Şimdi Ara

15 gündür dışarı çıkmıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Evde cips-cola vb. bitti mi annem bakkala giderken söylüyorum alıyor.
    -15 gün boyunda kitap flan okumadım.
    -15 gün boyunda kimseyle sohbetim olmadı.
    -15 gün boyunca faceye toplam 1 saat girmişimdir.
    -15 gün boyunda full sabahladım.Yatış:6-7 Kalkış 16--17
    -15 gün boyunda telefon elimden hiç düşmedi + oynarken şarjda
    -15 gün boyunca en fazla 4-5 film izlemişimdir

Yazın da böyleydim bir gün dışarı çıktım komşu kadın:Tayfun hiç gözükmüyon işemi başladin demisti.

Beyler var mi benim gibi asosyal ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D0D00F1A -- 9 Şubat 2013; 5:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

Disaridan hic arkadasin yok mu?

2 tane var onlarda 7-8 sokak ileride + serseri tipli oldukları için uzak duruyorum. yani yok gibi

• Var ama yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

quote:

Disaridan hic arkadasin yok mu?

2 tane var onlarda 7-8 sokak ileride + serseri tipli oldukları için uzak duruyorum. yani yok gibi

Butun asosyel'ler aynı durumdan yakınıyo.arkadaslarım kotu serseri felan diyolar eger butun arkadasların oyleyse sorunu kendinde aramalisin. sana tavsiyem su al eline bi tane ajanda ve kendine de ki hergun 2 yeni insanla tanisicam ve bu deftere isimlerini yazicam de ve yap bunu. 15 gunde 30 kisiyle tanismis olucaksin iclerinde mutlaka duzgun oldugunu dusundugun kisiler cikicaktir.

kendine arki bul demişsin ama buradakilerin hic biri duzgun değil. serseri tipli cocuk kayniyor. Oturduğumm yerden nefret ediyorum.

Eski oturduğum yerde arkadaşlarım çooktu buraya 2-2,5 yıl önce taşındık ve 2 yıldır nerdeyse böyleyim.

• Peki 15 gün boyunca ne yaptın? Hep telefonunla mı oynadın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 9 Şubat 2013; 6:24:19 >
  • çay iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Peki 15 gün boyunca ne yaptın? Hep telefonunla mı oynadın?

yedim içtim ...
    tv izledim
    telefonla oyun dh takildim
    pcde oyun oynadim
    anliycağin boş bir hayatim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

çay iç

• Çocukluğumu yaşadığım bölgeden taşındıktan sonra aynen 1.5 sene bende böyle yaşadım. Şimdi çözümü söylerdim de söylemeyeyim kendin çöz
  • Marifetmi bu simdi

• 2 sene mi 3 sene mi ne oluyor 3.5 ay evdeydim hep.Hatta evde oturma odasına bile uğramamıştım (odam,mutfak,banyo).Bir kez ekmek almaya çıkmıştım o da 2 dakikada alıp gelmişimdir .Yeni sistem toplamıştım ve kenarda bitirilmeyi bekleyen 93 tane oyun vardı benim olay ondan yoksa normalde durmamda

Edit : Şimdi farkettimde fena bir anlam belirsizliği olmuş orda Yani 2 ya da 3 sene önceki bir zamanda (bir yaz) 3.5 ay süre boyunca hep evdeydim demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 9 Şubat 2013; 7:37:25 >
  • kendini çayla
  • Kardes disari cikip yuruyus yapman lazim vucudunun hareketlenmesi lazim.Yan komsu 20 gun bilemedin bir ay evden disari adimini atmadi.Simdi zar zor yuruyor tekerlekli sandalyeyle gezdiriyorlar.Aman diyim isin sakasi yok.

• bende kendimi asosyal zannederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: patii

Kardes disari cikip yuruyus yapman lazim vucudunun hareketlenmesi lazim.Yan komsu 20 gun bilemedin bir ay evden disari adimini atmadi.Simdi zar zor yuruyor tekerlekli sandalyeyle gezdiriyorlar.Aman diyim isin sakasi yok.

ciddi misin??

• quote:

Orijinalden alıntı: küÇÜK ADAM

Çocukluğumu yaşadığım bölgeden taşındıktan sonra aynen 1.5 sene bende böyle yaşadım. Şimdi çözümü söylerdim de söylemeyeyim kendin çöz

Sen de gösteripte vermiyormuş gibi oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

quote:

Orijinalden alıntı: patii

Kardes disari cikip yuruyus yapman lazim vucudunun hareketlenmesi lazim.Yan komsu 20 gun bilemedin bir ay evden disari adimini atmadi.Simdi zar zor yuruyor tekerlekli sandalyeyle gezdiriyorlar.Aman diyim isin sakasi yok.

ciddi misin??

Yaşlılar için geçerli o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

çay iç

• seninkisi baya hardcore muş
  • kalktı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.