Şimdi Ara

15.000 TL'ye kadar acemi araç tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • - Üst limit 15.000 TL olan, acemi için, 4 dört kişilik ailenin kullanacağı bir araç bakıyorum. 1-2 sene içerisinde acemiliğimi attıktan sonra satabileceğim bir araç arıyorum.
    - Ailemle birlikte genelde kullanacağım için benim için güvenlik ön planda.
    - Aracı daha çok şehiriçi kullanmayı düşünüyorum. Şehir dışı gideceğim mesafe en fazla gidiş -dönüş 150-200 km ki bu daha en fazla senede 1 veye 2 sefer olur.
    -Acemi olduğum için park etmesi kolay küçük araba tavsiyelerini daha çok bekliyorum.
    - Aracın az yakması tabi ki önemli, aracı daha çok şehir içi kullanıcam. İkametim şehrin biraz tepesinde olduğu için % 60 rampa durumu var 700-800 metre kadar, 1.0 motor yetmez herhalde 1.4 'de fazla gelir gibime geliyor ( hız meraklısı değilim) , onun için 1.2 motor şu an ilk aklımda olan.
    - Otomatik vites uygun olur mu, yoksa manuel mi bakim onun kararsızlığı da şu an bende mevcut . Otomatik viteslerin arıza yaptığı çok söyleniyor son çıkan lüks model araçlardaki otomatik şanzımanlar hariç ki böyle bir araca da bütçem yetmez.

    Biraz araştırmam sonucu 2004 veya üstü Corsa ve Polo ilk sıralarda aklimda olan ....yukarıda saydıklarıma uygun başka alt veya üst model araç tavsiyelerini bekliyorum. Veya Corsa Polo'nun hangi model ve özellikte olanı alim.







  • uzman, tecrübeli üyelerin yorumlarını, katkılarını bekliyorum. Şu an araba fiyatları da inişte, şu aralar alsam karlı bir yatırım olacağı için acil tavsiye ,yardımlarınızı bekliyorum.
  • Corsa'nın 2004 öncesi eski kasaların daha çok yaktığı söyleniyor . Geçen nette bir tane 2000 model Swing vardı. 100.000 km'de. fiyatı 15.000 civarında, ancak 50 kuruş yaktığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilemiyorum, test etmiş değilim, ancak bu şartlarda dizel bakmak daha doğru gibi geliyor. 1.2 ve 1.4 motor Marka model tavsiyesi bekliyorum.
  • O fiyata 99-2000 model corsa alabilirsiniz. Lpg li olursa daha iyi olur ama benzinde dahi az yakar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 13 Eylül 2012; 10:57:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theblackside

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-2000-model-1-4-16walf-durbun-gogus-99237152/detay

    Arkadaşım tavsiye için sağol. Ancak benim km'si 100.000'i geçmemiş ve otomotik vitesi olanı ilk tercih olarak değerlendiriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keremhan77

    quote:

    Orijinalden alıntı: theblackside

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-2000-model-1-4-16walf-durbun-gogus-99237152/detay

    Arkadaşım tavsiye için sağol. Ancak benim km'si 100.000'i geçmemiş ve otomotik vitesi olanı ilk tercih olarak değerlendiriyorum.

    Kilometreye çok takılmayın bence.Eğer bakımlı bir araçsa 150 bin km civarı pek sorun olmaz.İstediğinize görede şöyle bir araç düşünülebilir.Yada asya üretimi araçlar.Ama biraz daha eski daha kaliteli bir araç almanızı tavsiye ederim şahsen

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-otomatik-vites-98497940/detay




  • ford fiesta dizel ve tiptronik vites araçlara bakmanızı öneririm. hem rahat hem konforlu hem de ekonomiktir. Belirttiğiniz bütçeye uygun olarak piyasada rahatlıkla bulabilirsiniz. Kullananlar çok memmun bu yüzden kolay kolay değiştirmek istemezler. Araç temiz olsun yeter. Çok çok 1000 tl aşağı ve yukarı fiyat değişebilir ona da değer. Ben 98 corsa swing kullanıyorum memnunum memnun olmasına ama yakıt olarak biraz tuzlu. Hayırlısı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keyifsever

    ford fiesta dizel ve tiptronik vites araçlara bakmanızı öneririm. hem rahat hem konforlu hem de ekonomiktir. Belirttiğiniz bütçeye uygun olarak piyasada rahatlıkla bulabilirsiniz. Kullananlar çok memmun bu yüzden kolay kolay değiştirmek istemezler. Araç temiz olsun yeter. Çok çok 1000 tl aşağı ve yukarı fiyat değişebilir ona da değer. Ben 98 corsa swing kullanıyorum memnunum memnun olmasına ama yakıt olarak biraz tuzlu. Hayırlısı...

    İlk başlarda arabaya almayı düşündüğümde Ford Fiesta'lar favorimdi, ancak araştırmam sonucu servisinin iyi olmadığı ve bakım masrafının/yedek parça çok olduğu söylendi. Şu an Corsalara yoğunlaşmış durumdayım. Tip olarak Fiesta Corsa'dan daha iyi olmasına rağmen niçin böyle bir kanaate vardığımı da halen anlamış değilim. Kafam biraz karışık aslında. Corsa ve Fiesta arasında birine yoğunlaşmamı gerektirecek ayrıntılı görüşleri bekliyorum.




  • Corsa mı, Polo mu, Fiesta mı ? Artı ve eksi yönleri.

    Hem kullanarak tecrübe etme, hem de araştırma sonucu tespitleri olan kişilerin uzman görüşleri bekleniyor.
  • güncel....kaçak aranıyor....
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-otomatik-vites-lpg-1,4-abs-4-airbag-klimali-114317094/detay/

    Ciddi bir kazası yoksa fazlasıyla işini görecek bir araba. Tabi henüz almadıysan :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keremhan77

    güncel....kaçak aranıyor....

    Ben size benim kullandığın aracı anlatayım. Cesaretiniz varsa ve kendinize güveniyorsanız alın ve istediğini rampada, istediğiniz hızda yolculuk yapınız.

    1988 model opel omega 2300 TDİ yakıt 32 kuruş. Opet normal dizel. Benzerleri sahibinde com'da var.
  • aradığıma buldum gibi....Ocak-2013'de Skoda Fabia'ya ya kaldık...Hayırlısı tabi...Temiz bir araç ve km'si düşük olduğu için aldım...ilk arabam ve başlangıç için ii sayılır....
  • hocam fabia yı kaça aldın ve memnun musun
  • s.a opel tigra almak istiyorum tek kapılı olan yanlız tam olarak arabayı tanımıyorum sorun çok çıkartıyormu kimlerin kullanması gerekiyor yani durumum ne olması lazım memurum ben bana uygun mu araç vergisi algısı ne kadar yıllık detaylı bilgi ihtiyaç duyulmaktadır teşekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.