Şimdi Ara

15 tatil yurtdışı gezisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba..Yüksekovada öğretmenlik yapıyorum.15 tatilde yurtdışına 1-5 gün arası çıkmak istiyorum..Geçen yazın roma-paris-madrid gittiğimden vizem var..15 şubata kadar süresi de devam ediyor..

Ama gitmek için bir avrupa ülkesini düşünürken karar veremiyorum...İstanbul-munich git gel pegasus ile 350 tl ye var..
    Ama aklımı çelen şey ise venedik-berlin yapabilmek..
    easyjet ile iki şehir arası 45 euro..kalacak yer falan bilemedim nasıl olur fiyat olarak tabiki..Sizden tavsiye almak istedim acaba bu kısa sürede nereler olabilir diye

• bak söyleyeceklerimi yanlış anlama ama,

bir türkün avrupaya tatile gitmesini saçma buluyorum. euro TL'den 3 kat değerli, yani 3 günlük tatilde kaz gibi yolunacaksınız.
    Yerinizde olsam balkanlar, macaristan veya kuzey afrika gibi bir yer seçerdim.

illaki avrupa diyorsanız ispanya öneririm, barcelonadan santandere bütün kıyı şehirleri eğlencelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

bak söyleyeceklerimi yanlış anlama ama,

bir türkün avrupaya tatile gitmesini saçma buluyorum. euro TL'den 3 kat değerli, yani 3 günlük tatilde kaz gibi yolunacaksınız.
    Yerinizde olsam balkanlar, macaristan veya kuzey afrika gibi bir yer seçerdim.

illaki avrupa diyorsanız ispanya öneririm, barcelonadan santandere bütün kıyı şehirleri eğlencelidir.

hocam tavsiye istiyorum niye dediklerinize değer vermiyim..Barcelona da düşündüğüm şehir idi..İspanya gidince madrid yani o yüzden erteledim..
  • Venedik dışında camping var,oldukça ucuza konaklama yapabilirsiniz.Prefabrik ancak ortam çok iyi. Önünden geçen otobüslerle de kolay bir şekilde venedik meydana ulaşabiliyorsun.Hostelbookerstan bakabilirsin..Avrupa konusunda soracağın bişey olursa yanıtlayabilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 15 tatilde yazın yasandıgı taylanda gidin sıcacık deniz sizi bekliyor olcak
  • byob kullanıcısına yanıt
    +1.

Çok pahalı bir de euro çıkıyor devamlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.