cünüplükten midir biri beddua mı okudu bilmiyorum ama başıma çok enteresan şeyler geldi anlatıyorum tek tek.
-aidat parası 840 lira borcumuz var yarın mahkemeye verilicez. -eski ev sahibim evde hasar oldugunu tespit etmiş zamanında benden ev kirası kadar para istedi(500TL) yoksa senedi vermem dedi babamı aramış babam köpürmüş tabi haklı olarak.Bugün eline 100 lira sıkıştırdım aldım senedi. -şuan oturdugum evde sözleşmem bitti Ekim'in 7sine kadar çıkmamız lazım.Ev arıyoruz bulamıyoruz hiç kiralık ev yok okudugum yerde mecburen bu evde tekrar kalıcaz gibi.İnşaat pisligiydi geldigimizde dogalgaz yapıldı biz yokken. Neyse temizliyelim dedik hallettik onu. -Gelmeden önce 2 ev arkadaşımda babasıyla benim kadar atışmışlar para istemicekler benim gibi evden. bildigin çulsusuz yani. -Komşularımızla başımız dertte. alttaki teyze sabahın 7sinde gelir aldıgınız süpürgeyi verin diye. -Yan komşumuz okulumuzda ögretim görevlisiymiş. Gece üst üste bi oda da fazla sesle konuştuk diye polis geldi. 2.sinde kelle başı 75'er lira ceza yedik daha ödemedik.O an evde 5 kişiydik.Üstüne üstük geçenlerde ev arkadaşıma" telefonlarının titreşimlerini kısın ,uyuyamıyoruz " gibi bir laf etmiş. tam bi cinayet sebebi. -Sene başında bu yan komşuyla kapıya çöp koyma saati yüzünden kavga ettim kendi başıma. -Duştaki musluk bozuldu banyo yapamıyoruz zıçamıyoruz evde arkadaşlara gidiyoruz.Üstüne borçtan sular kesildi.Bunu ödedik bugün. 68 TL -Kız arkadaşım daha gelmedi onunla da kavgalıydık yeni barıştık onun derdi birde. -Babamdan bahsetmiştim ciddi şekilde kavga ettik harç miktarı yüzünden 896 lira ödedim bilen bilir alttan alınan dersler yüzünden.Bir daha onun para göndermesini istemiyorum halen daha yollamadı zaten hiç aramadı da.
Daha aklıma gelmeyen milyon tane sorun yaşadım 15 gün içinde.Şimdi yaktım sigaramı oturdum "piiz - vazgeç gönül" eşliginde sizden gelecek yorumları bekliyorum.
Toprak mı atalım?
En başından beri sular kesik olmayaydı bi duş alaydın belki olmazdı bunlar
Allah kolaylık versin kardeşim şaka bi yana işin zor