Şimdi Ara

15 LT Cam Damacana - Grupfoni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LİDO Su’dan 15 lt Cam Damacana Suyu %43 indirimle 68,25 TL yerine sadece 39 TL! (İlk 3 Dolum BEDAVA, Taşıma Sepeti ve Pompa Hediye)

Link aşağıda iyi forumlar..

http://www.grupfoni.com/v2?selectedCategory=All

• Çikolata dağıtsalar ya yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dağıtım ağı nasıldır?
    kaç saat sonra su geliyor?
  • aboo 9,75 TL su parasıymış :)
  • 3 adet dolum + Taşıma Sepeti ve Pompa hediye yazıyor ama cam damacana ne olacak ona extra paramı istenecek net bir bilgi yok...
  • Yaramaz, sen bu damacanayı adamlara verecen yine sağlıksız şekilde dolumu yapılacak.

En güzeli damacana kullanmamak. Marketten 5ltlik sulardan bolca alın.
  • kesin 45 dk 1 saat arası geliyordur sırf o olay yüzünden girişmiyorum şu işlere..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tayah_us T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sipariş etmiş 45 dk su gelmiş. Cam damacana kalacak 1 defaya mahsus bu ücret veriliyor.
    Sonrasında her su siparişinde 9,75TL alıyorlarmış.
  • 15 lt su 9,75TL...

Geçiniz!

• Suyun camın içinde beklemesi bile bir yarardır arkadaşlar suyu camla tutarsan tadı bozulmaz plastik şişeler gibi değişik tatlar bırakmaz.
    Ammavelakin gel gelelim kaynağından sağlıklı bir şekilde cama konulursa tadından yenmez yoksa ben bu cam damacanayı alırım yine bildiğim yerden 5-10 dk da suyu getirtirtir bunun içine boşaltırım bitene kadar tadı plastiğe kaçmaz en azından, ayda bir ikide temizlik oh mis.
    Alternatif olarak artıma cihazı kullananlar bunun içine suyu artııp kullanırlarsa yine plastiğin suyun tadını bozma derdinden kurtulacaktır.
  • Damacana 4ever 6liraya segmenler aliyorum tadi cok guzel

• Kendi Sitelerinde de var kampanya ama sadece ilk dolum bedava diyor, Grupfoni de 3 dolum bedava yazıyor.

Bu kampanya sonunda ben suyumu başka yerden alırım dersem cam damacanayı alırlar mı bununla ilgili bişey yok. Mantık olarak alamazlar ama yazısal bir kanıt yok. !!!
  • Arıtma varken

• Zaten ilk sefer de bu kadar yüksekte almalarının sebebi bu.
    Cam damacana senindir. istersen bitki ek.
    öyle bişi olsa, depozitolu diye yazarlardı.
    Sitelerinde farklı yazmasının nedenini sordum ben grupfoni ye özel dediler..
  • falcon57 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum ama kelime oyunu yapmışlar diye düşünüyorum.
    Tadını beğenmedim vargeçtim, cam damacanayı alacaklar geri o sıkar birazda neyse.
    Bu cam damacanayı mağazalarda aradım Çağrı markette buldum fiyatı 60-70 TL civarındaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Arıtma varken

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Arıtma varken

katılıyorum

Katılanların bölümü değil bura ama, biraz Lido su ve cam damacana ile ilgili yorum yapsanız daha şık olur.
    Arıtma bölümü değilki bura !!!

Lidodan da teyit aldım suyunuzu beğenmezsem cam damacanaları alıyormusunuz diye , yok sizde kalıyor dediler.

Bence 3 dolum, sepet, pompa ve cam damacana için iyi bir fırsat.

• Ben ce de arıtma yeri değil burası. Arıtma tercih etsem yada kullanıyor olsam, arıtma ile alakalı ne var ne yok onun hakkında konuşurum. Ki ben tercih etmiyorum arıtmayı neden?
    Çünkü içinde ne kadar mineral ıvır zıvır varsa öldürüyor bu da bana doğru gelmiyor.
    Arıtmasız direk musluk suyu içerim daha iyi..
  • CAM DAMACANA İÇİN İSTEDİKLERİ ÜCRET NEDİR, SÜRPRİZLE KARŞILAŞMAYALIM
  • nyyankees kullanıcısına yanıt
    İlk 3 su 39 tl..
    Cam sepet ve pompa artık senin oluyor.
    4.den itibaren 9,75TL su bedeli

bildiklerim bunlar fazlasını 444 ten sorarsın artık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.