|
15 şubat yüz yüze eğtim müfredat hakkında görüşlerim

-
-
Rica ederim hocam bu sene umarım kaliteli bir sınav olurda ben de dahil herkes istediği yeri kazanır umarım -
Katildim iki sene üst üste aynı hatayı yapmazlar müfredat tam olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2020den iyi 2019dan kötü olacak
Katılıyor ve destekliyorum -
Müfredat ne olursa olsun 2020’den kötü gelecek maalesef bunu mezuna kalmış birisi olarak söylüyorum ünili zannetmeyin. Çevremde iyi sıralardan mezuna bırakmış kişiler var. Şu an herkes deli gibi çalışıyor. Ülkenin ekonomisi de gittikçe kötüye gidiyor bu yaşa kadar meslek öğrenememiş insanların yani çoğumuzun tek çaresi okumak bu yüzden herkes bilinçlendi ve çalışıyor. Bana karşı çıkanlar olacak ama sınav açıklandığında bu yazdıklarımı hatırlarsınız.
İnsanların moralini bozma.
-
Hocam ben 2019 dan daha kötü olacağını düşünmüyorum ama daha iyi olacağınıda düşünmüyorum -
Hocam 2020 den kötü gelmeyecektir bence böyle bir ikinci hatayı sistem kaldırmaz bu yüzden hala konularda bir kısıtlama olmadı kanaatindeyim benimde 3.mezun senem o yüzden sağlam bir sınav olmasını temenni ediyorum -
ben bu sene okulların açılacağını düşünmüyorum açılırsa yine haftada 2 gün giderler oda mayıs ayında olur yazılı sınavlara girsinler diye
-
Bence hocam Şubat 15 de yüzde doksan açılır açılmak zorunda ve bunu onlarda biliyor -
2020 den kötü gelir ve 2022 de sistem değişir diyorum ben
Okullar 15 şubatta açılacak demek gerçekçi değil. Kamuoyuna oynanıyor sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mezun kibiri dediğimiz şey tam olarak bu -
Algıda seçicilik olduğunu düşünüyorum çalışan kadar çalışmayan da var. Herkes emeğinin karşılığını bir şekilde alır.Moral bozacak bir durum yok. Herkes şuan aynı şartlarda çaba gösteriyor kendi içinde değerlendirdiğimizde çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum. -
Okullar niye 15 Şubatta açılacak olsun bunu merak ediyorum ben.
Bugüne kıyasla ne değişecek? Aşı gelecek diyorsunuz parti parti 50M aşıdan en fazla 25M kişinin aşı olması demek bu. Bu 25M kişinin içinde öğretmenler-öğrenciler-aileleri olacak mı?
Daha doğrusu bu 50M aşının gelmesi ile 25M kişinin aşılanması ne zaman bitecek?
-
yotubdakı sürekli teşvik eden insanlar moralımı bozuyor örn mert yigit denen eleman her sabah uyandırma mesajı atıyo sanane olum milletten kazanmıs gitmişsin üniversteni oku
-
açılmaz
İnsanların moralini bozma. |
ben bu sene okulların açılacağını düşünmüyorum açılırsa yine haftada 2 gün giderler oda mayıs ayında olur yazılı sınavlara girsinler diye |
mezun kibiri dediğimiz şey tam olarak bu
|
Katildim iki sene üst üste aynı hatayı yapmazlar müfredat tam olur
|
Benzer içerikler
- hız ve renk türkçe deneme cevap anahtarı
- kimya mühendisliği önü açık mı
- yök şikayet
- ceng ne demek
- goodnotes fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X