Şimdi Ara

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.738
Cevap
76
Favori
899.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Giriş

Benim aldığım duyumlara göre ki bu duyumları yetkili kişilerle de paylaştım bu darbe sabah 4'te yapılacaktı. Ancak darbe deşifre olunca akşam saatlerinde düğmeye basıldı. Hedef Erdoğan'ı öldürmekti. Fetullah Gülen kendisine en büyük engel olarak Erdoğan'ı görüyordu. Ama Allah'ın bir hikmeti olarak darbeciler Marmaris'teki otele geldiklerinde Erdoğan oteli terketmişti.

quote:

Gülen'e yakın isim konuştu: Talimatı Gülen verdi
    Giriş Tarihi: 17.7.2016 16:21 Güncelleme Tarihi: 17.7.2016 16:23
    Gülen'e yakın isim konuştu: Talimatı Gülen verdi
    Türkiye 15 Temmuz Cuma gecesi TRT ekranlarında yayınlanan bir darbe anonsu ile sarsıldı. Fetullahçı Terör Örgütü ve Teröristbaşı Fetullah Gülen tarafından organize edilen bu darbe girişimi püskürtüldü. Şimdi sıra Gülen örgütünün asker, yargı, emniyet, bürokrasi, üniversite ve medyadaki örümcek ağı halindeki yapılanmasının çökertilmesinde. Cuma gecesi yaşanan darbe girişimini ve sonrasını Fetullah Gülen’e bir dönem yakın bir isim olan Hayati Küçük’e sorduk.
    İŞTE HAYATİ KÜÇÜK'ÜN SABAH.COM.TR'YE YAPTIĞI AÇIKLAMADAN BAZI SATIRBAŞLARI:

BU TARTIŞILMAZ BİR FETULLAH GÜLEN DARBESİDİR!

FETÖ'ye yakın bazı medya kuruluşlarında görüyorum. "Bu darbeyi biz yapmadık Kemalistler yaptı" diyorlarmış. Bu haberleri yapanlar da bal gibi biliyorlar. Bu çok açık bir Fetullah Gülen darbesidir. Fetullah Gülen 40 yıldır bu günler için TSK'da örgütleniyordu. Ama başarılı olamadı. Arada tek tük Kemalist-ulusalcı isimler olabilir. FETÖ'nün Can Dündar, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak gibi isimleri kullandığı gibi. Ama bu cuntanın beyninin Fetullahçılar olduğu gerçeğini değiştirmez.

ORG. AKIN ÖZTÜRK TSK İÇİNDE GÜLEN'E EN YAKIN İSİMDİ

Hava Kuvvetleri eski komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile damadı Yarbay Hakan Karakuş dikkat çekmek istiyorum. Orgeneral Akın Öztürk ordu içerisinde Gülen'e en yakın olan isimlerin başında gelir. Bununla bağlantılı olan Fetullahçı sivil insanlar var. Bu general ile iletişimi Trabzonlu bir tarih öğretmeni sağladığı biliniyor. Bu ismin asıl misyonu TSK içerisinde Fetullahçı kadrolaşmayı korumak, kollamak ve büyütmek.

40 YILDIR BU GÜNLER İÇİN TSK'DA ÖRGÜTLENDİLER

Ben öğrenim yıllarımda Kuleli Askeri Lisesi'nden iki öğrenci ile bizzat ilgileniyordum. Süreç böyle başlar. Bu çocuklar okullarından mezun olup bir yerlere geldiğinde bizzat Fetullah Gülen ile görüşmeye başlarlar. Kuleli Askeri Lisesi'nde yurtdışından gelip okuyan öğrenciler de Gülen örgütü tarafından sahiplenildi ve yetiştirildi. 40 yıldır bu örgütlenme böyle devam ediyor. Herşey bugünler için planlandı ama başarısız oldular. Dolayısıyla sadece Türkiye ordusunda Fetullahçı subaylar yok. Başka ülkelerde de değişik rütbelerde Gülen'e yakın subaylar mevcut. Mesela ABD ve Kanada ordusunda Müslümanların imamı Fetullah Gülen'in mollasıdır. Azarbeycan'da Fetullahçı bir asker Genelkurmay Başkanlığına kadar yükseldi.

'PROJE NESLİYMİŞİZ ÇOK GEÇ ANLADIK'

FETÖ'CÜ ASKERİ ATEŞELERE DİKKAT!

Akın Öztürk'ün ABD seyahatini de mercek altına almak gerekir. ABD'de Gülen'e yakın bir askeri ateşeler ile teması oldu. Yakın zamanda gerçekleşen o seyahatin araştırılması gerekir. Genelkurmay'ın Fetullahçı kadrolaşmayı ortaya çıkarırken yurtdışında görev yapmış ve yapmaya devam eden askeri ateşeleri mutlaka incelemeye alması gerekir. Ben yurdışı görevlerim sırasında bu askeri ateşelerin birçoğu ile tanıştım.

ERDOĞAN FETÖ'NÜN OYUNUNU BOZMASAYDI DARBESİZ ELE GEÇİRECEKLERDİ

Yüzden 12-15 arasında bir Fetullahçı yapılanması var ordu içerisinde. 40 yıldır bu yapı bu günler için hazırlanıyordu. Erdoğan iktidarda olmasaydı darbe yapmayacaklar ve adım adım ülkeyi ele geçireceklerdi. Ancak Erdoğan bu oyunu bozdu. Darbe yapmaktan başka çare kalmadı.

YARGITAY'DA OKUNAN BİLDİRİ DARBENİN İLK İŞARETİYDİ

Yargıtay'ın önünde bildiri okuyan Fetullahçı Yüksek yargı üyeleri olağanüstü bir durumdu. Aslında o günden belliydi. Cumhurbaşkanı'na meydan okuyan o tavır darbenin de habercisiydi.

HAYATİ KÜÇÜK PARALELİN GERÇEK YÜZÜNÜ ANLATTI

DARBE GECE 4'TE YAPILACAKTI

Benim aldığım duyumlara göre ki bu duyumları yetkili kişilerle de paylaştım bu darbe sabah 4'te yapılacaktı. Ancak darbe deşifre olunca akşam saatlerinde düğmeye basıldı. Hedef Erdoğan'ı öldürmekti. Fetullah Gülen kendisine en büyük engel olarak Erdoğan'ı görüyordu. Ama Allah'ın bir hikmeti olarak darbeciler Marmaris'teki otele geldiklerinde Erdoğan oteli terketmişti.

GÜLEN 14 TEMMUZ'DA EMİR VERDİ

15 Temmuz darbe akşamından bir gün önce Fetullah Gülen emir veriyor. Bu emir bölge imamlarına iletiliyor. O gece evden çıkılırsa "hakkımı helal etmem" diyor. Darbe başarılı olur da heyecanla dışarı çıkar bir çılgınlık yapılır darbecilere erken bir destek verilir diye korkuyordu.

GÜLEN'İN RUH HALİ BİTMİŞ DURUMDA!

Paranoyak olmuştur. Bütün dengesizliği yapabilir. Cumhurbaşkanı'mız tedbiri almalıdır. Allah'ın seçkin kulları olduğunu düşünüyor. Her türlü fetvayı verebilir.

Ruh hali bitmiş durumdadır. Şu an saldırgan ve herşeyi yapabilir. Buna tapan insanlar da herşeyi yapabilir. Ahiretlerini kaybedeceklerini düşünüyorlar. Bu yüzden herşeyi yapabilirler. Ağırlaştırılmış müebbet bile yatabilirler bir yalan uğruna.

BAŞARILI OLSALARDI

Başarılı olsaydı Türkiye'nin toprak bütünlüğünden tutun birçok konuda Gülen'in ipini elinde bulunduran güçler tarafından yönetilirdi. Gülen örgütü ülkeyi ele geçirirdi ama ülkede kaos olurdu.

DARBENİN BÜTÜN EMİRLERİNİ GÜLEN VERMİŞTİR

Hoca kanıtsız bir hayat yaşıyor. Eli hiçbir şeye bulaşmaz. Ama bir dizi film senaryosu bile ona sorulur. Gazetenin manşeti bile ondan sorulur. Ben bir soru için bile ABD'ye gidiyordum. Bu darbeyi yapan Fetullah Gülen'dir. Erdoğan'ı öldürme emrini, meclisin yıkılma emrini Gülen vermiştir. Fetullahçı yapılanmanın yurdışı ayağı bozulmadan bu tehlike devam eder.

FETÖ MEDYASININ HEDEFİ ULUSLARARASI KAMUOYU

O manşetleri atarak Türkiye kamuoyunu ikna edemeyeceklerini biliyorlar. Asıl hedefleri uluslararası kamuoyu. Artık ihanet ettikleri Türkiye'de yaşama şansları bulunmuyor. Darbeci imajı ile dünyanın başka ülkelerinde yaşama şansları yok. Darbeci değiliz imajı yaratmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin bunların gerçek yüzlerini uluslararası kamuoyuna anlatması lazım. Dünyanın her dilinde 5 dakikalık tanıtım videoları hazırlayarak internette paylaşılması gerekiyor. Devlet Denetleme Kurulu'na bu FETÖ yapılanmasının yurtdışı ayağının nasıl bitireleceğini anlattım. Yurtdışında bitirilmezse çılgınlıklara, intihar saldırılarına devam ederler. FETÖ'nün darbeci bir terör örgütü olduğunu iyi anlatmak lazım.

GÜLEN'İN İPİNİ ABD'NİN ÇEKMESİ LAZIM

Gülen öldüğü zaman devam ettirme kararını ABD verecek. Öcalan yakalanınca PKK bitecek denilmişti ama ABD buna izin vermedi. Hillary Clinton'a çok emek verdiler. 12 yıldır Clinton üzerinde çalışıyorlar. Gülen'ın sınırdışı edilmesi bile çok şeyi değiştirecek.

AKŞENER MHP'Yİ ELE GEÇİRSEYDİ DARBENİN SÖZCÜSÜ OLACAKTI

Sadece Türkiye'de değil dünyada karizma çizildi. Ama Gülen'in B planı yine var. Mesela MHP'yi niye ele geçirmek istediler. Çünkü Meral Akşener 15 Temmuz darbesinin sözcülüğünü yapacaktı. Ama Bahçeli darbe karşıtı ilk açıklamayı yaparak demokrasinin yanında yeraldı.

Kaynak: Sabah.com.tr

http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/07/17/gulene-yakin-isim-konustu-talimati-gulen-verdi

• Yavaş ol, o söylediklerini yüzüme söylede bi yerinden şırınga ile kan alayım. Ben yaşadığım yeri, adımı, soyadımı forumun ortasında yazdım, hadi sende yazsana.
    O leş ağzına Atatürk'ü alma. Gençliğe Hitabeyi yazıp kendini şirin mi göstermeye çalışıyorsun. Senin nasıl bir hain olduğunu sürekli yazacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

quote:

10 aylık bebeğe cinsel hakaret eden polisi izlemeyenler buyursun. yayalım ne kadar yayabiliyorsak.

https://www.facebook.com/DevrimciDiyalektik/videos/vb.401243983311381/718531524915957/?type=2&theater

Ohaa şaka mı bu ya. Harbiden bu insanların arasında yaşanmaz.

hocam bunlar insan değil selefi. kendilerini kafa keserek,yendiği düşmanın karısına-kızına tecavüz ederek cennete gittiğini zanneden ahmaklar.

Sen kim oluyorsun da şerefli Türk polisine laf atıyorsun ?
    Senin evine baskına gelen silahlı teror orgutund kahve mi ısmarlarsın sen

10 aylık bebeğini s***rim diyen mahluku da savunanı gördüm. artık daha da yaşamanın bir anlamı yok. allah akıl fikir versin.

Kısa kes
    sen ortalıgı karıstırmaya gelmişsin
    Yok yolsuzlugu kapatma tiyatrosu , yok ak partinin oyunları , yok okumuş adamlar akpye oy vermezler
    Bu zamanda konusulacak sey degil bunlar
    Aynı fox tv gibisin
    Gezi olaylarında 24 saat canlı yayın yaparsın
    15 temmuz darbe girisiminde dizi oynatırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 17 Temmuz 2016; 17:19:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Theumit

ya simdi sana cvp versek bu sahis hakkinda ne yazilsa - puan aliyoıuz o yuzden sen yazmaya yazmaya devam
    anlamadigim konu bu sahis konu oldugu vakit siz hemen erdogana saldiriyorsunuz
    sebebini sormak istiyorum size belliki yasiniz baya kucuk ama olsun
    cvp bekliyoruz
    bu sahis konu oldugu vakit neden hemen erdogana saldiriyorsunuz ?????

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gelmiş yine döneklerin efendisi. Atatürk'ü kullanarak mesaj yazmayı bırak.

Dönek annendir. Gençliğe hitabeden rahatsızmı oldun lan ? Atatürk bu ülkenin tek başkomutanıdır. Aklına bunu kazı.

Nasıl tırsıyorlar farkında mısın hocam. Titriyorlar adeta! Atamın vefatı bile bunlara ne kadar yıl yetecek. O kadar şanslıyız ki anlatamam. Allah razı olsun Atam. Sağ ol var ol..

Kim tırsıyor anlayamadım tüm mesajlarını okumadım ama,biz buradayız dimdik ayakta, Önce Allah ın,Peygamberin, Cumhuriyet in Atatürk ün izinde şanla şerefle duruyoruz. Sizin derdiniz sadece kendinize tırnak içinde '' aitmiş'' gibi Atatürk çü geçinip, ilk fırsatta ülkesine sırtın dönenlerden olmanız...

Boğazda rakı balık yapamayacağız,şeriat geliyor,padişah bu,kendini peygamber ilan edecek,diktatör bu NARALARIYLA insanları kışkırtıp bölmeye,nifak sokmaya çalışan sizler, hiç merak etmeyin eğer o attığınız naralar gerçekleşirse SİZE SÖZ MEYDANLARDA SİZİNLE KOLKOLA yürüyeceğim.

Aksi olup gerçekleşmediğinde artık seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini hatırlayıp,saygı duyacak ve normal hayatına geri dönecek misin????

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    idam edilmeli teroristlerin hepsi

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

o anki ortamla şu anki ortam farklı.en önce kafalarda farklı.o zamanalr ordu çıkıp darbe yaptım derse millet köşesine çekilip olan biten bitsin diye bekliyordu şimdi bu değişti.
    bir de o saatte darbemi olurculara birkaç lazım var.o sizin dediğiniz eski tip darbelerde olur sabahta olsa gece yarısı da olsa internet var tvler var medya var insanları günün hangi saatinde meydanlara dökmek için 10 dakika yeter.eskiden bu imkanlar yoktu zaten bu devirde darbe yapmakta neredeyse imkansızlaştı türkiyede en azından.insanlar yemiyor artık bunları.tiyatro gibi görünmesi bildiğimiz klasik darbelerdeki gibi halkın oturup bekleme gibi bir durumun olmaması.gece saat 10 da olayı başlatıp ilerleyen saatlerde diğer ordu komutanlarının da işin içine sokulması hedeflernmiş olabilir mesela.sabahın köründe bütün komutanlar sana destek olmaz belkiama ordunun içinde de laik atatürkçü ak partinin gitmesini isteyen subaylar var yavaş yavaş kendi safına çekebilirdi ama halk sokağa inince bu ihtimal ortadan kalktı.burada kusura bakmasınlar ama darbe kötü tu kaka deyip darbe başarılı olsaydı zil takıp oynayacak insanlar var.

Yaa bos bos konuşma gece 3 de yapsalar sen sutunu icmis bilmem kacinci uykunda olacaktin az once yazdığım entrye cevap versene bu kadar zekiysen faceden alinti yaptim hadi cevapla

KIMSE KUSURA BAKMASIN!!!!
    23 SENE HIZMET ETTIGIM T.S.K'YI AZ COK BILIRIM VE TANIRIM.
    HASTA OLDUGUM ICIN DUN AKSAM ERKEN YATTIM ESIM GELDİ UYANDIRDI VE DARBE OLDUGUNU SOYLEDI SAATI SORDUM SAAT ONBUCUK DEDI ILK SOZUM BU SAATTE DARBE OLMAZ BASKA BISEYDIR O DEDIM HAYIR BUTUN KANALLAR VERIYOR DEDI.
    KALKTIM TV BASINA GECTIM VE IZLEMEYE BASLADIM VE BIR BEYINE SAHIP OLDUGUM VE BIRAZDA CALISTIGI ICIN ISTER ISTEMEZ BAZI SEYLER DUSUNDUM.

1.T.S.K HIC BIR OPERASYONA HELE DARBE GIRISIMINE SAAT 22.00DA BASLAMAZ.

2.ULKE YONETIMINE EL KOYMAYI DUSUNUYORSUN VE SEN BUNU SAAT ONDA YAPIYORSUN ADAMA SORARLAR SEN SALAKMISIN DIYE.

3.KOPRUDEKI TRAFIGI DURDURMADAN ONCE TUM TV KANALLARI, TELEKOMINAKSYON BINALARI, TUM SIYASI PARTI BINALARI, EMNIYET MUDURLUKLERI, ELE GECIRILIR SIYASI PARTI LIDERLERI GOZALTINA ALINIR YANI KISACASI TV'LERE CANLI DARBE GIRISIMI SOVLARI YAYINLATILMAZ SONRA SOKAGA CIKILIR KRITIK NOKTALARA ASKER YERLESTIRILIR.

4. 2 UCAGI MECLISI BOMBALAMAYA GONDERIRKEN IKISINI DE DARBE YAPTIGIN ADAMA ESKORTLUK YAPSINLAR DIYE GONDERIYORSUN ADAMA SORMAZLARMI NE AYAKSIN SEN DIYE

5.HAVAALANINI KAPATIYORSUN SONRA DARBE YAPILMAK ISTENEN HAVALANINA INIS YAPABILSIN DIYE HAVAALANI BOSALTIYORSUN SALAKMISIN SEN,

5.DARBE YAPILMAK ISTENENIN KALDIGI OTELI BOMBALAYACAKSIN OTELDEN AYRILMASINI BEKLIYORSUN.
    C.BASKANININ NEREDE OLDUGU KONUSUNDA ISTIHBARAT EDINMEYE GEREK YOK.
    (Cumhurbaskani bir yere gidecegi zaman en az iki gun once Icisleri Bakanligi gidecegi yerin valiligine emniyet mudurlugune il jandarma komutanligina gerekli emniyet tedbirlerinin alinmasi icin talimat gonderir ve o yerin emniyeti ve jandarmasi emniyet tedbirleri alir yani demem o ki Cumhurbaskanin nerede olduguna iliskin bir istihbarat calismasi yapmaya gerek yok o bilgi zaten polisinde askerinde vardir.

6.DARBE YAPMAYA KALKIYORSUN DARBE YAPACAGIN INSANIN NEREDE OLDUGUNU BILMIYORSUN

7.DARBE YAPIYORSUN DA MECLISI NIYE BOMBALIYORSUN MILLETIN NEFRETINIMI KAZANMAK ISTIYORSUN HELIKOPTER ILE MILLETE ATES AC SALAKMISIN SEN

8.SANA MUKAVEMET GELMEDIGI HALDE NEDEN POLIS OZEL HAREKAT MERKEZINI BOMBALIYORSUN SENIN ELINDEKI BIR TANK POLISIN EN AGIR SILAHLARININ UC KATI DAHA AGIRDIR.
    SEHIT OLAN POLIS KARDESLERIMIZIN MEKANI CENNET OLSUN

9.SEN ULKE YONETIMINE EL KOYMAYA KALKACAKSIN BUNLARI DUSUNUP PLANLAMAYACAKSIN SALAKMISIN SEN

10.TRT'YE ONBES ASKER, CNN'E ALTI ASKER HER TANKTA SADECE IKI UC ASKER AL SANA DARBE GEC BUNLARI

TATBIKATLARDA BILE EN INCE AYRINTISINA KADAR PLANLAMA YAP DARBE GIRISIMI YAPARKEN GONDER UC TANE TANK BES TANE ASKER

SOYLENECEK COK SEY VAR AMA NEYSE

9.GELELIM OLAYIN BASKA BOYUTUNA BOGAZI KESILEN VATAN EVLADI VE DIGER 20 YASINDAKI GENC FIDANLAR VATANDASLARINA KIYAMADIKLARI ICIN ELLERINDEKI SILAHLARI ATESLEMEDI ICINDE OLDUKLARI TANKIN BIR MERMISININ PATLAMASI ORADAKI BINLERCESINI BIR ANDA DAGITIRDI AMA YAPMADILAR

10.O COCUKLAR BIR OYUNUN PARCASI OLDULAR ELINDEKI OLUM MAKINASINI CALISTIRMADAN TESLIM OLDULAR AMA BOGAZLARI KESILDI LINC EDILDILER.

ANA KUZULARI GUNEYDOGUDA TERORDEN OLÜR BATIDA KAFASI KESILIR O ZAMAN ZORUNLU ASKERLIK HIZMETINI KALDIRIN KARDESIM..

GUNEYDOGUDA ASKERLIK GOREVINI YAPARKEN YANI VERILEN EMRI YERINE GETIRIRKEN ASLAN MEHMETCIK BATIDA VERILEN GOREVI YERINE GETIRIRKEN SEREFSIZ YAPISTIRMASI

KANUNSUZ EMİR VERINE GETIRILMEZMIS ULEN ARKADAS ADAM HAYATINDA ILK KEZ GORDUGU PISIVUARI AYAK YIKAMA YERI OLARAK KULLANIYOR SEN ONA KANUNSUZ EMIRDEN BAHSEDIYORSUN O VAKIT OKUMUS ZENGIN BEBELERINDEN PARAYI ALIP ASKERLIKTEN MUAF TUTMASAYDINIZ O ZAMAN ONLAR KANUNSUZ EMRI UYGULAMAZLARDI...

BU SEVIYESIZ VE ALCAKCA EYLEMI YAPANLARINDA ALLAH BELASINI VERSIN..

ULAN NE FETOYMUS BE ALLAH ONUNDA CEZASINI VERSIN.

DARBEYE DESTEK VEREN VE DARBELERIN BU ULKEYI DAHA ONCE NE KADAR ZARAR VERDIGINI BILMEYENMI VAR

O DARBEYI YAPANLAR YARGILANSIN EN AGIR CEZAYI ALSIN SIZDEN RICAM O ASKERIN BOGAZINI KESENINDE AKIBETINI TAKIP EDELIM BAKALIM YARGILANIP GEREKLI CEZAYI ALACAK MI

SONUCTA KAZANAN IKI KISI BIRINCISINI BILIYORSUNUZ IKINCISI NUHUN ANKARA MAKARNASI

11.ULKE OLARAK ALLAH SONUMUZU IYI ETSIN...

Şu konuda tek mantıklı yorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya simdi sana cvp versek bu sahis hakkinda ne yazilsa - puan aliyoıuz o yuzden sen yazmaya yazmaya devam
    cvp bekliyoruz

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Dönek annendir. Gençliğe hitabeden rahatsızmı oldun lan ? Atatürk bu ülkenin tek başkomutanıdır. Aklına bunu kazı.

Nasıl tırsıyorlar farkında mısın hocam. Titriyorlar adeta! Atamın vefatı bile bunlara ne kadar yıl yetecek. O kadar şanslıyız ki anlatamam. Allah razı olsun Atam. Sağ ol var ol..

Kim tırsıyor anlayamadım tüm mesajlarını okumadım ama,biz buradayız dimdik ayakta, Önce Allah ın,Peygamberin, Cumhuriyet in Atatürk ün izinde şanla şerefle duruyoruz. Sizin derdiniz sadece kendinize tırnak içinde '' aitmiş'' gibi Atatürk çü geçinip, ilk fırsatta ülkesine sırtın dönenlerden olmanız...

Boğazda rakı balık yapamayacağız,şeriat geliyor,padişah bu,kendini peygamber ilan edecek,diktatör bu NARALARIYLA insanları kışkırtıp bölmeye,nifak sokmaya çalışan sizler, hiç merak etmeyin eğer o attığınız naralar gerçekleşirse SİZE SÖZ MEYDANLARDA SİZİNLE KOLKOLA yürüyeceğim.

Aksi olup gerçekleşmediğinde artık seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini hatırlayıp,saygı duyacak ve normal hayatına geri dönecek misin????

davutoğluna sivil darbe yapıldığında. işide giden tırlara. reza zarrabın para aklamasına da bekleriz o zaman çakma Atatürkçü seni. dalkavukluk yapma ve Atamın adını ağzına alıyım deme

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    burada klavye şör olan bu oyundu tezgah saat 10 darbemi olur yazanlar hicbiri parcalanarak şehit edilen vatandaşlarimizdan bahsetmiyor bu milletin laneti bu caniligi ihaneti yapanlara sessiz kalan ve alkislayanlarin uzerine olsun

olay çok basit.

uzun süredir tsk bünyesindeki genç subayların, ülkedeki gelişmelerden, terörün kasti olarak bitirilmemesinden, laikliğin kaldırılmasından, hukukun yok edilmesinden son derece rahatsız olduğu zaten biliniyordu.

bu genç subaylar artık birbirleriyle sürekli her gece bu konuları konuşarak ve askeri lisede yetişmiş olmanın verdiği yoğun milli duygularının da coşkusuyla ülkeyi kurtarma sohbetlerini sürreal bir boyuta eriştirirler. diğer bir tabirle arkadaşlarının şehit olmalarının, vatandaşlarının terör olaylarında ölümlerine seyirci kalmalarının verdiği derin üzüntü ve içsel sinirle, sürekli olarak bu konuya ortak bir şekilde kafa yorarlar ve gaza gelirler.

kaçınılmaz olarak darbe fikri ortaya atılır ve uzun bir süre bu darbe planı üzerinde çalışılır. çok az kişilerdir, ama inançları ve kararlılıkları bu kötü gidişi durdurmaya yetecektir. az kişiyle yapabilecekleri optimum planı oluştururlar. önce tıpkı diğer darbelerde olduğu gibi siyasileri tutuklamayı düşünürler. ama bu o küçük grup için direk bir silahlı çatışma ve daha başlamadan kaybetme ihtimali demektir. seçilmiş kişilere karşı doğrudan bir müdahale yaptıkları zaman terörist olarak anılacaklarını da bildiklerinden bu seçeneği eleyip siyasileri halkın desteğini aldıkları ikinci rounda bırakırlar. bu noktada boğaziçi köprüsü, havaalanları, televizyon kanalları gibi stratejik olarak önemli gördükleri yerlere çıkarma yapmaya karar verirler. arkalarına da bir kaç jet ve helikopteri de almayı başardıkları için sıkıştıkları yerde sonic boom (ses hızını geçen jetlerin ani bir patlama sesi çıkarması) yaparak insanlara güçlerini göstereceklerdir. türk halkının içindeki o milli duyguya dokunacaklar, tıpkı gezi parkındaki gibi, kurtuluş savaşının bir benzerini halkın desteğiyle başlatacaklardır. tarih kitaplarına ikinci kurtuluş savaşını başlatan bir grup genç asker olarak gireceklerini hayal ederler. hatta planlama yapılırken aralarında şöyle bir konuşma geçmiştir.

binbaşı: yüzbaşım, cnntürk kanalını kaç askerle kontrolün altına alabilirsin?
    yüzbaşı: 20 askerle bunu yapabiliriz komutanım.
    binbaşı: kaynaklarımız kısıtlı, sana 5 asker veriyorum. yüreğindeki inanç ve damarlarındaki asil kanla bunu başaracağına eminim.
    yüzbaşı: emredersiniz komutanım.

bunun gibi coşmalar ve gaza gelmelerin neticesinde, darbe girişimi cuma akşamı insanların evlerine çekilmeye yüz tuttuğu bir saatte başlatılır. gerekli yerlere tanklar konuşlanır, trt ele geçirilir, jetler gövde gösterisine başlar. köprüdeki askerler dik ve mağrur bir vücut diliyle duruşlarını sergilemeye başlarlar. belki de 30 gün boyunca orada kımıldamadan duracaklardır. ama başından beri atladıkları bir nokta vardır. türk halkı hayallerindeki türk halkı değildir ve her kesimiyle bu girişimin net bir şekilde karşısında olacaktır. nitekim halkla kucaklaşacaklarını ve birlikte hareket edeceklerini düşünürken, insanlar hiç de beklemedikleri bir şekilde üzerlerine yürümeye başlar. askerler kendi aralarında aldıkları kesin karar neticesinde asla ama asla tek bir kurşun bile sıkmayacaklardır. kurşun sıkmama planın en büyük yeminidir. ne yapacaklarını bilememeye ve telaşlanmaya başlarlar. halk top yekün bir şekilde üzerlerine polisle birlikte yürüdükçe telaş artar. çünkü onların planına göre tayyipin polisi üzerlerine yürüdüğünde halk polise karşı mehmetçikle omuz omuza olacaktır. ama plan işlemez. telaş her geçen saniye artar. minik birlikler bu baskı karşısında teslim olmaya başlar. televizyon kanalı baskını esnasında görüldüğü gibi halk askerin elindeki silahı çekiştirip almaya çalıştığı anda şokun en büyüğünü yaşarlar. halka şiddet uygulayamayacakları ortadadır ve kendileri için sonun başlangıcı ateşlenmiş olur.

telaş gerginliğe, gerginlik korkuya, korku karar mekanizmasının yok olmasına neden olur. göz altına alınan üstlerine ulaşamamaya başlayan askerler , bulundukları bölgede ne yapacaklarını bilemeden beklemeye koyulurlar ve tankların içinde mahsur kalan askerleri görmeye başlarız. tam da köşeye sıkışmaya ve hayatlarının mahvolduğunu hissetmeye başladıkları, çaresizliğin zirve yaptığı o anda, ankaradaki jetlerin ve helikopterlerin hükümeti ve karşılarında yer alan halkı korkutabileceğini düşünürler. artık bu yola çıkmışlardır ve geri dönüş yoktur. ankarada o anda faal olarak hükümetin bulunduğu ve müdahalelerinin hızlı sonuç verebileceği tek yer olan meclis binasını bombalamaya başlarlar ve aynı anda halkı da evlerine dönmeleri için korkutmak adına arka arkaya çok şiddetli sonic boomlar devreye girer. ama tabi ki de bu en kötü karar olur. koca bir ülkeye karşı bir avuç insandırlar ve planları her şeyiyle yerle bir olmuştur. canlarından çok sevdikleri ülkeleri için kahraman olacakken bir gecede ülkenin en büyük vatan hainlerine dönüşürler. sırayla hepsi göz altına alınır, macera sona erer.

• Gerçek darbe olsaydı insanlar tankların üstüne çıkıp durduramazdı diyenler var, evet doğru. Tabiki durduramazdı. Zaten o dışarı çıkan HER BİR ASKER darbe yapmak isteyen askerler değildi. Hatta çoğunun darbeden haberi bile yoktu. Fakat bazıları da önlerinde HALK durduğu için vazgeçti. Halk karşısına geçtikten sonra teslim olan, "biz napıyoruz ben halkıma karşı gelmem" diyen çok asker oldu. İşte o askerler bizim gerçek askerimiz.

Önünde TÜRK HALKInın durmasına rağmen tankla son gaz üstlerine sürenler gerçek askerler değildir. Bilmem ne kadar yüksekte durup helikopterle TÜRK HALKInı tarayanlar gerçek askerler değildir. İşte bunlar hainlerdir. TÜRK HALKIna ihanet etmişlerdir.

Tabiki üstünde asker üniforması olan hiçbir insanın yerde tekmelenmesi, kafasının kesilmesi(doğruysa), linç edilmesi insancıl davranışlar değildi. Linç edilen öldürülen askerler 2-3 saat önce halka ateş açtı mı bilmiyoruz ama görünen o ki onlar sadece ER idi. Umarız öldürülenler hainlerdendir de içimize bir nebze su serpilmiş olur(ki bu yine de yapılması gerektiği anlamına gelmiyor).

Halk sokağa çıkmasaydı ne olurdu bilmiyoruz. Belki asker önünde engel görmeyince darbe girişimine devam edecekti. Belki de ne asker ne de polis geri durmayıp birbirleriyle çatışacaktı ve yüzlerce binlerce şehit olacaktı. Belki de bir şekilde olay çözülecekti. Fakat şu an olaylar neredeyse son buldu ve şimdi olması gereken kendi halkına ateş açanların, elini TÜRK kanına bulayanların en ağır şekilde cezalandırılmasıdır. Hepimiz o vahşet içeren fotoğrafları, videoları gördük. Ölen TÜRK'tü, öldüren TÜRK'tü. Aslında bizi gerçekten yaralayan da budur.

• Darbeye bak hele

2 tane tank
    4 tane çaycı asker
    2 hain pilot ve uçak

darbeyi savuşturanlar kim:

elindeki değnekle tanka vuran tişotlü tekel bayi

yanlış anlamayında diriliş ertuğrul dizisi bile daha büyük bütçeyle çekiliyor

hakaaaaan oğlum yemek hazır bırak şimdi darbeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 17 Temmuz 2016; 17:24:17 >

Orijinalden alıntı: vollkan59

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cvp bekliyoruz

Bu vb. Reziller meyilliler çok,ha birde atatürkçülük yapıyor utanmaz dinciler gibi,
    Dindar olmak zor iştir,atatürkçü olmak kolay değildir öyle,
    Yanlışı da doğruyuda göreceksin,haine hain ,vatansever vatansever demek zor iştir,niye işin içinde menfaat vardır,kabullenememek vardır,
    İki gün önce olan terör eyleminde tsk yı ele geçirmeye çalışan vatan hainleri ,ne bu emellerine nede diğer emellerine ulaşamadı,
    Harbi atatürkçü damarından akan kanın geldiği yeri bilen asker bu iş yok dedi,polisde öyle halkda öyle,
    Bu ve bu gibi aymazlar,hainliği dahi görmekden acizler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

burada klavye şör olan bu oyundu tezgah saat 10 darbemi olur yazanlar hicbiri parcalanarak şehit edilen vatandaşlarimizdan bahsetmiyor bu milletin laneti bu caniligi ihaneti yapanlara sessiz kalan ve alkislayanlarin uzerine olsun

saat 10 da sen çekirdek çitleyek tv8 izleyerek darbe olmaz. haydi paranın hakkını verdin militan gene iyisin terfi falan alırsın belki

Hem geç oldu hem güç anlamanız ama olsun

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Ak partinin 317 milletvekili var hangisi darbe günü sokağa çıktı askerin karşısında durdu hangisinin çocuğu sokaklardaydi? Olan yine gariban halka oldu

şu foto her şeyi açıklıyor.

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi

• Tam olarak belirtmem gerekirse ben ne akp yi ne de darbecileri destekliyorum, iki taraf da suçlu, nedenlerine gelirsek akp uzunca bir zamandır fetöcülere yapmadıklarını bırakmadı onları mahvetti, bir sürü çakma delil gösterip hepsini teker teker içeri attı ve doğal olarak fetöcüler onlardan intikam aldı. Tekrar söylüyorum iki tarafı da desteklemiyorum çünkü desteklenecek tarafları malesef yok. İki taraf da dinci kesim ve yaptıkları ortada..
    Battlenet ID: ReapeR#21522
    İsteyenler beni ekleyebilirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

quote:

10 aylık bebeğe cinsel hakaret eden polisi izlemeyenler buyursun. yayalım ne kadar yayabiliyorsak.

https://www.facebook.com/DevrimciDiyalektik/videos/vb.401243983311381/718531524915957/?type=2&theater

Ohaa şaka mı bu ya. Harbiden bu insanların arasında yaşanmaz.

hocam bunlar insan değil selefi. kendilerini kafa keserek,yendiği düşmanın karısına-kızına tecavüz ederek cennete gittiğini zanneden ahmaklar.

Sen kim oluyorsun da şerefli Türk polisine laf atıyorsun ?
    Senin evine baskına gelen silahlı teror orgutund kahve mi ısmarlarsın sen

10 aylık bebeğini s***rim diyen mahluku da savunanı gördüm. artık daha da yaşamanın bir anlamı yok. allah akıl fikir versin.

Abi ben buraya çok yazdım ama bunların akılları yok. Cidden vatan haini kanı bozuk köpekler hepsi.

Her şeye savunmaları var. Adam darbe yapmaya teşebbüs etti diye 10 aylık kız bebeğine küfrü layık görüyor.

Böyle şerefsiz böyle dindarlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: social

Fetonun bu kadar sizmasinin tek sebebi akp dir,beraber yuruduk dedi ne istedinizde vermedik dedi.Simdi akp kahramanlik naralari atiyor darbeyi durdurduk milletce diyor ama bu hale gelmesinin tek suclusu kendileridir.Ayrica dekokrasi kazandi nedir,hangi demokratik ulkede darbe denemesi olmustur.

VAR YA RESMEN ARTIK FİLM BAŞLIĞI GİBİ LAFLAR NE İSTEDİK NE VERMEDİK BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA VE SONUCUNDA NE EKERSEN ONU BİÇERSİN BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ KENDİM KOYDUM AA.... BAKIN TEMİZLEDİM DE GERÇEKTEN TRAJİKOMİK OLAYLAR HEP BİZİM SPOR MEDYASINI SOLDA SIFIR BIRAKIR LEVENT KIRCANIN SKEÇLERİYLE YARIŞIR SIRA DIŞI OLAYLAR BÜTÜNÜ HER GÜN UYANDIĞINDA İNSAN KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR BAŞTA AMA ÖYLE OLAYLAR OLUYOR Kİ ACABA BUGÜN YAŞAR MIYIM DİYE SORUYOR İNSAN

• Yilmaz Ozdil den.

Bu adı geçen hava kuvvetleri komutanını, hava kuvvetleri komutanı yapan kimdi?
    Tayyip Erdoğan hükümetiydi.
    Ne zaman kuvvet komutanı yapılmıştı?
    2013'te, Atatürkçü subaylar ordudan atılırken yapılmıştı?
    Kuvvet komutanı olmaya layık mıydı?
    Değildi. Orgeneral bile değildi. Korgeneraldi, pasif görevdeydi, emekliliğine gün sayıyordu. Hava kuvvetlerindeki tüm orgeneraller tasfiye edildiği için, bunu apar topar orgeneral yaptılar, hava kuvvetleri komutanı koltuğuna oturttular.
    Sonra ne oldu?
    Sonrası daha enteresan… Akp bu arkadaşı o kadar çok seviyordu ki, 2015'te görev süresi doldu, emekli etmediler.
    Ya ne yaptılar?
    İlla karargahta otursun diye Yüksek Askeri Şura üyesi yaptılar.
    Kim yaptı bunu?
    Tayyip Erdoğan yaptı.
    *
    Peki, kim bu Akp'nin pek sevdiği, koruyup kolladığı komutan biliyor musunuz?
    Dün akşam darbeye kalkışan Akın Öztürk!

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.