Şimdi Ara

15-20bin bandında araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversite 3. sınıfa gidiyorum, şehir dışında okuyorum ailem bir araç almayı teklif etti, gerek yok dedim fakat aileyede ihtiyaç oluyor bazen. O yüzden eğer uygun bir araç bulursak almayi düşünüyoruz. Verebilecekleri 12bin civarı. 6 7 binde bende birikmiş var Max 20binr çıkabilirim. Yakıtı bakımı vs kendim karşılamak istiyorum az yakan ve bakımı ağır olmayan birşey arıyorum.

Araç çoğunlukla bende olacak yılda 2-3 defa Eskişehir İzmir git gel yapılır onun dışındakiler şehir içi kullanımı olacak. Yol tutuşu ve 6 vitesli, ya da geniş aralıklı olmasi önemli burada. Hem koklasin hem ucsun demiyorum tabi ama 110km civarında az yakmasi iyi olur. Agresif sürmüyorum zaten. Şehir içinde genelde otobüs ya da tramvay tercih ediyorum.

Araca uzun yolda dahil 4 kişi binecegiz bu yüzden esp, bol hava yastıkları kesinlikle olmalı güvenlik donanımları ve CC olması önceliğim.

Kesinlikle olmasını istediğim kriterler bunlar. Km ya da boya takıntım abartmamak şartıyla yok, bu özellikler doğrultusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O araliga esp li cc li bol hava yastikli biraz zor bulunur ama 23-24 bin civarina laguna 2 1.6 privilege alınabilir esp+asr 6 hava on arka park sensor vs vs bir çok donanim bulunuyor
    15 bin civarinada clio 1.4 98 bg rxt alınabilir aklima buikisi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat stiloda hepsi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capulcu M

O araliga esp li cc li bol hava yastikli biraz zor bulunur ama 23-24 bin civarina laguna 2 1.6 privilege alınabilir esp+asr 6 hava on arka park sensor vs vs bir çok donanim bulunuyor
    15 bin civarinada clio 1.4 98 bg rxt alınabilir aklima buikisi geldi

En azından ön yolcu hava yastığı olsun hocam. Ccyi Türk usulü birseyler de yapabilirim belki.

Stiloya bakacağım teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.