Şimdi Ara

15 Yaş Üstü Araca Kasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün 2008 Opel Corsa için hayırlaştım.
    Çarşamba günü alcam kısmet olursa.
    Fakat sigorta yaptırabiliyorum ama kasko yaptıramıyorum, aracın yaşı 15 üzeri olduğu için.
    Sigortacımdan aldığım bilgi bu şekildeydi.

Aracı eşime alcaz ve ilk tecrübesi.
    Mesela aracı 30 yılı aşkın şoför babamın üzerine yaptırsam bir ihtimal bazı firmalar fiyatı biraz yüksek de olsa kasko yapma ihtimali var mıdır? Aklıma bu geldi sadece..

Farklı bir sigortacı ile mi görüşeyim, başka nasıl bir yöntem bulabilirim yardımcı olabilir misiniz en azından fikirlerinize açığım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/eski-araca-kasko-dh-buyuk-anket--160543503

Bu başlık altında konu ile ilgili bilgi ve fikir edinebileceğiniz paylaşımlar mevcut.

Muhtemelen teklif alabilseniz dahi fiyatı olağanüstü yüksek olacaktır. Önerileri ben de okumak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 22 Şubat 2025; 22:23:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim linkteki bağlantılı linklere de baktım. Yaptırabilenler varmış.
    Çok gerek var mı emin olamadım yorumları görünce. Aracın çıkma parçası ucuz olacak muhtemelen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alican8 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

İki husus için kaskonun faydası var. Birincisi İMM. Karşıya verilen zararı ödemek için. Bunu kasko yapmadan da sadece imm poliçesi şeklinde alabiliyorsunuz, bilginiz olsun.

Diğeri, oldu da adamın biri geldi karşıdan sizin araca çarptı ve pert etti. Hata yüzde yüz vuran kişide. O noktada karşıdakinden o parayı sigorta ve dava yoluyla tazmin etmek gerçekten uzun sürebiliyor, kendi avukatınızın masrafını her türlü siz ödüyorsunuz (ayrıca başta bilirkişi ve dava masraflarını da siz ödüyorsunuz), karşı taraf da uğraşıp birkaç yıl ve hatta daha da uzun süre dava sürünce alacağınız para enflasyon karşısında iyice pula dönüyor. Yaşayabileceğiniz stres ve duruma göre araçsız kalmak da buna ekleniyor.

Bunlar haricinde deprem, sel, yangın, hırsızlık gibi durumlarda da kasko koruma sağlıyor teminatlara göre.

Ancak eski araçlara gerçekten değer mi, ne ölçüde değer bunu iyi düşünmek lazım. Ayrıca sigorta şirketleri de müşteriden kasko için parayı alırken iyiler ancak iş ödeme yapmaya geldiğinde onların da çok ciddi sorunlar açabildiğini biliyorum ve duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 22 Şubat 2025; 23:8:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 Yaş Altı Araba Ruhsatı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.