s24 ultradan sonra tatmin edermi. s24 ultra yurtdışı cihaz. Satıp 14t pro dirençli almak ne kdar mantıklı olur? |
14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcıları (10. sayfa)

-
-
14 Ultra filan almanız daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 bine f/p mantıklı cihaz.
Server kayıtta artık çift sim olacak şekilde kayıt yapılabiliyor, ihtiyaç duyanlar için bilgilendirme
Merhaba 6 aydır mi 14t pro kullanıyorum. Haziran ayında server kaydı yaptıracağım. Gelen bütün güncellemeleri yapsam sıkıntı olur mu şimdi kayıt yaptırmadan
Cihaz zaten sıfırlanacağı için sorun olmaz, güncellemeyi kurup server yapabilirsiniz.
Yeni server kaydı ne kadar acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Arayan varsa Elimde Xiaomi 14T Pro için Nillkin Camshield, Jenerik marka Camshield ve 3 tane ekran koruyucu cam var. Paketleri açılmadı. Tamamını 1000TL'ye satıyorum. İsteyen özel mesaj ile iletişim kurabilir. İyi forumlar dilerim.
-
14t pro icin server kayit fiyat alabilir miyim?
-
Direnç kayıtlı 14T Pro cihazımda bootloader kilidini kaldırıp Rusya romunu yükledim. Hiçbir problem yaşamadım. İmei'lerde de bir problem olmadı.
Google'nin telefon mesajlar uygulamasından kurtuldum.
-
Bende bilgi alabilirmiyim 14t pro için
pm atabilirsiniz
Ankara'da server kayıt yapabilecek varsa ben de yaptırmak isterim
-
Uzaktan erişim ile mümkünken yorulmaya değermi?
hocam şirket bilgisayarına farklı proglamlar yükleyemiyorum, onun için aynı şehirde birisi varsa elden halletmek isterim.
-
14T ve 14T pro için server kayıt bilgisi alabilir miyim?
-
14t Pro için server kaydı lazım. Yardımcı olabilecek varsa iletişime geçer misiniz?
-
pm atabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X