorum gibi ayrıca temmuzda zam gelecek(öğretmenim) bunu göz önünde bulundururlar mı?

• Begee kullanıcısına yanıt
    Ben hem bunu, hem de 0,69 için %40 şartında esneme yapabiliyorlar mı bunu merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt

Yani hocam cuma günü yüzeysel olarak bilgi aldım pazartesi gel dediler ama tabi bankada ki memur çok sallamadı. Ben ilk taksidi öderken bile zam almış olacağım evi ayarladık istediğimiz tutar 50-100 binle kaçıyor. Eğer tecrübesi olanlar varsa paylaşırsa ona göre hareket edeyim çok can sıkıcı :)

Hocam 50-100 tutar için vazgeçilmez. O miktarı nakit avans, dijital kredi, ek Hesap gibi alternatif kredi imkanları ile kapatırsın. Ben o şekilde 300 bine yakın para topladım.

• karadurak kullanıcısına yanıt

Yok hocam vaz geçmeyeceğimde, zaten dediğin gibi bende öyle topladım 200-250 şu an ayrıca o 50-100 beni zorlayacak :) bakalım pazartesi gidip banka müdürü ile görüşeceğim bi şekilde halletmeye çalısacagım.

Müteahhite 100 bin elden ya da senetle taksit teklif et hatta 100 bine yüzde 10 fazlasını da onerebilirsin.

Banka hiç bir şey yapmıyor genelde görüşün ama bir şey değişmez bence, ancak şunu yapabilirsiniz milli eğitimden ıslak imzalı bordro alabilirsiniz onlarda ilerleyen ayları verir mi bilmiyorum zaten zam henüz belli değil ama belirli kesintilerin dışarıda bırakıldığı ek dersiniz varsa onun yüksek göründüğü bir bordro alabilirsiniz

• judger90 kullanıcısına yanıt

Yarın bi gideyim en kötü öyle yapacağım hocam teşekkür ederim

Hocam bu şart tam olarak nedir? İlk kez sizden duydum, taksitler maaşın %50'sini geçemez gibi bir kural mı var?

• Vain kullanıcısına yanıt

Kredi taksitiniz net gelirinizin %50sini geçemez 0.99da hocam

• Bugün bir sürü müteahhit gezdim. Birisi diyor çevre şehircilik bakanlığı vergisini sizin ödemeniz lazım (150k). Diğer diyor 2 milyon kredinin 100k miktarını hazine bakanlığı kesiyor onu elden almam lazım diyor. Kafam çok karıştı. Bunları ödeyen var mı?

• hocam alınabiliyor mu gerçekten. Vakıfbank saçma sapan şeylerden ücret kesintileri yaptı, hayat sigortasının yanında 1 senelik özel sağlık sigortası bile yaptılar bana

• yasinTrk Y kullanıcısına yanıt
    Kazandıran tarife için iptal girerler yalnız diğerleri için bir şey diyemiyorum ama şöyle söyleyim iptal girdikten sonra kampanyalı ürünlerden sana sunma durumları söz konusu olmayabiliyor onu göz önünde bulundurmak gerekebilir. Bilginize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MESAJIM YUKARIDA KALDIĞI İÇİN TEKRAR YAZIYORUM. BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR

zor bir sürecin ardından bir ay içinde satın alma işlemlerini tamamladık. İstanbul'da Emlak Konuttan Sultanbeyli Mimar Sinan Evlerinden 2+1 dairemizi aldık. Dairenin değeri 4 milyon. Öncelikle masrafları yazmak istiyorum.

%10 peşinat:402.800 tl

Noter sözleşme ücreti:13.766 tl

Kredi tutarı:3.621.600 tl

Kredi tahsil ücreti:18.108 tl

Hayat sigortası:62.465,41 tl

Vakıfbank Kazandıran Tarife Ücreti:2.016 tl

Sigorta Poliçesi Tahsilatı:1.123 tl

Sigorta Poliçesi Tahsilatı:16.156 tl

Yıllık Sigorta Poliçe tahsilatı:5.000 tl

Biz kredi kullanımını Vakıfbank'tan yaptık. Öncelikle eşim adına Emlak bankasına başvuru yapmıştık ancak orada ret yedik. Eşim 1 yıldan az süredir İstanbul'da oturuyordu ve kredi puanı 1400'dü. kendi adıma başvuru yaptım ve Vakıfbank'tan onay aldık. hane geliri yaklaşık 40 bin ve kredi puanım 1690'dı. 15 yıl için ilk yıl 11.900 ikinci yıl 14.300 üçüncü yıl 17.200 ödeme var. daha sonrasından 37 bin lira aylık ödeme olacak. devlet desteğini geri ödeme ücreti ile birlikte son 8 yıl bu rakam 47 bine çıkıyor. Enflasyonu düşünüce 8 sene sonrası için İstanbul'da bir ev kirası da bu noktaya gelecektir. Kira ödeyeceğimize evimiz olsun daha iyi. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.