Bildirim
15 Sn de bir şişe Absolut içmek
Kron TX 75-28 Jant Trekking Bisiklet - 16 Kadro - 21 Vites - H.DISC - Siyah-Füme/Kırmızı : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47M387H
3 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HARAM -
fake tabi la alkol komasına girer adam -
Benim gibi kolanyağı içsin. -
Boğazı delinir.. -
you must be russian -
Adama bişey olmamış görünürde ilk anlarda
ama bana öyle geliyor bu adam gün boyunca su içtikçe kafayı bulur.
15 sn de bir litre absolute içmek nedir ya -
komaya girme bogaz yanmasi gibi durumlar olmaz fakat o mideyi 30sn sonra tutabilmek önemli..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o nasıl gırtlak lae -
Bu tarz konularda uzman olduğum için böyle bir şeyin imkansız olduğunu söyleyebilirim.
20 dolar cam, 8 dolar votka görünümlü su işlem tamamdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alkolog
komaya girme bogaz yanmasi gibi durumlar olmaz fakat o mideyi 30sn sonra tutabilmek önemli..
Uzman konuştu -
İçer, bir kaç dakika sonrada kusmaya başlar. Başka birşey olmaz. -
quote:
geldi -
benim evimde de absolut vodka var fakat içilecek kısımda filtre gibi bişey var yani direk ağzı açılmıyor yavaş yavaş dökmesi için o yok videoda ? içen varsa bilir -
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzAbi
quote:
geldi
her alkol konusunda banko bi mesajı var adamın -
Deneyip iddiaya girenlerin yorumu vardı adam 70 liği içtikten sonra ateşi çıkıyor kusuyor adamı soğuk suyla duşa sokuyorlar falan adam kendinden geçiyor. En sonunda hastaneye götürüyorlar adamı. -
acıyı bastırabilirsin yani ne varki onda sanki?Gören de ateşler içinde yanıyor sancak.İçilir içilmesine,mideyi filan delmez.Alkol lan alkol altı üstü nereyi deliyor?Anca kusar musar filan.Komalık durum olmaz,insan vücudu bu tür durumlardan ölseydi ooo. -
-
En susuz olduğum anlarda dahi 50cl suyu bitirebilmişliğim yok. Neyim var benim böyle? -
morkafaya benziyo
Benzer içerikler
- kadıköyden ataşehire nasıl gidilir
- aripa kullananlar yorumları
- tenimde parfüm kokusu kalmıyor
- kargom teslim edildi görünüyor ama gelmedi ne yapmalıyım
- sportive güvenilir mi
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X