< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
15 Yaş Üstü Araca Kasko

-
-
Teşekkür ederim linkteki bağlantılı linklere de baktım. Yaptırabilenler varmış.
Çok gerek var mı emin olamadım yorumları görünce. Aracın çıkma parçası ucuz olacak muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumda sigortacı bir hocamız bu mevzuya noktayı koymuştu.
Alıntı
metni:Bu hatalı bir inanış. Benim 1956 model aracı olan müşterimin de kaskosu mevcut. Yeni araçlara göre pahalı veya uygun çıkabilir ama asla yapılmaz diye bir şey yoktur. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157255780
-
Aracım 20 (yirmi) yaşında. Alalı sadece 5 ay oldu. Kasko, Trafik sigortası ve sınırsız İMM yaptırdım. Araç klasik falan değil. 500 liralık araba. Başka bir sigortacıya danışın yapılmıyor diye bir şey yok!
Yeni aracınız hayırlı olsun
-
Yorumlar için teşekkür ederim,
farklı birkaç sigortacı ile görüştüm onlar da zor dediler.
kaporayı yakıp 2013 model corsa için anlaştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zor değil gayet ucuza 3 senedir 2004 vectra kaskolu
-
Sigortacınızın yeteri kadar ekranı yani anlaşmalı olduğu sigorta şirketi olmayabilir. Doğruluk payı ise şu şekilde her firma 10 yaş üstü araca fiyat vermeyebilir. Veren firmalarda fiyat olarak yüksek çıkabilir.
Kaskoda Kasko yaptıran kişiye ve araca bağlı olarak fiyat değişkenlik gösterebilir. örnek 40 yaşında 20 yıllık ehliyeti olan birine fiyat düşük çıkarken, 20 yaşında 1 yıllık ehliyeti olan birisine daha yüksek çıkabilir.
Sirket ekranı fazla olan bir acenteden fiyat alarak kıyaslama yapabilirsiniz.
-
Merhaba, hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız kullanmanız nasip olur inşallah. 🙏
Aracın 15 yaş üzerinde olması maalesef birçok sigorta şirketi için “kasko yapılamaz” sınırı oluyor, çünkü parça temini, tamir maliyeti ve genel risk faktörleri daha yüksek kabul ediliyor. Ancak bu kesinlikle imkânsız değil.
Aracı babanızın (daha kıdemli bir sürücünün) üzerine almak, bazı şirketlerin gözünde riski azaltacağı için kasko çıkma ihtimali artabilir. Bu yöntemle bazı firmalar (özellikle yerel ya da butik sigorta şirketleri) yüksek primle de olsa kasko yapabiliyor.
Farklı sigorta acenteleriyle mutlaka görüşün. Her acente farklı şirketlerle çalıştığı için birinin "olmaz" dediğine diğeri "biz yaparız" diyebiliyor. Özellikle "özel kasko", "dar kasko" ya da "mini kasko" şeklinde alternatif ürünler sunan firmaları araştırmanızı öneririm.
Mini kasko ya da hasar anında sadece belirli teminatları kapsayan ürünler, yaşlı araçlar için daha kolay çıkabiliyor. En azından çalınma, yangın, cam kırılması gibi durumlara karşı güvence sağlar.
Son olarak aracı eşiniz kullanacak olsa da, kasko sahibinin farklı biri olması sorun yaratmaz. Sürücü listesine ismini ekletmeniz yeterlidir.
Kısacası, alternatif acentelerle görüşüp, babanızın üzerine sigortalı olarak fiyat alın derim. Yüzde 50 ihtimalle çözüm bulunur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X