Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.758
Cevap
357
Favori
916.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0.99 eksper değerinin yüzde 80 ine kadar kredi kullanılabilir

0.69 eksper değerinin yüzde 90 ina kadar kredi verir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

Ben de bugün kredimi kullandım yarın tapuyu alıyorum. Halkbankasına sordum 0.69 devam ediyoruz bizde bir sorun yok dediler yer sinop

Hocam sizin eksper vs seçimden önce mi tamamlandı süreç , bazıları eksperleri daha önce girilmiş olanları kısıt olmadan yapıyorlar gibisinden haber var .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • savio_4528 kullanıcısına yanıt

seçimden önce başvuru yaptım ön onay aldı ve ekspertiz geldi. Seçimden sonrada ekspertiz raporu ve kredi kullanımı oldu hocam

• goalfm G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ekim 2022 de 1.29 dan 7 yasindaki aldigim ev icin cekmistim, suan onu 0.99 a yapilandirabilir miyim acaba, yada 0.69 a. aldigim ilk evdi o

• zurna12 kullanıcısına yanıt

0,99 ya da 0,69 gibi bir oran yok, yapılandıracak olursanız şuan faiz daha fazla ek olarak yapılandırmanın da cezası var.

Kredi oranınız gayet düşük böyle devam etmeniz sizin için daha karlı

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

nasil yani hocam 0.99 ile 0.69 ikinci el icin mi yok demek istiyorsunuz

• Toplam gelir üçüncü bölge için 45 bin TL ikinci bölge için 60 bin civari şartı var mı ! ikncisi ikematgahım Aksaray'da
    Anne baba Mersin'de mersin doğumuluyum ikinci bölgeden ev alablrmym

yok artı ikinci el için olan faizle daha fazla. yapılandırma yaparsanız faiziniz artar ceza ödersiniz taksitleriniz artar.

Sıfır ve ilk ev alanlar için

• toki ile ilgili bir soru sormak istiyorum. baska bir sehirde toki'ye basvurmak istiyorum. ama orada ikametgah sarti var. oraya tasinmak istiyorum aslinda. kura cikarsa ikametgahimi tasirsam bir sorun cikar mi?

• Merhabalar kredinin ne zaman biteceği ile bilgisi olan var mı? Daha önce görüştüğümüz bir müteahhit 10 gün sonra bitecek falan dedi ama bilgisi mi var yoksa alalım diye mi o şekilde söyledi bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kredimi kullandım tapu aşaması 2 gün sürdü. Krediyi daha önceden onay alıp ekspertiz yapılmış olmasından dolayı kredinin kapanması beni etkilemedi %5 olan müteahhit katkı payı banka görevlisinin kredi aşamasında evin satış bedelini sisteme girmesinle hesaplanıyor. 1.450.000 TL kredi için kesilen masraflar

,DASK - Zorunlu Deprem Sigortası 425,81 TL

Türkiye Sigorta, Sarı Panjur Konut Paket Sigortası 1.633,01 TL

Kredi tahsis ücreti tahsilatı 7.250,00 TL

Hayat sigortası tahsilatı 19.899,71 TL

Teminat Ekspertiz Tahsilat 4.268,86 TL

Vakıfbank Kazandıran Tarife Ücret Tahsilatı 2.016,00 TL

Güneş Sigorta, Poliçesinin İstihsal Prim Ödemesi. 6.284,00 TL

Türkiye Hayat Emeklilik, Yıllık Hayat Sigortası Poliçesinin İstihsal Prim Ödemesi. 95,71 TL

41.870 TL TOPLAM Vakıflar Bankasından çektim kesinlen ücretler bana fazla geldi.

Herkese kolaylıklar diliyorum çok stresli süreç benim gibi %80 aşamasında bi proje olunca daha da zorlu oluyor. Sorusu olan varsa yazsın mutlaka yardımcı olmaya çalışırım. İyi geceler

• berkan254 B kullanıcısına yanıt

Merhabalar , şu tarihte bitecek diye bir şey söylemediler. Devletin ayırdığı bütçe ne zaman biterse o zaman bitecek. Bütçe yapan kişiyi tanımıyorsa bunu bilmesine imkan yok .

• karadurak kullanıcısına yanıt

konuya sonradan dahil oldum. Gelirinizin ne kadarına kadar cekebildiniz?

• bayfeynman B kullanıcısına yanıt

3. bölgelerde aylık geliriniz 45 bini geçmediği sürece 2 milyona kadar veriyorlar hocam.

• kdrklc54 kullanıcısına yanıt
    Merkez bankasına şikayet talebinizi iletin. Diğerleri için bir şey diyemiyorum yalnız kazandıran tarife ücretini kesin alabilirsiniz.

• aramazmert kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 2.000.000 kredi kullanabilmeniz için evin satış bedelini bankaya 2.225.000 olarak beyan etmeniz gerekir %90'ına kadar kredi alabiliyorsunuz, %90'ının 2 milyon olması için). Bunun için de hesabınızda bankaya beyan edilen satış bedelinin %10u+ eksper ücreti ve diğer masraflar için meblağ bulundurmanız gerekir. Siz onu yuvarlak olarak 250.000 olarak düşünün. Bu miktar Krediniz onaylanıncaya kadar blokeli olarak tutulur. Krediniz onaylanıp 2.000.000 blokeli olarak hesabınıza geçtikten sonra ilk başta bloke konulan miktardaki (250.000) bloke çözülür ve bunun içinden eksper ücreti ve diğer masraflar kesilir. Geriye kalan miktarı kullanabilirsiniz. Müteahhit ile görüşüp kendisine şu aşamada 600.000 verip diğer kısmı bankada blokede tutacağınızı, kredi onayından sonra bloke çözülür çözülmez 250.000 lirayı da ödeyeceğinizi söyleyin. Kabul ederse ki muhtemel kabul edecektir kresi miktarıyla birlikte geri kalan 250.000 tlyi de ödemiş olursunuz

• Tapu harcı ödemesinde kredi kartına taksit yapan bankalar ve kaç taksit yaptıklarını bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen. Teşekkürler

• leprikonn L kullanıcısına yanıt

iş bankası 4 taksit yaptım ben

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.