Şimdi Ara

15 Günlük Hyundai i10 ve kilitlenen direksiyon ( Araç sahibine Yeni araç verildi. Konu Çözüldü ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
4
Favori
14.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam puntoların direksiyon kitlenmiyordu aniden sertleşiyordu hidroliksiz kara düzen direksiyon haline dönüyordu anlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai seviyordum ancak dün frene bastığı halde durmayan accent blue, direksiyonu giden i30 testi ve aklıma gelmeyen bir kkaza daha olmuştu frene bastığı halde arabası durmayan bayan vardı.

Yok arkadaş trim sesi, ufak tefek problem hallolur da güvenlik açığı varsa uzak olsun.

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

arkadaşlar face de böyle bir resim dolanıyor aslı nedir sizce
     15 Günlük Hyundai i10 ve kilitlenen direksiyon ( Araç sahibine Yeni araç verildi. Konu Çözüldü )

Konunun aslı burada ve doğru ikbal hocayı tanırız .

https://www.facebook.com/ikbal.cavdar/posts/10152646271303752

• hyundailerde kısmen de olsa direksiyon sorunu var. eps hatası veren pek çok accent era'ya şahit oldum. 2012'de ix35 almıştık 2 sene kullandık sattık hafifliği dışında direksiyonunda herhangi bir sorun yaşamamıştık. araba, elektronik gibi malzemeler biraz şans işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 24 Aralık 2014; 19:28:18 >
    normal arçlarda ed devredışı oldumu sıradan hd olur.

hayati risk taşıyan bir durum.ben olsam iade talep ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 24 Aralık 2014; 19:38:47 >

• Vakt-i zamaninda, hyundai eralara eps direksiyon koyup da sonra tekrardan klasik hidrolige donus yapmislardi.. ustune bir de i30un geyik testinde kilitlenmesi eklendi..
    eps denen b.kyiyeni hic sevemedim zaten, cogu marka buna ziplamis durumda.. sadece elektrikle calisiyor..
    vag grubunda elektrik destekli hidrolik pompa var; bu da direksiyon hissiyatini bir nebze iyilestiriyor..abuk subuk tepkiler almiyorsunuz direksiyondan..
    Bazen arkadasin megane3 privilege aracini suruyorum, direksiyon oyle malca agirlasiyor ki sasiyorum.. eps=sentetik hissiyat

• Üreticilere kalsa elektrikli direksiyonda fiziksel irtibatı da keseceklerdi, uçaklarda olduğu gibi. TRW, uçaklarda 70'lerden beri uygulanan şeyin otomobillerde de uygulanabileceğini savunurdu. SAE itiraz etmişti, ABD'de epey tartışma olmuştu sektörde. Böylece destek kesilip ağırlaşsa da direksiyon yön verebiliyor.

Bu olaylar sivil mühendisler grubu SAE'nin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. Otomotivde uçak endüstrisinde olduğu gibi ciddi bir geri bildirimli kalite kontrolü yok. Eğer fiziksel bağlantı da olmasa testteki Hyundai yeşilliklere doğru yelken açacak.
  • Facebookta verilen konu altında bir yorum var:

Hacer Özkul
    Özel Hocam çok gecmis olsun. Bende de i20 var. Geçen gun kilitlendi megerse araba stop etmis rampa inerken ama hicbir seyden anlasilmiyor, ışıklari gec sonuyormus, akan trafige girmeden el frenini cekip kurtuldum. Ayni olay mi acaba ?

Hyundaiyi protesto eden kişi olayı anlatmamış. Eğer stop ettirdiyle suçlu kim sizce. Olayı bilmeden toplanmış saldırıyor herkes. Aracı düzgün kullanamayıp stop ettiriyorsanız isterse en ala marka olsun sonuç yine aynı olacaktır.

Orijinalden alıntı: Automobilista

Telefonun markasını bende tahmin ettim.Aynı markanın telefonu da Abim aldı.

Aldığı gün ölü piksel nedeniyle şartsız koşulsuz değişim sağlandı.

Nasıl mı? Açıp yönetmelik gösterdik.Onlarda müşteri memnuniyeti açısından değil zorunluluktan kabul ettiler.

Etmeseler ne olurdu? Tüketici mahkemesine değil direk sulh ceza mahkemesi ya da tüketici mahkemesine giderdik.

Avukat parası öderlerdi boşu boşuna.

BU bahsettiğiniz telefonun markası 2 kelimeden mi oluşuyor ve baş harfleri G ve M mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Facebookta verilen konu altında bir yorum var:

Hacer Özkul
    Özel Hocam çok gecmis olsun. Bende de i20 var. Geçen gun kilitlendi megerse araba stop etmis rampa inerken ama hicbir seyden anlasilmiyor, ışıklari gec sonuyormus, akan trafige girmeden el frenini cekip kurtuldum. Ayni olay mi acaba ?

Hyundaiyi protesto eden kişi olayı anlatmamış. Eğer stop ettirdiyle suçlu kim sizce. Olayı bilmeden toplanmış saldırıyor herkes. Aracı düzgün kullanamayıp stop ettiriyorsanız isterse en ala marka olsun sonuç yine aynı olacaktır.

Hocam arabanız lpg limi ,vites boştamıydı stop edince

hiç kilitlenmedi ama 40 bindeki aracın direksiyonunda boşluk var. her türlü mekanik sesi de duymanız mümkün.

eps arızaları hyundai'da kronik

servislerin ve ASSAN'ın yaklaşımı çözüme yönelik değil

Orijinalden alıntı: aslanoto

2005 model civicime sevgim arttı ya, satmaya kıyamadım elimde kaldığına üzülmüyorum, inanın 2 sene duran araba tek marşda aldı çalıştı her şeyde direksiyonda en ufak sorun yok

Arabalar elektronikleştikçe kaprisleri de artıyor. Bu gidişle paslanmış teknolojiye ait eski arabaları mumla aratacaklar. Eski arabalar arızalandımı iki veya 3 ihtimal olurdu. Şimdi bir sürü ihtimaller karşımıza çıkıyor.

Kobra takibi filminde kahramanlarımız bir arabayı takip ediyorlardı. Kaçan kişi kahramanlarımızın arabasına bir cihaz tuttu. Arabanın elektronik sistem çöktü. Araba stop etti. Devreleri yandı. Aynı kişiyi filmin sonunda tekrar takibe aldılar. Fakat bu sefer akıllanmışlar. Hiç bir elektronik devresi olmayan eski bir amerikan arabası ile takip ettiler. Kaçan kişinin elindeki cihaz hiç bir işe yaramadı. kaçanı yakaladılar.

Bazen eskiyi aratmıyor değiller.

• herhangi bir ürün 10 tl bile olsa 15 gün boyunca koşulsuz iade hakkı varken. 15 günlük bu kadar para verilerek alınan bir ürünün de değiştirme hakkı saklı olması lazım. ya da firmanın bu mantıkla bile olsa yardımcı olması lazım. empati kurarsak adamı araçtan soğutur.
  • Yalnız gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Yine yıl içerisinde Avea'sunun hız sabitleyicisi devre dışı kalmayan bir araç da vardı. Bariyerlere sürterek durabilmişti. 90 ile giderken viraja girmeye çalıştığını düşünsenize. Allah korumuş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.