Şimdi Ara

15 günde apotemi problemler biter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük 4 saat çalışmayla kaç günde biter
    35-40 soru çözebilir miyim acaba :/
    Matım iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fazla bile değil mi ?
  • Pisagoru biliyorsan biter

• Portakal gunluk 4 degil 2 saat ayir 1 ayda bitir daha iyi

• Biraz zor.Vikingr arkadaşın dediğide mantıklı.Senin dediğinin olabilmesi bence çözümlü soruları atlaman gerek ya da çözümlü sorularıda kendin çözebiliyor olman lazım.
  • bilginin sindirilme süresi var
  • Her soruya 3 dk desek ortalama

40 sorudan 120 dk eder= 2 saat

Ki ben 4 saat bakmayı düşünüyorum. Bence olur gibi.

Çok yaymak istemiyorum çünkü sınavda zaman ile yarışacağız bu 3 dk kitapta ilerledikçe 2 ye belki daha aşağısına düşer diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha kısa sürede biter.
  • Amaç ne? 16. günün şafağında atom falan mı parçalıyacaksın?

• Of bu problem işi istikrarlı pratik işi . Yani günü gününe çözmek daha mantıklı. Sen gider 15 günde bitirirsin , sonra 3-4 ay çözmediğinde paslanırsın ve sınavda ... gibi kalırsın.

Günde aç 10 soru çöz denemedeki ile aynı miktar...10-20 dk ayır hergün probleme . Ygs matta tek sıkıntı kısım zaten , problemi hallettin mi +35 olmaması için bir neden yok .

Abi bu işte yaklaşım tarzınızı felan geliştirceksiniz , istikrarlı bir şekilde süreyi kısarak halledeceksiniz. Kendinize panik faktörleri yaratacaksınız problem çözerken. Gidip robot gibi çözersen 2-3 günde de biter. (denendi )

Ben 2017 ygs den sonra birdaha sınava gircek olsam amele gibi mat denemesi çözmem. Adamların kastığı tek nokta var problemler. Gitcen deneme yerine 10 problem çözecen günlük . 12-13dk da 10problemi çözebilecek seviyeye gelirsen zaten bitmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 14 Eylül 2017; 1:57:15 >

• Dediğin doğru. Yalnız belirli bir tarihte genel denemelere başayacağım ve öncesinde bir fasikül bitirmek istiyorum. O yüzden bu biraz aceleymiş gibi oldu.

Genel denemelere başlayınca da günde 10 tane problem çözeceğim başka bir fasikülden.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.orange

Dediğin doğru. Yalnız belirli bir tarihte genel denemelere başayacağım ve öncesinde bir fasikül bitirmek istiyorum. O yüzden bu biraz aceleymiş gibi oldu.

Genel denemelere başlayınca da günde 10 tane problem çözeceğim başka bir fasikülden.

Hocam işte yanlış mantık bu , bir kitabı bitirmek için bitirmeyin . Cidden aynısını ben yaptım pişman oldum , ama ben nekadar anlatsam da yapacaksınız çünkü bana da dediler ve dinlemedim. Gittim kitap bitirmeye uğraştım hep...

Neyse ben diyeceğimi dedim , görevimi yerine getirdim. Hedefime ulaştığım için gene de mutluyum ... Siz de umarım başarılı olursunuz.

• ben tatilde yüzdeyüz ya da endemik ya da her ikisini bitirip sınava kadar günde 1 test apotemi ve rop çözecem sen de sanırım 15 gün tatil için istiyosun bence benim gibi yapabilirsin

• Rahat biter. Az soru var zaten seni zorlayacak kısımlar sadece güçlendirme testleri ile maraton testleri. Hatta maratonları çözmezsen 10 günde bile biter

• Hocam endemik mi iyi yüzde yüz mü

• Lebronz James kullanıcısına yanıt
    ikisi de iyi diyorlar

• Hocam ne demeye çalıştınız anlayamadım? Deneme çözün kitap bitirmeye çalışmayın mı demek istediniz yoksa mesela yapamadığınız sorulara bakmadan başka kitaba geçtiğiniz için mi öyle dediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingMathers

Hocam ne demeye çalıştınız anlayamadım? Deneme çözün kitap bitirmeye çalışmayın mı demek istediniz yoksa mesela yapamadığınız sorulara bakmadan başka kitaba geçtiğiniz için mi öyle dediniz?

Hocam mesela bir kitap aldın , faydasını görmediğini hissediyorsun çözme. Daha önemli bir şey farkettiysen öncelik sıranı değiştir.

Kitabı tamamen bitirmek zorunda değilsin ... Zaten apotemi problemleri sen istersen 4-5 günde de bitirebilirsin fakat problemde amaç kitap bitirmek olmaz ki , önemli olan soğumamak yani düzenli aralıklarla yapmak. + Olarak sen 10tane problemi 40-50 dk da çözsen herseferinde gene hiçbir işe yaramaz. Adam 4 saat demiş 40-50 soru demiş böyle bitirse ne işe yarar?

Gidersin ilkinde 30dk da mı çözdün 10 soruyu , 2.sinide 10 soruyu 25 dk da çözersin. Problemleri art arda çözersen 20-30 tane verimi düşürmüş olursun. aa

Gerçek sınavda art arda 10tane çıkacak ...

• Çok haklısınız hocam diğer konular neyse de problemler art arda çözülmüyor kusasım geliyordu bırakmıştım apotemiyi. Sizin dediğiniz gibi yapacağım. Açıklamanız için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingMathers kullanıcısına yanıt
    rica ederim , aynı hatayı yaptım o yüzden uyarmak istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.