Çift sim server yapabiliyor musunuz? |
14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcıları (11. sayfa)

-
-
xiaomi cpid çift sim şuanda stabil değil güncelleme ile tek sim dönüyor aradaki fiyat farkıda cabası en sağlıklı yöntem eski usül tek sim devam etmek..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek sim'de 90 gün diğer sim'de 120 gün bakiye var. Biraz daha bekleyeyim o zaman. Belki server olmayan çift sim yazılımını çıkar daha uygun fiyata. Katılıyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
direnç harici çift sim sim kaydı çıkıp çıkmayacağı şuanda belirsiz server kaydında çift sim sistemi olmadı süreniz mevcut beklemek mantıklı..
Hem satış hem kayıt işini birlikte yapan güvenilir kişiler varsa mesaj yollarmısınız?
pm yolladım
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DusSoSa -- 26 Şubat 2025; 19:21:59 >
hocam profilime tıklayın iletişim bilgileri bilgileri mevcut
14t serisindeki tüm cihazlar global ürün mü? Çin cihaz yok mu?
14 T serisi olduğu gibi global varyanttır.
ipad 5g imeisi telefona olur mu? esk telefon imeileri bu yeni tarz telefonlara atılır mı 4gli bir tel imeisi 5gli bir tele atılır mı?
-
Hem alıp hem alırken kayıt yaptırabileceğim bir yer var mı Antalya'da falan?
Hazır server/direnç kayıtlı satan yer illaki vardır Antalya'da sarı site üzerinden şehir filtreleyerek bakın veya hiç uğraşmadan forum üzerinde herşey dahil satanlar mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 2 Mart 2025; 3:32:54 >
Hocam Mi 14 T Pro için hem satış hem kayıt işini birlikte yapan güvenilir kişiler varsa mesaj yollarmısınız?
Veya siz uzaktan cpid server ile kayıt yapabilir misiniz, fiyatlar nedir hangi telefonlara olur güncel olarak
pm yolladım
Tek sim kayıtta root vs atılıyor mu yani güvenlik açısından herhangi bir şey olur mu bankacılık işlemlerinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
server kaydında root yapılmıyor cihaza hiçbir sıkıntı olmaz bankacılık uygulamalarında
Kayıt ile bankacılık uygulamalarının alakası yok
Server kayıt işleminden sonra telefon güncellemede bir sorun oluyor mu
bugün direnç kayıtlı aldım aranıza katıldım hemen bir güncelleme geldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X