Şimdi Ara

15 bin sıralama ile 3. seneye kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf3 sıralamam 15 bin.hayalim istanbul veya ankara'da tıp okumak. temelim sağlam. ne dersiniz değer mi 3. yıla kalmaya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

• Ben olsam kalmazdim ama sana bagli tabi. Gecen yil siralaman kacti?

• yaz git gelecek sene ne olacağının garantisini kimse veremez.15k iyi sıralama
  • seneye sıkılıp bırakma olasılığın yüksek, tıp yazıp geçiş yapmaya çalışman daha mantıklı

• Tıp olarak doğular geliyor hep. Ders çalışırım bıkmam diyorsan kal.

Bende 20 k oldum bende tıp için kalıyorum 3. Seneye

• hedefin varsa kal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackwaltzz

Ben olsam kalmazdim ama sana bagli tabi. Gecen yil siralaman kacti?

17 bindi ilk yıl sıralamam. bu yıl ciddi anlamda emek verdim ama matematik sınavındaki heyecanım yüzünden istediğimi alamadım.

• Kalmazdım.Bu arada bu nicki başka yerlerde de kullanıyor musun?

• Mezuna kalmayı deneyimlemiş biriymişsin, eğer bu ikinci yılındaki temponu bile aşacağına inanıyorsan seneye Çapa veya hacettepe niye olmasın.. Tabi eğer sen okuyacağın Fakülteyi veya şehri önemsiyorsan ve kendime ikinci yılıma göre çok şey katarım diyorsan kal ancak...

• Seni tanımıyorum o yüzden şunu yap demem doğru olmaz ama şahsi fikrim, sakın kalma!
    bu yıl çok yakın bir arkadaşım 18k ile 3. seneye kaldı sonuç 22k.
    öyle sıkıldı öyle bunaldı ki dönem içinde. ygs'de bile sıkılıp bırakası gelmiş sınavı. yatay geçiş için vs uğraşısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Mezuna kalmayı deneyimlemiş biriymişsin, eğer bu ikinci yılındaki temponu bile aşacağına inanıyorsan seneye Çapa veya hacettepe niye olmasın.. Tabi eğer sen okuyacağın Fakülteyi veya şehri önemsiyorsan ve kendime ikinci yılıma göre çok şey katarım diyorsan kal ancak...

3. yıla kalırsam yapacağım şey donem başından itibaren matematik çalışmak olur. bu yılkinden daha fazla çalışabilir miyim bilmiyorum açıkçası ama boş da durmam. okuyacağım şehir önemli benim için. sonuçta 6-7 yıl az bi zaman değil. sosyal açıdan da canlı olmasını istiyorum gideceğim yerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: avukatolucamben

Seni tanımıyorum o yüzden şunu yap demem doğru olmaz ama şahsi fikrim, sakın kalma!
    öyle sıkıldı öyle bunaldı ki dönem içinde. ygs'de bile sıkılıp bırakası gelmiş sınavı. yatay geçiş için vs uğraşısın.

ben de ondan korkuyorum biraz eğer 3. yılda da yapamazsam istediğimi o zaman çok büyük hayal kırıklığı olur benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defol

quote:

Orijinalden alıntı: avukatolucamben

Seni tanımıyorum o yüzden şunu yap demem doğru olmaz ama şahsi fikrim, sakın kalma!

ben de ondan korkuyorum biraz eğer 3. yılda da yapamazsam istediğimi o zaman çok büyük hayal kırıklığı olur benim için.

ben geçen yıl tm2 34 ile mezuna kaldım. amacım 5 k ya gelmekti. bu yıl 11k oldum ve kosa kosa gidicem artık: bir yıl daha çalışmak çok zor. hedefin olan tıp ı kazanamasaydın kal derdim ama sırf sehir için kalınmaz.

• fakir misin nesin defol kullanıcısına yanıt
    kardeşim 2.sene olsa neyse de 3.sene için değmez bence tıp tıptır mantığıyla yaz git üniversitede çok çalışıp uzmanlığı ankara istanbulda yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpcı_10

kardeşim 2.sene olsa neyse de 3.sene için değmez bence tıp tıptır mantığıyla yaz git üniversitede çok çalışıp uzmanlığı ankara istanbulda yaparsın

benim için şehir çok önemli ya bilmiyorum napacağımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakir misin nesin defol kullanıcısına yanıt
    ya bak düşün hayatından kaç sene gitmiş olacak tıp zaten uzun 6-7 sene sürer tus uzmanlık falan... ha illa da şehir diyorsan diş tutuyorsa dişi araştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.