Bildirim
15 tatilde YGS FİZİK-MAT Bitirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Emek verdiğin zaman olmayacak şey değil ki matematikte temelin varmış. YGS Fizikte sistemli olduğun sürece biter bu zaman içinde diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowPi
Emek verdiğin zaman olmayacak şey değil ki matematikte temelin varmış. YGS Fizikte sistemli olduğun sürece biter bu zaman içinde diye düşünüyorum.
temel var hocam evet. Ama ne kadar da temel olsa çalışıyorum sanki anlamamışım gibi geliyor heybeye çözüyormuşum gibi :D
Fizik ise en nefret ettiğim ders.Lys fizik problem yok. Ama ygs fizik -
Ygs fizik benim içinde aynı ayarda inişli çıkışlı bir bakmışsın denemede 14'te 14 başka bir denemede berbat, bir bakmışsın soru bankasında sorularla bakışıyorum stabil değil anlayacağın böyle bakınca bende boşa çözüyormuşum gibi lakin çalışmaya devam ettikçe faydasını illa ki görürsün, devam et 15 gün iyi değerlendirdiğin zaman yeterli bir süreç. -
quote:
Ygs fizik benim içinde aynı ayarda inişli çıkışlı bir bakmışsın denemede 14'te 14 başka bir denemede berbat, bir bakmışsın soru bankasında sorularla bakışıyorum stabil değil anlayacağın böyle bakınca bende boşa çözüyormuşum gibi lakin çalışmaya devam ettikçe faydasını illa ki görürsün, devam et 15 gün iyi değerlendirdiğin zaman yeterli bir süreç.
daha lys bile başlamadım hocam matematik olarak hadi hayırlısı olsun bakalım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
quote:
Ygs fizik benim içinde aynı ayarda inişli çıkışlı bir bakmışsın denemede 14'te 14 başka bir denemede berbat, bir bakmışsın soru bankasında sorularla bakışıyorum stabil değil anlayacağın böyle bakınca bende boşa çözüyormuşum gibi lakin çalışmaya devam ettikçe faydasını illa ki görürsün, devam et 15 gün iyi değerlendirdiğin zaman yeterli bir süreç.
daha lys bile başlamadım hocam matematik olarak hadi hayırlısı olsun bakalım :D
Hocam aman basla ufak ufak calıs,günde minimum 1-1,5 saatini ayır mat 2ye. buda nacizane bir tavsiyem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bar Filozofu
quote:
quote:
daha lys bile başlamadım hocam matematik olarak hadi hayırlısı olsun bakalım :D
Hocam aman basla ufak ufak calıs,günde minimum 1-1,5 saatini ayır mat 2ye. buda nacizane bir tavsiyem.
öylede hocam işte zaman yetmiyor açıkcası. Hem matematik hem fizik. birde mat2 yükleyince bakalım :D
-
up -
up -
bende 15 tatilde ygs lys geo tamamen
fizik 11 ve bazı ygs konuları
mat trigonometri parabol log kom binom
mat1 den de 9-10 konu
+11kimya+11biyo bakicam. hepsi bitmez ama en kötü okul acildiktan 2 hafta sonra bitiricem kararlıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fizik 4 günde biter
Fizik Ygs biterse lysde biter modern fizigide bitirirsen bitecegini sanmiyorum ama.
quote:
quote:
Emek verdiğin zaman olmayacak şey değil ki matematikte temelin varmış. YGS Fizikte sistemli olduğun sürece biter bu zaman içinde diye düşünüyorum.
temel var hocam evet. Ama ne kadar da temel olsa çalışıyorum sanki anlamamışım gibi geliyor heybeye çözüyormuşum gibi :D
Fizik ise en nefret ettiğim ders.Lys fizik problem yok. Ama ygs fizik
dostum ygs fizik lys fizikten 3 kat daha kolay diyorlar forumda ön yargılı olma ygs fizikte sözel yerlere dikkat et bence bazıları sözelden cıkmaz diye bakmıyor bile
-
Terminal:///
operations://load_lesson_program:{true}
program://load_mat1_mat2_fizik1
time_required:15_day
loading proıgram....
086145865 086145865
516181458 584615615
151321884 521654845
2855.....5...............514....2..5..............5613................
..........2.....................1..............................................
...
..
.
/
System error!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 24 Ocak 2014; 12:06:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0x888
Terminal:///
operations://load_lesson_program:{true}
program://load_mat1_mat2_fizik1
time_required:15_day
loading proıgram....
086145865 086145865
516181458 584615615
151321884 521654845
2855.....5...............514....2..5..............5613................
..........2.....................1..............................................
...
..
.
/
System error!
Bu güzeldi kahkaha attım
Bugun başlıyorum arkadaşlar. Bir tane matematik denemesi çözüp eksik konularıma bakmayı düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X