Bildirim
15,000-25,000 tl arası bir paranız olsa hangi arabayı alırdınız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tangmuch
aranan özellikler;
4 Kapılı olması
jeep olmaması
Sportif görünüme sahip olması(İlla yarış arabası gibi değilde bakınca göze hitap edecek)
2000+ model olması
Her türlü öneriye açığım.
c200 kompressor -
Gereksiz bir konu daha verdiğin fiyat aralığına baksana bi yaw !!! -
ne var arkadaşım benim bütçem buna yetiyor. 15-25,000 tl arası araba mı yok sanki bu özelliklerde. tavsiye edebileceğin bir araba yoksa atlama konuya. -
Arkadaşın bahsettiği senin bütçen değil.Bütçe aralığın çok fazla 15 mi 25 mi arasında uçurum var.23-25 arası yada 15-17 arası desen daha mantıklı olurdu. -
2000+ demişsiniz ama temizini bulursanız günümüz sıfır otolarından daha konforlu, daha alımlı ve performanslı olan 97-99 arası LPG'li 520i öneririm
Ayrıca dsg gibi çift kavrama zımbırtıları hariç bir çok sıfır araçtan da daha hızlı vites değişimi söz konusu. -
bütçem 17-18 bin civarı. ama eğer 23-24 bin tl lik bir araba öneren olursa da biraz bekleyebilirim arabam var zaten o yüzden bu şekilde esnek tuttum. -
quote:
bütçem 17-18 bin civarı. ama eğer 23-24 bin tl lik bir araba öneren olursa da biraz bekleyebilirim arabam var zaten o yüzden bu şekilde esnek tuttum.
Temmuz Gibi bende 18 binlik bütçeye ulaşacağım. 2000 model A3 bakıyorum. 20 bin e güzel bir tane denk getirebilirsin. -
2011 chevrolet aveo classic hb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX
20,000 tlye 2011 model araba oalcağı aklıma gelmezdi. neden bu kadar ucuz bu.
yani yedek parçası mı pahalı, bulunamıyor mu servisi mi yok. yakıtı mı çok. bir eksisi muhakkak vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tangmuch -- 10 Kasım 2011; 11:46:05 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX
20,000 tlye 2011 model araba oalcağı aklıma gelmezdi. neden bu kadar ucuz bu.
yani yedek parçası mı pahalı, bulunamıyor mu servisi mi yok. yakıtı mı çok. bir eksisi muhakkak vardır.
valla bilmiyorum karşı komşumda var 1 sene oldu alalı sorunsuz araç güzel bence -
ya mesela bazı ilanlarda görüyorum 2003-2004 model arabaya 0 km. yazmışlar. yani o arabaların üretimi hala devam mı ediyor yoksa 2003 ten beri galeride mi bekliyor araba. 2002-2003 model araba nasıl sıfır olur anlatabilir mi birisi? -
Grande Punto 1,3 Multijet 90 HP 6vites Dynamic
Citroen C3 1,4 HDI 92 HP
Seat İbiza 1,4 TDI 80 HP Stylance
B segmenti başkada araba bakmam..
3'üde sahip olduğum arabalar, ibizayı halen kullanıyorum.. -
al bi 2003-2004 corolla 25 bin tl ye yakıt sanayi konfor kalite sağlamlık hiçbir şeyi düşünmezsin bu arabaya bindikten sonra nasıl olurda bütçemi arttırıp daha üst sınıf toyata alabilirim diye düşünürsün bağlanırsın hastası olursun benim gibi... toyota topiğine gir bir tane alma kardeşim bu arabaya bu para verilmez diyeni bulamazsın sözün bittiği yer toyota. -
quote:
ya mesela bazı ilanlarda görüyorum 2003-2004 model arabaya 0 km. yazmışlar. yani o arabaların üretimi hala devam mı ediyor yoksa 2003 ten beri galeride mi bekliyor araba. 2002-2003 model araba nasıl sıfır olur anlatabilir mi birisi?
Muhtemelen araç 200.000 km yi geçmiş olduğu için potansiyel alıcıda km çokmuş ilk izlenimi uyandırmamak adına uyanıklık yapıyor olabilir.
Motor sıfır yapıldı demeye çalışıyor olabilir.
Yazmaya erinmiş olabilir. -
tipini beğeniyorsan megage II hb dizel (çok ekonomik)
lancer (atiker ile tam uyumlu, sedan ama sportif bir araç)
mazda 3 (atiker ile tam uyumlu)
corolla hb (güzel bir japon)
civic (honda işte, motoru çok iyi)
focus II hb (gayet genç işi)
i30 (f/p olarak başarılı)
bravo (bu da gayet genç işi)
linea dizel (ayağını yerden keser, bagajı iyi, az yakar)
fiyat aralığın çok yüksek olduğu için 25bini baz aldım. bu fiyata temiz bir model bunların hepsi de alınır ve binilir bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: IGBT
quote:
ya mesela bazı ilanlarda görüyorum 2003-2004 model arabaya 0 km. yazmışlar. yani o arabaların üretimi hala devam mı ediyor yoksa 2003 ten beri galeride mi bekliyor araba. 2002-2003 model araba nasıl sıfır olur anlatabilir mi birisi?
Muhtemelen araç 200.000 km yi geçmiş olduğu için potansiyel alıcıda km çokmuş ilk izlenimi uyandırmamak adına uyanıklık yapıyor olabilir.
Yazmaya erinmiş olabilir.
senin demek istediğini anladım, bazı km çok arabaların km.sini yazmadıkları zaman 0 km olarak gözüküyor. ancak benim dediğim bunlardan değil bu bildiğin 0 km hatta plakası bile takılmamış daha.
-
quote:
quote:
quote:
senin demek istediğini anladım, bazı km çok arabaların km.sini yazmadıkları zaman 0 km olarak gözüküyor. ancak benim dediğim bunlardan değil bu bildiğin 0 km hatta plakası bile takılmamış daha.
Öyle bir ilana hiç denk gelmedim, 8 senedir 0 km olarak duran araç varsa cidden helal olsun diyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Öyle bir ilana hiç denk gelmedim, 8 senedir 0 km olarak duran araç varsa cidden helal olsun diyorum.
gümrükte o kadar süre bekleyen araçlar var ara ara onarın satışı oluyor sanırım ona denk gelmişsinizdir bir ara bende almayı düşündüm 5 yaşında gümrükte 0 km idi fakat o kadar uzun süre güneşte beklediği ve hiç kullanılmadığı için araçın plastik aksanları resmen çürümeye durmuştu..
-
quote:
aranan özellikler;
4 Kapılı olması
jeep olmaması
Sportif görünüme sahip olması(İlla yarış arabası gibi değilde bakınca göze hitap edecek)
2000+ model olması
Her türlü öneriye açığım.
Opel Astra HB modellerine bakabilirsiniz.
Benzer içerikler
- 700 bine alınacak otomatik arabalar
- hyundai i20 1.4 mpi jump otomatik vites yorumları
- fiat punto 2. el piyasası nasıl
- opel astra 1.4 edition plus yorumlar
- bmw 3 serisi en çok tutulan modeli
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X