Şimdi Ara

15 Günlük Hava Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba.

    Belki içinizde daha önce bu durumu yaşayan vardır. Ben Kısa Dönem askerim. X tarihte yıllık izne çıktım. İzin bittiği gün rahatsızlığımdan dolayı heyet raporu olarak 15 gün hava değişimi aldım. hava değişim raporumda SMK ibaresi bulunuyor.

    Şimdi sormak istediğim soru şu: 15 günlük hava değişimin bitiş süresi ile askerliğin bitiş süresi aynı gün. Ve ben şunu merak ediyorum. Rapor a göre askerliğim bitti. Ama ben şuna emin olamıyorum, benim bu rapora göre askerliğim bittimi yoksa başka bir işlem yapmam lazımmı?



  • kısa dönemlerin 15 gün, uzun dönemlerin 30 gün rapor (hava değişimi) hakları vardır. misal 30/01/2019 tarihinde terhis olacağınızı varsayalım. eğer sıla izni (kısa dönemler 12 gün) kullanmamışsanız 03/01/2019 günü sıla iznine çıkarsınız. yol izni dahil alırsan 16/01/2019 günü raporunu başlatırsın. terhis tarihini dolduracağı için dönmene gerek kalmayacaktır. raporunu fakslarsın daha sonra da aps ile ulaştırırsın. gitmenede gerek yok. herhangi bir şey yapmana da gerek kalmayacaktır.

    ben tam tersini yapmıştım. önce ameliyatla ilgili 15 gün rapor almıştım. bölük astsubayı da sıla iznimi hazırlamıştı (rapora müteakip terhise tabi izin aldığın zaman yol izni vermiyorlar dönüş olmayacağından) ardından sıla iznine çıkmıştım. o izin kağıdını da terhis belgemi de şubeye fakslamışlardı bana elden vermemişti erken diye. aps ile de yolladılar bana... her şekilde mümkün önemli olan süreleri doğru bir şekilde hesaplamak...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.